Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

α.τι γραμμη εχεις εσυ?β.τι γραφει το ρουτερ απο κατω?το ιδιο μοντελο μπορει να υπαρχεει και για annex a και για annex b

Δημοσ.

Δεν ξερι τι γραμη εχω.Το router κατο δεν γραφει τιποτα.Αλλα κανει για adsl over pstn το διβασα στο ιντερνετ.Ηπαρχει και firmware annex.

Πιο annex χριασομασται;

Δημοσ.

το annex δεν ειναι firmware.αν το ρουτερ ειναι για Isdn και η γραμμη σου ειναι Pstn δεν θα παιξει ποτε .και κατι τετοιο μυριζομαι για να μην συγχρονιζει.

Δημοσ.

Στο Κουτι του router γραφει ειναι για isdn και για αναλογα γραμμη.

μαλλον αυτο που κοιτας ειναι για την τηλεφωνια οτι δηλαδη βγαζει και s0 και fxs .γιατι νομιζω οτι το fritz βγαζει και τα 2.

μηπως γραφει καπου κατι για Pots και για isdn ή να γραφει annex a ή annex b.μπορει να το γραφει και κατω απο το ρουτερ.

Δημοσ.

Ειναι και pots και για annex b.

Ειναι και για annex a.

Ειδα το βιβλιο του fritz box 7170 γραφει που κανει.

Ειναι για pstn και isdn.

Δημοσ.

τοτε δες στο manual αν οριζεις απο καπου αν θα παιζει over pstn η over isdn>σε οσα παιζουν και τα 2 συνηθως το ρυθμιζεις μεσα απο το Interface.αν δεν συγχρονισει δηλαδη να σου βγαλει ποσο εχει συγχρονισει η γραμμη και να αναψει το λαμπακι σταθερα του dsl δεν προκειται να δεις ιντερνετ.

οποτε η κατι κανεις λαθος?η το ρουτερ εχει προβλημα?η καπου εχει ρυθμιση?η εχουμε καποια ασυμβατοτητα.

Δημοσ.

Αμα εχω ξανει λαθος δεν ξερω.

Τορα με τι ρυθμιση οπος βλεπω ειναι ενταξι.Τωρα δεν γνωρισο αμα χρθασεται ενα splitter.

Δημοσ.

Αμα εχω ξανει λαθος δεν ξερω.

Τορα με τι ρυθμιση οπος βλεπω ειναι ενταξι.Τωρα δεν γνωρισο αμα χρθασεται ενα splitter.

αν βαλεις και τηλεφωνο θελει splitter>τι ρυθμιση εκανες?συγχρονισε?μπηκες net?

Δημοσ.

αν δεν μπει πουθενα τηλεφωνο δεν βαζεις τιποτα.αν μπει τηλεφωνο σε διαφορετικη πριζα βαζεις φιλτρο στο τηλεφωνο.αν μπει τηλεφωνο και ιντερνετ μαζι τοτεε splitter.απλα ελευθερα κατανοητα

Δημοσ.

Διαβασα απο αλλο forum αμα ειναι η fritz box απο γερμανια δεν κανει μετα.Εινα annex b (ISDN).Γεια να κανει για εδω πρεπει με το kerneltool και ενα σαν firmware αγγλικο annex a (PSTN).Η δικια μου fritz box ειναι απο γερμανια και γιαφτο δεν συχρονισεται.

Δημοσ.

Διαβασα απο αλλο forum αμα ειναι η fritz box απο γερμανια δεν κανει μετα.Εινα annex b (ISDN).Γεια να κανει για εδω πρεπει με το kerneltool και ενα σαν firmware αγγλικο annex a (PSTN).Η δικια μου fritz box ειναι απο γερμανια και γιαφτο δεν συχρονισεται.

αρα ξαναεπιστρεφουμε σε αυτο που λεμε απο την αρχη οτι εχεις λαθος annex.ναι στην γερμανια παιζουν annex b για καποιο λογο παρα annex a.τωρα πως αλλαζεις firmware για να γινει annex a θα σε γελασω.

μονο αυτο βλεπω

http://www.adslgr.com/forum/threads/349884-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-Fritz!box-Fon-Wlan-7140-%CE%B1%CF%80%CE%BF-Annex-B-%CF%83%CE%B5-Annex-A

και αυτο

http://www.ip-phone-forum.de/showthread.php?t=120903

μπορεις να το googlareis μπας και βρεις κατι.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...