JohnyBoy88 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Απευθύνομαι σε AMD χρήστες άλλα και οποίος άλλος γνωρίζει. Έχω AM3+ motherboard και θέλω να αλλάξω ψυχτρα, άλλα επειδή δεν είναι όπως στα intel τα socket που ο επεξεργαστής μένει 'κλειδωμένος' πάνω στην μητρική και ξέρω αρκετούς που την έχουν πάθει και έχουν χαλάσει τα pin του επεξεργαστή. Θέλω να μάθω ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να το κάνω.2 τρόπους μου έχουν πει 1. Να είναι ζεστός ο επεξεργαστής άρα και ζεστή η πάστα και να τον τραβήξω 2. Να είναι κρύος ο επεξεργαστής και να βγάλω την ψυχτρα στρίβοντας την για να ξεκολλήσει από την πάστα( για τον 2 τρόπο μάλλον μ@λ@κι@ μου έχουν πει)
Federacion Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Προσωπικά 2 φορές τον έχω βγάλει όλο μαζί με ψυκτρα επεξεργαστή. Την πρώτη φορά τρομοκρατήθηκα κ το πήγα σ ένα κοντινό κατάστημα. Εκεί είδα ότι τον ξεκολλήσε με κατσαβίδι και χωρίς πολλά πολλά τον ξανά τοποθετήσε. Την δεύτερη φορά έκανα το ίδιο... Τώρα για κρύο ζέστη πρώτη φορά τ ακούω. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Tenshi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ή,μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τους δύο τρόπους.Ζεσταίνεις>στρίβεις (ελαφρώς,ε)>τραβάς... Παράγοντας σίγουρα είναι και η ποιότητα/ποσότητα της πάστας.H Arcic Silver 5 γίνεται βούτυρο έτσι.
mech35 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Προσωπικά, εγώ ξέρω για ζεστό επεξεργαστή και στρίψιμο ....
achilles_g_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Πάντως εγώ μια φορά που άλλαξα πάστα στον δικό μου, δεν είχα τέτοιο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα