Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

poulinos δεν εχω δοκιμασει με αλλο user password για να ειμαι ειλικιρινης αλλα πριν κανα χρονο που τους πηρα τηλ για να σεταρω ενα cisco router σπιτι και τους ρωτησα μου ειπαν να βαλω [email protected] και guest η ισχιει αυτο που λες η αλλαξε πολιτικη η hol.

αν καποιος μπορει ας το κανει μια δοκιμη.πιο παλια παντως ειχα πετυχει ατομο που περιμενε η γραμμη του να γυρισει απο hol σε forthnet.εβαλε πανω το ρουτερ της forthnet με τα στοιχεια της forthnet αλλα ο οτε δεν το ειχε γυρισει στο οριο της forthnet και ο πελατης επαιζε κανονικα πανω στο δικτυο της Hol (παροτι ρουτερ forthnet Με στοιχεια forthnet.).δεν ξερω αν τωρα το εχουν αλλαξει αυτο.και η wind νομιζω εκανε κατι παρομοιο με κατι guest username.αν εχει ορεξη καποιος το δοκιμαζει και μας λεει ειτε με wind ειτε με Hol αν του μπαινει με οτι νανε στοιχεια.

Δοκιμασα σιμερα τι Fritz box και τιποτα. Με της ρυθμισεις που μου ειπες δεν μπορο να μπο στο ιντερνετ.fimware update δεν εκανα.

Αφτο με το annex δεν το καταλαβαινο.

α.κανε firmware update.β.δοκιμασε με τα στοιχεια τα guest της Hol ξανα.

β.αν το ρουτερ ειναι για adsl over isdn και το βαλεις σε γραμμη adsl over pstn δεν θα παιξει.

οποτε για να δουμε αν ειναι αυτο απλα πες μας αν συγχρονιζει το ρουτερ με την γραμμη.θα πρεπει να αναβει καποιο λαμπακι του συγχρονισμου και β.μεσα στο μενου θα σου λεει κιολας οτι εχει συγχρονισει στην ταδε ταχυτητα.

μπορει να ειναι και θεμα firmware

σε σπανιες περιπτωσεις αντι για Pppoe/llc δοκιμαζεις Pppoa/vcmux>εχω δει να παιζει ετσι ρουτερ.πολλες φορες ειναι ασυμβατοτητα ή πολλες φορες φταιει καποιο παλιο firmware.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν καποιος μπορει ας το κανει μια δοκιμη.πιο παλια παντως ειχα πετυχει ατομο που περιμενε η γραμμη του να γυρισει απο hol σε forthnet.εβαλε πανω το ρουτερ της forthnet με τα στοιχεια της forthnet αλλα ο οτε δεν το ειχε γυρισει στο οριο της forthnet και ο πελατης επαιζε κανονικα πανω στο δικτυο της Hol (παροτι ρουτερ forthnet Με στοιχεια forthnet.).δεν ξερω αν τωρα το εχουν αλλαξει αυτο.και η wind νομιζω εκανε κατι παρομοιο με κατι guest username.αν εχει ορεξη καποιος το δοκιμαζει και μας λεει ειτε με wind ειτε με Hol αν του μπαινει με οτι νανε στοιχεια.

α.κανε firmware update.β.δοκιμασε με τα στοιχεια τα guest της Hol ξανα.

β.αν το ρουτερ ειναι για adsl over isdn και το βαλεις σε γραμμη adsl over pstn δεν θα παιξει.

οποτε για να δουμε αν ειναι αυτο απλα πες μας αν συγχρονιζει το ρουτερ με την γραμμη.θα πρεπει να αναβει καποιο λαμπακι του συγχρονισμου και β.μεσα στο μενου θα σου λεει κιολας οτι εχει συγχρονισει στην ταδε ταχυτητα.

μπορει να ειναι και θεμα firmware

σε σπανιες περιπτωσεις αντι για Pppoe/llc δοκιμαζεις Pppoa/vcmux>εχω δει να παιζει ετσι ρουτερ.πολλες φορες ειναι ασυμβατοτητα ή πολλες φορες φταιει καποιο παλιο firmware.

τελικα εχεις δικιο με username tasos pass tasos  :-D  παιζει κανονικα

Δημοσ.

τελικα εχεις δικιο με username tasos pass tasos  :-D  παιζει κανονικα

οποτε για Hol ειμαστε οκ.απλα καποιος να βρει και καμια wind να μας πει.

Δημοσ.

Εκανα firmware update με [email protected] και guest και με ppoellc και ppoevxmuc και τιποτα.

Εγω το εβαλα στο dsl modem και router.Τι κανο λαθος; Η δεν γινεται;

τι εννοεις το εβαλες στο dsl modem και router?

β.το ρουτερ εχει συγχρονισει?βλεπεις συγχρονισμο μεσα στο Interface?

Δημοσ.

ναι μπορει να παιξει.προβλημα θα εχεις αμα εχεις voip τηλεφωνια ή αμα εχεις iptv.εκει ισως εχεις θεματακια απο το να μην παιξει σωστα κατι μεχρι να μην παιξει καθολου.

κατα τα αλλα το μονο που θα βαλεις στο fritz ειναι username/password ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ hol διοτι θυμαμαι οτι η Hol δεν ειχε radius και δεν εδινε στοιχεια.αν δεν εχεις στοιχεια εκει απλα το συνδεεις και λογικα θα μπει μονο του ιντερνετ.αν χρειαστει στοιχεια υποχρεωτικα εκει δινεις οτι θες μονο και μονο για να μην ειναι κενα τα πεδια Username/password.αρκει παντα και τα 2 ρουτερ να ειναι ιδιο annex.μην ειναι το ενα για adsl over pstn και το αλλο adsl over isdn.

Πράγματι δεν χρειάζεται στοιχεία. Σε περίπτωση όμως που ο Router δεν δέχεται να μείνουν κενά τα πεδία των Username και Password, βάζουμε [email protected] και guest αντίστοιχα.

Δημοσ.

Πράγματι δεν χρειάζεται στοιχεία. Σε περίπτωση όμως που ο Router δεν δέχεται να μείνουν κενά τα πεδία των Username και Password, βάζουμε [email protected] και guest αντίστοιχα.

πολλα δεν σε αφηνουν να εχεις κενα στοιχεια.εκει απλα μπορεις να βαλεις οτιδηποτε οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω που το εκανε δοκιμη.

Δημοσ.

Εχει επιλογη dsl η lan 1.Εγω το εβαλα στο dsl. Kai meta grafei dsl midem η router. Εγω το εβαλα στο dsl modem. Αφτα ειναι μεσα στο menu στο fritz box 7170.Και με [email protected] με guest.Δοκθμασα με ppoellc και ppoevcmuc δεν συνδεετε στο internet. Τι φταιει;

Δημοσ.

μισο λεπτακι.το fritz δεν το εχεις βαλει για να αντικαταστησεις το αλλο adsl router που εχεις?δεν το εχεις συνδεσει με την τηλεφωνικη γραμμη?το λαμπακι το dsl εχει αναψει πανω στο ρουτερ?αν μπεις μεσα στο ρουτερ βλεπεις  καπου να σου λεει στα ποσα εχει συγχρονισει η γραμμη?η μηπως κανα λαμπακι dsl αναβοσβηνει πανω στο ρουτερ?

Δημοσ.

Το router απο τη hol και εβαλα τι fritz box router.Τπ λαμπακι dsl αναβοσβινι πανο στο router.Μεσα στο router δεν βρισκι τη γταμι dsl.

Kai οταν το βανο να πσακσι για dsl γραφει η γραμι δεν ειναι καλα.

Τι φταει;

Δημοσ.

αρα δεν συγχρονιζει καν το ρουτερ οποτε πως να φτασουμε να μπει στο ιντερνετ.ειναι σιγουρα για adsl over pstn αν υποθεσουμε οτι εχεις adsl over pstn.

Δημοσ.

Για router γινεται το εχω δοκιμασει.Τωρα αμα ειναι για adsl over pstn δεν το γνορισο.

Ενας απο τη hol ειδαι το router και καυτι απο το router και μου ειπαι δεν κανει για εδω.

Δημοσ.

Για router γινεται το εχω δοκιμασει.Τωρα αμα ειναι για adsl over pstn δεν το γνορισο.

Ενας απο τη hol ειδαι το router και καυτι απο το router και μου ειπαι δεν κανει για εδω.

δες μηπως απο κατω γραφει annex a η annex b.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...