temeko1999 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μετα απο τοσο καιρο αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορα του nexus 5 ! εχω καποιεσ ερωτησεισ οπωσ πρεπει να το φορτισω μολισ ερθει ? τι πρεπει να κανω για να κρατησω καλη την μπαταρια ??? δωστε φωσ αν μπορειτε !!
SPANK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Εγω παντως κανονική φόρτιση του έκανα οπως σε ολα το έβαλα πανω και φόρτιζε οχι κατι ιδιαίτερο και δώσε στην μπαταρία λίγο χρόνο να στρώσει μετα απο αρκετές φορτίσεις
gtctsiamp Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Απλά βάλτο να φορτίζει μέχρι 100% και μετά άνοιξε το άρχισε το παιχνίδι. Η πρώτη φόρτιση πλέον είναι σαν όλες τις υπόλοιπες.
adi32 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Σε πολλες συσκευες λενε να τις αφησεις 8 ωρες την πρωτη φορα Στο πρηγουμενο κινητο δεν το εκανα και καπου καπου η μπαταρια δε μου τα ελεγε καλα Στο καινουριο το εκανα και παει σουπερ Βεβαια μπορει να μην επαιξε κανενα ρολο αυτο
arisg90 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Σε πολλες συσκευες λενε να τις αφησεις 8 ωρες την πρωτη φορα Στο πρηγουμενο κινητο δεν το εκανα και καπου καπου η μπαταρια δε μου τα ελεγε καλα Στο καινουριο το εκανα και παει σουπερ Βεβαια μπορει να μην επαιξε κανενα ρολο αυτο Αυτο το λενε ανιδεοι πωλητες.Δεν ισχυει στο 2014 που βρισκομαστε.
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Βασικά δεν νομιζω οτι υπάρχει κατι standar ισως παλιότερα να ύσχυε αλλα δεν νομίζω πλεον οτι ειναι και απαραίτητο
Ntenteras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Φορτίζει κανονικά την πρώτη φορά όπως τις υπόλοιπες. Απλά καλό είναι να μην αφήνεις την μπαταρία να πέφτει πολύ χαμηλά, κάτω από 15% ας πούμε.
Mozzie Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 http://techblog.gr/mobile/4-myths-about-batteries-425222/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα