JohnyBoy88 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Απευθύνομαι σε AMD χρήστες άλλα και οποίος άλλος γνωρίζει. Έχω AM3+ motherboard και θέλω να αλλάξω ψυχτρα, άλλα επειδή δεν είναι όπως στα intel τα socket που ο επεξεργαστής μένει 'κλειδωμένος' πάνω στην μητρική και ξέρω αρκετούς που την έχουν πάθει και έχουν χαλάσει τα pin του επεξεργαστή. Θέλω να μάθω ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να το κάνω.2 τρόπους μου έχουν πει 1. Να είναι ζεστός ο επεξεργαστής άρα και ζεστή η πάστα και να τον τραβήξω 2. Να είναι κρύος ο επεξεργαστής και να βγάλω την ψυχτρα στρίβοντας την για να ξεκολλήσει από την πάστα( για τον 2 τρόπο μάλλον μ@λ@κι@ μου έχουν πει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Προσωπικά 2 φορές τον έχω βγάλει όλο μαζί με ψυκτρα επεξεργαστή. Την πρώτη φορά τρομοκρατήθηκα κ το πήγα σ ένα κοντινό κατάστημα. Εκεί είδα ότι τον ξεκολλήσε με κατσαβίδι και χωρίς πολλά πολλά τον ξανά τοποθετήσε. Την δεύτερη φορά έκανα το ίδιο... Τώρα για κρύο ζέστη πρώτη φορά τ ακούω. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ή,μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τους δύο τρόπους.Ζεσταίνεις>στρίβεις (ελαφρώς,ε)>τραβάς... Παράγοντας σίγουρα είναι και η ποιότητα/ποσότητα της πάστας.H Arcic Silver 5 γίνεται βούτυρο έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mech35 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Προσωπικά, εγώ ξέρω για ζεστό επεξεργαστή και στρίψιμο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Πάντως εγώ μια φορά που άλλαξα πάστα στον δικό μου, δεν είχα τέτοιο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα