Προς το περιεχόμενο

galaxy s4 black edition or note 3?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο και δεν ξερω ποιο να παρω. Η διαφορα τους στην τιμη δεν ειναι κ τραγικη. Με το μεγεθος δεν εχω προβλημα. Ακουω συμβουλες :/

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση.Το Note 3 είναι μοναδικό στο είδος του και δεν υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο, το S4 είναι μια ναυαρχίδα του σωρού, όχι καλύτερο από τα αντίστοιχα των άλλων εταιριών.

Δημοσ.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, η ουσιαστική διαφορά υπέρ του Note 3 είναι μόνο το μαγικό πενάκι του, κατά τα άλλα, αν δεν σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις, το Note 3 είναι άλλο ένα γρήγορο, μεγάλο android.

Δημοσ.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, η ουσιαστική διαφορά υπέρ του Note 3 είναι μόνο το μαγικό πενάκι του, κατά τα άλλα, αν δεν σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις, το Note 3 είναι άλλο ένα γρήγορο, μεγάλο android.

Η ουσιαστικες διαφορες ειναι επισης το σοκετ,η ραμ,η αυτονομια και αλλα πολλα παντα υπερ του Note 3.Μη λεμε οτι θελουμε ρε παιδια σας παρακαλω

• Like 1
Δημοσ.

Η ουσιαστικες διαφορες ειναι επισης το σοκετ,η ραμ,η αυτονομια και αλλα πολλα παντα υπερ του Note 3.Μη λεμε οτι θελουμε ρε παιδια σας παρακαλω

-Σόκετ τί εννοείς;

-Προφανώς ένα τηλέφωνο με 3GB RAM θα είναι-στα χαρτιά και στα benchmarks- ταχύτερο από κάποιο με 2. Και τα δύο όμως είναι μια χαρά στην πράξη.

-Την αυτονομία δεν την σκέφτηκα, γιατί τελικά όλα τα κινητά της κατηγορίας θα βγάλουν πάνω-κάτω 1-2 μέρες. Οι μερικές ώρες διαφορά δεν είναι κριτήριο για εμένα.

-Ποιά άλλα πολλά είναι υπέρ του Note 3;

Για εμένα, ο μόνος λόγος απόκτησης του Note 3 έναντι οποιασδήποτε άλλης ναυαρχίδας είναι το S pen, για κάποιον άλλον μπορεί να είναι κάτι άλλο. Για αυτό είμαστε εδώ, για να λέει ο καθένας ό,τι θέλει.

Δημοσ.

-Σόκετ τί εννοείς;

-Προφανώς ένα τηλέφωνο με 3GB RAM θα είναι-στα χαρτιά και στα benchmarks- ταχύτερο από κάποιο με 2. Και τα δύο όμως είναι μια χαρά στην πράξη.

-Την αυτονομία δεν την σκέφτηκα, γιατί τελικά όλα τα κινητά της κατηγορίας θα βγάλουν πάνω-κάτω 1-2 μέρες. Οι μερικές ώρες διαφορά δεν είναι κριτήριο για εμένα.

-Ποιά άλλα πολλά είναι υπέρ του Note 3;

Για εμένα, ο μόνος λόγος απόκτησης του Note 3 έναντι οποιασδήποτε άλλης ναυαρχίδας είναι το S pen, για κάποιον άλλον μπορεί να είναι κάτι άλλο. Για αυτό είμαστε εδώ, για να λέει ο καθένας ό,τι θέλει.

Οπως το ειπες.Snap 800vs600 εννοω και μην μου πεις οτι δεν εχουν διαφορα.Οσο για την αυτονομια του S4 δυσκολα σου βγαζει μερα ενω πχ εγω με note 2 βγαζω 1,5 ανετα και παραπανω στο χαλαρο

Δημοσ.

Εχω ακουσει οτι το s4 κολλαει μερικες φορες..βεβαια δεν ξερω αν ισχυει.. ειμαι 60 40 παρ ολα αυτα..αυριο θα παω να δω το note απο κοντα και ελπιζω να αποφασισω.

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω σε καμμιά περίπτωση να μειώσω σε τίποτε την αξία του Note, αλλά από περιέργεια όταν το χρησιμοποιείτε το βάζετε στο αυτί σας; Γιατί εγώ κάπως ντρέπομαι με το 4,7

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω σε καμμιά περίπτωση να μειώσω σε τίποτε την αξία του Note, αλλά από περιέργεια όταν το χρησιμοποιείτε το βάζετε στο αυτί σας; Γιατί εγώ κάπως ντρέπομαι με το 4,7

Προσωπικά κατέληξα πως δεν μπορώ με τίποτα να βολευτώ σε αυτά τα μεγέθη, ακόμη και το S3 με δυσκόλευε στην καθημερινότητά μου και το άντεξα για έναν χρόνο. Και για όποιον δεν θέλει να πάει σε iphone, δεν έχει και πολλές επιλογές για "μικρό", γρήγορο android. Από εκεί και πέρα, όπως βολεύεται ο καθένας.

John_pp, μην ανησυχείς, δεν κολλάει σοβαρά το S4, τουλάχιστον για τον απλό χρήστη. Ακόμη και χωρίς πείραγμα, μια χαρά πάει. Τώρα κάτι μικρά, ανεπαίσθητα κολληματάκια όλα τα έχουν.

Δημοσ.

Εχω ακουσει οτι το s4 κολλαει μερικες φορες..βεβαια δεν ξερω αν ισχυει.. ειμαι 60 40 παρ ολα αυτα..αυριο θα παω να δω το note απο κοντα και ελπιζω να αποφασισω.

Ισχύει δυστυχώς και στο λέω γιατί πρώτα πήγα σε S4 και είχα 3-4 φορές την ημερα κολλήματα, το Touchwiz σταματούσε να δουλεύει και η μπαταρία ήταν χάλια. Αλλαξα σε ΝΟΤΕ 3 και είναι θαύμα απλά. 

• Like 2
Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά και στο z1 compact, εχει 21 mp camera και παρατήρησε τη γωνία θέσης και την ταχύτητα του επεξεργαστή..δεν παίζεται

Sent from my iPhone using Insomnia

Αντε παλι εσυ με το Ζ1 compact... <_<

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...