spuropoulos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 καλησπερα παιδια εχω ενα iphone 3g 4.2.1 ιοςκαι οταν οαω ρυθμισεις λεει δν υπαρχει wifi υπαρχει καμια λυση..???
CheOnWeb Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 καλησπερα παιδια εχω ενα iphone 3g 4.2.1 ιος και οταν οαω ρυθμισεις λεει δν υπαρχει wifi υπαρχει καμια λυση..??? Ποιος το λέει; Τι βλέπεις στις ρυθμίσεις wi-fi; Σε αφήνει να μπεις και να ψάξεις για διαθέσιμο δίκτυο;
spuropoulos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 δν με αφηνει να βρω δικτυονα ετσι λεει και σε μενα...!!!
CheOnWeb Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Restore as new, κι αν δεν φτιάξει πάει για service. 1
zio10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Αν δεν φτιάξει δεν αξίζει να πάει για service νομίζω
CheOnWeb Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Αν δεν φτιάξει δεν αξίζει να πάει για service νομίζω Λογικά ναι, εξαρτάται το κόστος. Αν είναι 16GB και μπορεί να φτιαχτεί με κανα 20άρικο, μπορεί και να αξίζει. Αν όχι για τηλέφωνο, για iPod μια χαρά θα 'ναι.
zio10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Νομίζω το 3G τα έχει φάει τα ψωμιά του, είναι πολύ αργό και δεν παίζει σχεδόν καμία εφαρμογή (επίσημα τουλάχιστον). Αν το wifi είναι γκρι μάλλον είναι πρόβλημα στην πλακέτα. Με 20€ ίσως κάνει μια προσωρινή επισκευή και όσο κρατήσει.
CheOnWeb Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Αν είναι πλακέτα, μάλλον δεν θα έμπαινα στον κόπο (και το ρίσκο να πάει χαμένο το 20άρι). Αποκλείεται να είναι η κεραία ή κάποια κακή σύνδεση ή κάποια οξείδωση που μπορεί να καθαριστεί; Λέω.. και ελπίζω (για τον φίλο), δεν είμαι μέσα στο iPhone ούτε τεχνικός είμαι. Το θέμα είναι να βρει κάποιον να κάνει σωστή διάγνωση, και να του πει το κόστος. Θεωρίες φίλε spuropoulos έτσι; Μόνο εσύ ξέρεις πόσα αξίζει να δώσεις (αν αξίζει) πχ μπορεί να έχει και ψόφια μπαταρία, οπότε... 1
zio10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Αν ήταν κεραία θα μπορούσε να το ενεργοποιήσει και θα είχε αδύναμο ή καθόλου σήμα. Όταν είναι έτσι γκρι συνήθως είναι το τσιπ του wifi που είναι στην πλακέτα. Σωστή (όσο γίνεται) επισκευή είναι αρκετά ακριβή και σίγουρα δεν αξίζει για 3g. Προσωρινές επισκευές είναι πιο φτηνές αλλά όσο κρατήσουν (μπορεί μια μέρα, μπορεί ένα χρόνο). Πάντως πιστεύω ότι μπορεί να βρει λειτουργικό 3gs (καμία σχέση με το 3g) με κάτω από 100€ οπότε ας σκεφτεί καλά αν αξίζει να δώσει χρήματα για επισκευή και πόσα 1
Johny Q Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Wifi module. Τιμες για επισκευη δεν γνωριζω αν και θα συμφωνησω με τα παιδια. Δεν νομιζω πως αξιζει. 1
DjVassel Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Το ανταλλακτικο ειναι κατω απο 1€, Εσενα ειτε καηκε, ειτε απο καμια πτωση έχει αποσυνδεθει. Αν πιανουν τα χερια σου ανοιξε το να το δεις. Ειναι ενα καρφακι που κουμπωνει εδω που βλεπεις στην εικονα. Αν δεν ειναι συνδεδεμενο απλα το κουμπωνεις.
zio10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Το ανταλλακτικο ειναι κατω απο 1€, Εσενα ειτε καηκε, ειτε απο καμια πτωση έχει αποσυνδεθει. Αν πιανουν τα χερια σου ανοιξε το να το δεις. Ειναι ενα καρφακι που κουμπωνει εδω που βλεπεις στην εικονα. Αν δεν ειναι συνδεδεμενο απλα το κουμπωνεις. Μακάρι να είναι εκεί το πρόβλημα αλλά νομίζω ότι δεν είναι εκεί αλλά στο τσιπ του wifi (εκεί που δείχνεις κουμπώνει η κεραία, αλλά λογικά δεν είναι θέμα κεραίας αφού είναι εντελώς νεκρό το wifi και όχι με αδύναμο σήμα πχ) Η επισκευή wifi τσιπ στο 3g για μένα δε συμφέρει με τίποτα εκτός αν μπορεί κάποιος να την κάνει μόνος του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα