Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ξαναρωτήσει κάτι σχετικό,αλλά τωρα θα ξεκαθαρίσω λίγο το τοπίο,οπότε χρειάζομαι λίγη βοηθεια απο τους πιο έμπειρους!

Αρχικά να πω οτι έχω ένα site που το πληρώνω ανα μήνα 10-11€ σε πλατφόρμα Squarespace. (το λινκ που έχω στην υπογραφή μου).

Θέλω να αρχίσω να φτιάχνω παιχνίδια/εφαρμογές για Android κυρίως αλλά και γενικά.

Οπότε Java θα μου πείτε. Επειδή δεν έχω εμπειρία,είπα να αρχίσω με Python για να μπω στη λογική (εξαλλου ο Πυθωνας χρησιμοποιείται σε διάφορα).

Το πρόβλημα είναι τώρα οτι σκέφτομαι να μεταφέρω το site σε wordpress.org (οχι το μπλογκ δλδ) για να μη πληρώνω έστω αυτά στη πλατφόρμα και επειδή το wordpress εχει πολυ καλο SEO σύμφωνα ακομα και με τη Google!

Ερώτημα:

Να μάθω Html,CSS,Sql που απαιτεί το wordpress ή να συνεχίσω να πληρώνω το μικρό αυτό ποσό και να συνεχίσω με Python και μετά Java?

To κακό είναι οτι καποια πράγματα που ζητάει το Wordpress μου είναι άγνωστα!
http://www.wpgreece.org/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-wordpress/

Όπως:

Αναφορά σε κείμενο

1. Δημιούργησε μία βάση δεδομένων για το WordPress.
.
.
5. 
Ανέβασε όλα τα αρχεία στον web server.

Μήπως χάσω πολύ χρόνο με το Wordpress?

Το ξέρω οτι είναι σχετικό τι είναι πιο χρήσιμο...αλλά κάθε γνώση είναι καλη,μ?

Κάθε γνώμη είναι χρήσιμη,σας ευχαριστώ όλους!

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω το δίλημμα. Δεν είναι δύο ανεξάρτητα πράγματα;

Το ποσό που πληρώνεις τι σχέση έχει;

Αφού καταλαβαίνω ότι σε ενδιαφέρει το Android περισσότερο, μάθε αυτό.

Τώρα, αν θέλεις να σταματήσεις να πληρώνεις τόσα, και έχεις βρει φτηνότερο πακέτο hosting, βάλε σε προτεραιότητα το WordPress.

Απλά να έχεις στο μυαλό σου ότι το δυσκολότερο κομμάτι δεν θα είναι να μάθεις το ίδιο το WordPress, αλλά το migration. Ειδικά αν θέλεις το site σου να είναι ακριβώς το ίδιο με τώρα.

Δημοσ.

Και για να μη πληρώνω τίποτα προτιμώ το wordpress και για να έχω ισως καλύτερο SEO (ενταξει,2 μηνες μόνο τρέχει το site)...και έχει και περισσότερες επιλογές! (οκ, και αυτό που είμαι είναι μια χαρά,με πολιτική εξυπηρέτησης πελατών  μεσα σε 1 ωρα απο τη στιγμη που υποβάλλεις ερωτηση)

Δημοσ.

Με ποιον τρόπο σκοπεύεις να μην πληρώνεις τίποτα με το WordPress;

Εκτός κι αν εννοείς wordpress.com (don't!)

Ή έχεις υπόψιν σου κάποιο καλό δωρεάν πακέτο hosting για να το στήσεις.

Σχετικά με το SEO, μη νομίζεις ότι το WordPress είναι πανάκεια. Έχει δυνατότητες για να κάνεις πράγματα χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείς από το μηδέν, αλλά και πάλι θα χρειαστεί δουλειά.

Δημοσ.

Το .org δωρέαν δεν είναι?? Τι θα έχω να πληρώσω?

(Ενδιαφερον το blog σου btw, αν και πριν δεν το φόρτωνε για λιγο οπως εκανε και με το Insomnia)

Δημοσ.

Το .org είναι δωρεάν, αλλά δεν κάνει hosting. Κατεβάζεις το WordPress στο host σου και το εγκαθιστάς εκεί.

Εξ ού και οι οδηγίες που έβαλες στο OP.

'Αρα, θα έχεις να πληρώσεις hosting και domain name όπως όλος ο καλός ο κόσμος!

Το wordpress.com τώρα, είναι κάτι αντίστοιχο με το blogger, για να καταλάβεις.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...