iMarilina Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ειχα το galaxy S4 για 2 μηνες το ειχα αγορασει καινουριο (πιο πριν ειχα το iphone 4s) προχθες το πουλησα ... Δε μπορω να πω οτι δεν ηταν καλο απλα με ξενερωσαν καποια ψιλοκολληματακια και κατι επανεκινησεις που εκανε στο ασχετο... οποτε σκεφτομαι να προχωρησω και εγω στην αγορα του NOTE 3 ηθελα να ρωτησν γνωριζουμε ποτε βγαινει το ΝΟΤΕ 4 ??? Και μιας που υπαρχει αυτο το θεμα (να μην ανοιξω κι αλλο) επειδη ειχα το S4 ηθελα να ρωτησω το ΝΟΤΕ 3 κραταει περισσοτερο η μπαταρια απο το S4 ??? Η καμερα εχει διαφορα στα δυο αυτα κινητα ???? Πολύ περισσότερο κρατάει και δεν έχει κολλήματα. Στο λέω εγώ που πήγα σε S4 και είχα τα ίδια και άλλαξα σε ΝΟΤΕ 3
billvwrulez Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Πολύ περισσότερο κρατάει και δεν έχει κολλήματα. Στο λέω εγώ που πήγα σε S4 και είχα τα ίδια και άλλαξα σε ΝΟΤΕ 3 Το πηρα και εγω !!! Απλα τελειο !!! Δε κραταει απλα περισσοτερο η μπαταρια απο το S4 αλλα το διπλασιο !!! 1
king2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Το πηρα και εγω !!! Απλα τελειο !!! Δε κραταει απλα περισσοτερο η μπαταρια απο το S4 αλλα το διπλασιο !!! Καλοριζικο φιλε.Μου ερχετε μεθαυριο και κατευθειαν θα το περασω custom rom να το κανω να πεταει χωρις ολο το bloatware της samsung.Μου βγηκε 398 ευρο.Πιο φθηνα θα κανει καιρο να παει.
JamesDedes Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Θα σου πρότεινα S4 black. Μόνο και μόνο για εμφάνιση.
kataramenos32 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Θα σου πρότεινα S4 black. Μόνο και μόνο για εμφάνιση. LOL εμφανιση???
gtctsiamp Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 To S4 black έχει καλύτερη εμφάνιση από το Note 3?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα