Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 γιατί έπρεπε? μας το χρωστάει?
doctorC Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Βεβαιώς απο την στιγμή που σταματάει να σε υποστηρίζει... και πρόσεξε δεν μιλάω για δωρεάν μιλάω ακόμη και για έναντι ενός συμβολικού ποσού... Φίλε μου για να παμε μπροστά κάτι τέτοιες ιδεολογίες πρέπει να περιοριστoύν ..ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΦΑΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ AVATAR και πιθανα δεν ειναι δικιά σου photo...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 δεν χρωστάει τπτ, ούτε μπορεί κάποιος να την υποχρεώσει, αν μπορούσε θα είχε γίνει με προηγούμενα λειτουργικά της... το ίδιο προφανώς ισχύει και με άλλες εταιρίες, όχι μόνο με την MS...
nvel Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Το msdos ακόμα και σήμερα παραμένει και σήμερα ένα από τα βασικά εργαλεία του IT. Εντολές όπως το ping, το netstat τρέχουν ακόμα και στα windows 8.1 από το DOS. το ping και το netstat δεν είναι εντολές του dos
jimakris Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Hyundai 8088 με 5 1/4" 2 flopy drives 350,000 δρχ. ms-dos 2.0 και dbase III, qbasic, fortran και dino eggs απο τα πρωτα σκαλωματα.......http://en.wikipedia.org/wiki/Dino_Eggs θεε μου τελικα μεγαλωσαμε πολυ....... Hyundai 8086 MS-DOS 20mb hd 5 1/2" disk drive(cd.. dir/w dir/p) etc θα βάλω τα κλάματα..!!
mpentenis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 το ping και το netstat δεν είναι εντολές του dos ειναι όμως το del και attrib που σου λυνουν τα χέρια οταν εχεις ιο που το λειτουργικό αρνείται να δεί Πολυ απλά, ακομα και εν έτει 2014 και με Win7 οταν έχεις ιο και δεν σου δείχνει τα κρυφά αρχεια, σε prompt τραβας ενα -h και καπακι ενα del και γλιτώνεις καθάρισμα ωρών...γιατί απλά γουστάρουμε DOS! hardcore virus fighting Amstrad CPC6128 με δισκέτα... 1
kybos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Σε έχω. Ο πρώτος υπολογιστής που έπιασα στα χέρια μου ήταν ένα ZX spectrum 48K γυρω στο 1984. Με το κασετόφωνο του κλπ. Τελευταια φορά που τον λειτουργησα πριν 5-6 χρόνια λειτουργούσε αν και κατα καιρους κρασαρε. Τωρα μαζευει σκονη στο υπογειο. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/33/ZXSpectrum48k.jpg Εγκληματία!!
acid18 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Κατεβάστε απο δω http://www.computerhistory.org/atchm/microsoft-research-license-agreement-msdos-v1-1-v2-0/
MadvaM_Gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ms Dos και Hyundai Pc ! Περασμένα μεγαλεία Χιουνται ασπρομαυρο με 10MHz επεξεργαστη και 20ΜΒ σκληρο δισκο. Μονο αυτα ηξερα τοτε. DOS ρε! Για να ανοιξεις μια εφαρμογη επρεπε να εισαι επιστημονας τοτε! ( Ημουν 6-7 χρονων τοτε..) Ααααα και μονο 5,25 ε? Οχι αστεια! :Ρ 200 χιλιαρικα :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα