Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλισπερα σας,

θελο να βαλο αλλο ρουτερ αφτο που στελνη η Hol.

Απο τι Hol εχο το router Alcatel Phelippe 7130 και θελο να βαλο τι Fritz box 7170 wlan.

Κανει το router Fritz box 7170 wlan για Hol;

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι μπορει να παιξει.προβλημα θα εχεις αμα εχεις voip τηλεφωνια ή αμα εχεις iptv.εκει ισως εχεις θεματακια απο το να μην παιξει σωστα κατι μεχρι να μην παιξει καθολου.

κατα τα αλλα το μονο που θα βαλεις στο fritz ειναι username/password ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ hol διοτι θυμαμαι οτι η Hol δεν ειχε radius και δεν εδινε στοιχεια.αν δεν εχεις στοιχεια εκει απλα το συνδεεις και λογικα θα μπει μονο του ιντερνετ.αν χρειαστει στοιχεια υποχρεωτικα εκει δινεις οτι θες μονο και μονο για να μην ειναι κενα τα πεδια Username/password.αρκει παντα και τα 2 ρουτερ να ειναι ιδιο annex.μην ειναι το ενα για adsl over pstn και το αλλο adsl over isdn.

Δημοσ.

Το router ειναι σε αλλο δοματιο και το τηλεφονο σε ενα αλλο δοματιο.

Εδω και πανο απο τρια χρινια το ειδανε το fritz box 7170 kai μου ειπαν δεν κανει αυτο.

Εγω δοκιμασα το router μονο του το χορις το ρουτερ της hol με [email protected] kai guest και δεν επεζε.Δοκνασα με το router της hol με το καλοδιο lan kai επαιζε.

Δημοσ.

Εδω και πανο απο τρια χρινια το ειδανε το fritz box 7170 kai μου ειπαν δεν κανει αυτο.

Εγω δοκιμασα το router μονο του το χορις το ρουτερ της hol με [email protected] kai guest και δεν επεζε.Δοκνασα με το router της hol με το καλοδιο lan kai επαιζε.

αν το τηλεφωνο δεν ξεκιναει πανω απο το ρουτερ δεν εχεις voip οποτε ολα οκ.κανονικα ολα τα adsl router κανουν παντου.δεν υπαρχει δεν κανει.κανονικα πρεπει να παιζει.σιγουρεψου οτι οι ρυθμισεις ειναι σωστες και καντο ενα Hard reset το  fritz πριν το βαλεις.εκτος αν ειναι τιποτα over isdn και εσυ εχεις Over pots και για αυτο δεν παιζει.συγκεκριμενα εκει δεν θα συγχρονιζει καν.αλλιως πρεπει να παιξει.απλα δεν θα επαιζε η τηλεφωνια αν ειχες voip.η δεν θα επαιζε το iptv ετσι αυτοματα αλλα θα ηθελε ρυθμισεις απο εσενα.

Δημοσ.

Απο πιο routerθελεις της ρυθμεισης;

στο fritz θα πρεπει να ειναι vpi 8 vci 35 pppoe/llcκαι Username/password.αν ειναι αυτα θεωρητικα το ρουτερ θα πρεπει να παιξει παντου.στο fritz θα περναγα και το τελευταιο firmware για να ειμαι upto date.

λογικα παντως για να επαιζε αυτο το ρουτερ τοσ καιρο θα πρεπει οι ρυθμισεις να ειναι αυτες ηδη.απλα να ειναι το σωστο annex οπως ειπαμε και να βλεπεις να συγχρονιζει.αν δεν εχεις username/password τοτε στα στοιχεια συνδεσης βαλε αυτα που εγραψες πιο πανω.

Δημοσ.

καπου αλλου εχεις κανει λαθος η hol παιζει με [email protected] kai guest

Δημοσ.

καπου αλλου εχεις κανει λαθος η hol παιζει με [email protected] kai guest

παλια η Hol οσο ξερω δεν ειχε καν radius Οποτε οτι και να βαζεις ακομα δηλαδη και fdfdjfkdjk αυτο εμπαινε ιντερνετ.και νομιζω οτι και σε wind επαιζε κατι τετοιο.

Δημοσ.

Δοκιμασα σιμερα τι Fritz box και τιποτα. Με της ρυθμισεις που μου ειπες δεν μπορο να μπο στο ιντερνετ.fimware update δεν εκανα.

Αφτο με το annex δεν το καταλαβαινο.

Δημοσ.

παλια η Hol οσο ξερω δεν ειχε καν radius Οποτε οτι και να βαζεις ακομα δηλαδη και fdfdjfkdjk αυτο εμπαινε ιντερνετ.και νομιζω οτι και σε wind επαιζε κατι τετοιο.

poulinos δεν εχω δοκιμασει με αλλο user password για να ειμαι ειλικιρινης αλλα πριν κανα χρονο που τους πηρα τηλ για να σεταρω ενα cisco router σπιτι και τους ρωτησα μου ειπαν να βαλω [email protected] και guest η ισχιει αυτο που λες η αλλαξε πολιτικη η hol.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...