Mam Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο forum θα ηθελα καποιες παραπανω γνωμες γιατι σκοπευω να αγορασω την συγκεκριμενη μηχανη οπως πιθανα προβληματα και ελλατωματα Απ' οτι φαινεται δεν την εχει αγορασει κανεις στην Ελλαδα. Δεν νομιζω να εχεις προβληματα. Αν θελεις να κοιταξεις κατι πιο σιγουρο δες για κανενα μεταχειρισμενο YBR125 ή CBF125.
_chris_ Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 να ρωτήσω κι εγώ μήπως υπάρχει κανείς που να έχει το συγκεκριμένο μηχανάκι; αρκετοί ρωτάνε πληροφορίες αλλά απαντήσεις δεν υπάρχουν. βλέπω δεν έχει πουλήσει πολύ. το μόνο που με προβληματίζει είναι τα ανταλλακτικά του και η διαθεσιμότητα τους.
panther 125 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 καλημερα σε ολους!! εχω το panther 125 εδω και 2 χρονια!! απο την αρχη που το πηρα ειχα μικροπροβληματακια(θορυβος απο το φλοτερ του δεικτη βενζινης,συχνο κρεμασμα της αλυσιδας. διαρροη λαδιου απο την ενωση της κεφαλης με το καρτερ,σκουριασμα της εξατμησης στην ενωση με τον λαιμο)αλλα στα πλαισια παντα της εγγυησης φτιαχνοντουσαν αμμεσα(αγορασμενο απο μικρομηχανικη Αθανασιου ...επισημος αντιπροσωπος στην Ηλιουπολη...εξαιρετικος)!! οι πρωτες μου εντυπωσεις ηταν οτι το μηχανακι "σερνοταν"!!ειπα πρεπει πρωτα να στρωσει και μετα θα κρινω!! πραγματι οπως ηταν λογικο οταν εστρωσε πηγαινε καλυτερα αλλα και παλι δεν ημουν ευχαριστημενος(με το ζορι 90 km/h) πριν απο μια εβδομαδα περιπου εγινε η αλλαγη των φλατζων της κεφαλης με το καρτερ! μου ειπε ο μηχανικος οτι απο το εργοστασιο ο εκεντροφορος ηταν λαθος ρυθμισμενος και τον ρυθμισε στα σωστα του!! και ω του θαυματος!! λες κι ανεβηκα σε αλλη μηχανη!! αρπαζει αμεσως,τραβαει αβιαστα και βγαζει τελικη ανετα 102 km/h!!(ειμαι 1,85 και 100 κιλα) η καταναλωση εχει μεινει στα ιδια επιπεδα(αυτα που δινει η αντιπροσωπια)!! μετα απο αυτο εχω καταληξει οτι ειναι μια τιμια μοτο για τα λεφτα της και πλεον ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! την συστηνω!! 2
MT60RS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ^ και αν δεν ηταν τιμια τι θα εκανε; Θα σου εκλεβε την συνταξη; 1
cosm Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Το μηχανάκι το αγορασα εχθες με 4000 χλμ επάνω. Θα σας πω σύντομα εντυπώσεις. Επίσης αν κάποιος θέλει κάτι να ρωτήσει αν μπορώ ευχαρίστως να απαντησω
De@th L0rd Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 καλημερα σε ολους!! εχω το panther 125 εδω και 2 χρονια!! απο την αρχη που το πηρα ειχα μικροπροβληματακια(θορυβος απο το φλοτερ του δεικτη βενζινης,συχνο κρεμασμα της αλυσιδας. διαρροη λαδιου απο την ενωση της κεφαλης με το καρτερ,σκουριασμα της εξατμησης στην ενωση με τον λαιμο)αλλα στα πλαισια παντα της εγγυησης φτιαχνοντουσαν αμμεσα(αγορασμενο απο μικρομηχανικη Αθανασιου ...επισημος αντιπροσωπος στην Ηλιουπολη...εξαιρετικος)!! οι πρωτες μου εντυπωσεις ηταν οτι το μηχανακι "σερνοταν"!!ειπα πρεπει πρωτα να στρωσει και μετα θα κρινω!! πραγματι οπως ηταν λογικο οταν εστρωσε πηγαινε καλυτερα αλλα και παλι δεν ημουν ευχαριστημενος(με το ζορι 90 km/h) πριν απο μια εβδομαδα περιπου εγινε η αλλαγη των φλατζων της κεφαλης με το καρτερ! μου ειπε ο μηχανικος οτι απο το εργοστασιο ο εκεντροφορος ηταν λαθος ρυθμισμενος και τον ρυθμισε στα σωστα του!! και ω του θαυματος!! λες κι ανεβηκα σε αλλη μηχανη!! αρπαζει αμεσως,τραβαει αβιαστα και βγαζει τελικη ανετα 102 km/h!!(ειμαι 1,85 και 100 κιλα) η καταναλωση εχει μεινει στα ιδια επιπεδα(αυτα που δινει η αντιπροσωπια)!! μετα απο αυτο εχω καταληξει οτι ειναι μια τιμια μοτο για τα λεφτα της και πλεον ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! την συστηνω!! ^ και αν δεν ηταν τιμια τι θα εκανε; Θα σου εκλεβε την συνταξη; Κοίταξε να δεις αυτά είναι κομμάτι φυσιολογικά όταν βγαίνει ένα μοντέλο από μια άγνωστη κινέζικη εταιρία για πρώτη φορά. Τα ίδια γινόντουσαν και με τα honda cub στις αρχές τις δεκαετίας του 70 για ευρώπη. Είχε μάθει και ο κόσμος στα zachs και zundapp που ήταν δίχρονα και δίναν αβέρτα γκάζι στα παπιά, και πετάγανε φλάτζες, λάδια, βίδες ΤΖΑΜΠΑ τα έδιναν οι αντιπρόσωποι για να τα ξεφορτωθούν, ΣΗΜΕΡΑ θεωρούνται τέρατα αξιοπιστίας γιατί υπάρχουν μηχανάκια που από τη δεκαετία του 80 δουλεύουν μέχρι σήμερα ακόμη κ με τον ίδιο κινητήρα. Ας πάνε κάποιοι να τα αγοράσουν για να βελτιωθούν κι αυτά. Εγώ πιστεύω τώρα που του το ρύθμισαν δε θα του βγάλει άλλη σημαντική ζημιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα