Προς το περιεχόμενο

iphone 3g no wifi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω ενα iphone 3g 4.2.1 ιος

και οταν οαω ρυθμισεις λεει δν υπαρχει wifi υπαρχει καμια λυση..???

Ποιος το λέει; Τι βλέπεις στις ρυθμίσεις wi-fi; Σε αφήνει να μπεις και να ψάξεις για διαθέσιμο δίκτυο;

Δημοσ.

Αν δεν φτιάξει δεν αξίζει να πάει για service νομίζω

Λογικά ναι, εξαρτάται το κόστος. Αν είναι 16GB και μπορεί να φτιαχτεί με κανα 20άρικο, μπορεί και να αξίζει. Αν όχι για τηλέφωνο, για iPod μια χαρά θα 'ναι.

Δημοσ.

Νομίζω το 3G τα έχει φάει τα ψωμιά του, είναι πολύ αργό και δεν παίζει σχεδόν καμία εφαρμογή (επίσημα τουλάχιστον). Αν το wifi είναι γκρι μάλλον είναι πρόβλημα στην πλακέτα. Με 20€ ίσως κάνει μια προσωρινή επισκευή και όσο κρατήσει.

Δημοσ.

Αν είναι πλακέτα, μάλλον δεν θα έμπαινα στον κόπο (και το ρίσκο να πάει χαμένο το 20άρι).

Αποκλείεται να είναι η κεραία ή κάποια κακή σύνδεση ή κάποια οξείδωση που μπορεί να καθαριστεί; Λέω.. και ελπίζω (για τον φίλο), δεν είμαι μέσα στο iPhone ούτε τεχνικός είμαι. Το θέμα είναι να βρει κάποιον να κάνει σωστή διάγνωση, και να του πει το κόστος.

Θεωρίες φίλε spuropoulos έτσι; Μόνο εσύ ξέρεις πόσα αξίζει να δώσεις (αν αξίζει)

πχ μπορεί να έχει και ψόφια μπαταρία, οπότε...

• Like 1
Δημοσ.

Αν ήταν κεραία θα μπορούσε να το ενεργοποιήσει και θα είχε αδύναμο ή καθόλου σήμα. Όταν είναι έτσι γκρι συνήθως είναι το τσιπ του wifi που είναι στην πλακέτα. Σωστή (όσο γίνεται) επισκευή είναι αρκετά ακριβή και σίγουρα δεν αξίζει για 3g. Προσωρινές επισκευές είναι πιο φτηνές αλλά όσο κρατήσουν (μπορεί μια μέρα, μπορεί ένα χρόνο). Πάντως πιστεύω ότι μπορεί να βρει λειτουργικό 3gs (καμία σχέση με το 3g) με κάτω από 100€ οπότε ας σκεφτεί καλά αν αξίζει να δώσει χρήματα για επισκευή και πόσα

• Like 1
Δημοσ.

Το ανταλλακτικο ειναι κατω απο 1€,  Εσενα ειτε καηκε, ειτε απο καμια πτωση έχει αποσυνδεθει. Αν πιανουν τα χερια σου ανοιξε το να το δεις. Ειναι ενα καρφακι που κουμπωνει εδω που βλεπεις στην εικονα. Αν δεν ειναι συνδεδεμενο απλα το κουμπωνεις.

iphone_wifi_connector_repair.jpg

Δημοσ.

Το ανταλλακτικο ειναι κατω απο 1€,  Εσενα ειτε καηκε, ειτε απο καμια πτωση έχει αποσυνδεθει. Αν πιανουν τα χερια σου ανοιξε το να το δεις. Ειναι ενα καρφακι που κουμπωνει εδω που βλεπεις στην εικονα. Αν δεν ειναι συνδεδεμενο απλα το κουμπωνεις.

iphone_wifi_connector_repair.jpg

Μακάρι να είναι εκεί το πρόβλημα αλλά νομίζω ότι δεν είναι εκεί αλλά στο τσιπ του wifi (εκεί που δείχνεις κουμπώνει η κεραία, αλλά λογικά δεν είναι θέμα κεραίας αφού είναι εντελώς νεκρό το wifi και όχι με αδύναμο σήμα πχ) Η επισκευή wifi τσιπ στο 3g για μένα δε συμφέρει με τίποτα εκτός αν μπορεί κάποιος να την κάνει μόνος του

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...