Προς το περιεχόμενο

galaxy s4 black edition or note 3?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

NOTE 3 φιλε μου ολα τα αλλα ειναι μετριότητες.... θα ερωτευτης την οθονη του και ολα τα αλλα θα ειναι περιττά

Παλιος κολλημενος με  iphone 3g 3gs 4 4s 5 5s galaxy s3 s4 

και μολις επιασα το  note 3 στα χερια μου ξεχασα οτι υπαρχουν αλλα κινητα  

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα το galaxy S4 για 2 μηνες το ειχα αγορασει καινουριο (πιο πριν ειχα το iphone 4s) προχθες το πουλησα ...

Δε μπορω να πω οτι δεν ηταν καλο απλα με ξενερωσαν καποια ψιλοκολληματακια και κατι επανεκινησεις που εκανε στο ασχετο...

οποτε σκεφτομαι να προχωρησω και εγω στην αγορα του NOTE 3 ηθελα να ρωτησν γνωριζουμε ποτε βγαινει το ΝΟΤΕ 4 ???

Και μιας που υπαρχει αυτο το θεμα (να μην ανοιξω κι αλλο) επειδη ειχα το S4 ηθελα να ρωτησω το ΝΟΤΕ 3 κραταει περισσοτερο η μπαταρια απο το S4 ??? Η καμερα εχει διαφορα στα δυο αυτα κινητα ????

Δημοσ.

στην καμερα δεν θα δεις διαφορα, οσον αφορα τισ φωτογραφιες, στα video το νοτε 3 εχει δυνατοτητα καταγραφης στα 1080p με 60fps εναντι των 30fps του s4(σημαντικη διαφορα) και φυσικα το νοτε 3 εχει δυνατοτητα καταγραφης 4k video...

η μπαταρια του ειναι κατα 20-30% καλυτερη απο το s4... επισης αμα πας σε νοτε 3 τα κολληματα ξεχασε τα... θα περιοριστουν σε μεγαλο βαθμο!!

Δημοσ.

στην καμερα δεν θα δεις διαφορα, οσον αφορα τισ φωτογραφιες, στα video το νοτε 3 εχει δυνατοτητα καταγραφης στα 1080p με 60fps εναντι των 30fps του s4(σημαντικη διαφορα) και φυσικα το νοτε 3 εχει δυνατοτητα καταγραφης 4k video...

η μπαταρια του ειναι κατα 20-30% καλυτερη απο το s4... επισης αμα πας σε νοτε 3 τα κολληματα ξεχασε τα... θα περιοριστουν σε μεγαλο βαθμο!!

Κατα 90% ειμαι για NOTE 3 ... δε μπορω να δω κατι αλλο σε αυτο το επιπεδο ... ξερουμε το NOTE 4 ποτε βγαινει ???

Δημοσ.

Σίγουρα από Σεπτέμβρη κ μετά όπως κ το προηγούμενο note...

Παντως η τιμη του NOTE 3 γιαυτα που προσφερει, πιστευω ειναι φοβερη ... Και με το γεγονος να αργει να βγει το επομενο ΝΟΤΕ ..

Δημοσ.

Note 3 κατεληξα και εγω τελικα.Δεν συγκρινετε με το s4 και ακομα και για το 2014 θα ειναι ενα απο τα τοπ τηλεφωνα που υπαρχουν.Μονο το note 4 θα το ξεπερασει οταν βγει.Στα 408 ευρο το note 3 ειναι vfm για οσους μπορουν τετοιο μεγεθος.

• Like 1
Δημοσ.

Note 3 κατεληξα και εγω τελικα.Δεν συγκρινετε με το s4 και ακομα και για το 2014 θα ειναι ενα απο τα τοπ τηλεφωνα που υπαρχουν.Μονο το note 4 θα το ξεπερασει οταν βγει.Στα 408 ευρο το note 3 ειναι vfm για οσους μπορουν τετοιο μεγεθος.

Απο βδομαδα το παιρνω και εγω ....  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα το πηρα και εγω ΝΟΤΕ 3 !!! 

Απλα μια ερωτηση καποια στιγμη εκει που εκανα τις ενημερωσεις και εκανες τις γνωστες επανεκινησεις καποια στιγμη μου εβγαζε μηνυμα "Το πληκτρολογιο SAMSUNG διακοπηκε" και δε μπορουσα να γραψω ..

Και πριν απο αυτο σε μια επανεκινηση μου εβγαλε ενα παραθυρο ασφαλης λειτουργια .. και  μετα βγηκε απο μονη της

Τελικα αφου εκανα ολες τις ενημερωσεις δεν εχω κανενα προβλημα ολα δουλευουν αψογα...

Απλα με προβληματισε αρχικα που μπηκε σε Ασφαλη λειτουργια απο μονο του και μετα μου εβγαζε αυτο το μηνυμα με το πληκτρολογιο ...

Πρεπει να τσεκαρω τωρα κατι ???

• Like 1
Δημοσ.

Το Odin είναι πρόγραμμα που φλασάρει roms σε Samsung κινητά, γρήγορα και απλά.

Για το knox δες αναλυτικά εδώ. Link.png Site: link

Απλά έχω την εντύπωση πως αν φλασάρεις stock rom ο knox δεν γράφει, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Κάποιος κάτοχος Samsung με knox ας μας διαφωτίσει.

Edit: Το έψαξα και γράφει τελικά. Οπότε όποιος θέλει να πειράζει τα κινητά του έστω και λίγο μάλλον ξεχνάει τον συνδυασμό Samsung-Εγγύηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...