leyteris1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) καλησπερα σκεφτομε να αγoρασω ενα gps απλα εχω περδευτει.Εχω βρει MLS Destinator Pro 43,Turbo-X GPS i40.Αν ξερει κανεις πιο ειναι καλυτερο, αν το εχει δοκιμασει,και αν κολλαει? Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2014 από leyteris1
arc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 καλησπερα σκεφτομε να αγωρασω ενα gps απλα εχω περδευτει.Εχω βρει MLS Destinator Pro 43,Turbo-X GPS i40.Αν ξερει κανεις πιο ειναι καλυτερο, αν το εχει δοκιμασει,και αν κολλαει? OXI turbo-x απλα εχω περδευτει Τι έκανες; Σα δε ντρέπεσαι!
leyteris1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 επειδη εχω ακουσει οτι η turbo x εχει υψηλεστερη τεχνολογια σε σχεση με καθε gps και τους χαρτες ginius,αλλα και η mls εχει βγει καλη με καθε χαρτη ελλαδας εκτος ευρωπης.και δεν ξερω τι να διαλεξω.
arc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 επειδη εχω ακουσει οτι η turbo x εχει υψηλεστερη τεχνολογια σε σχεση με καθε gps και τους χαρτες ginius,αλλα και η mls εχει βγει καλη με καθε χαρτη ελλαδας εκτος ευρωπης.και δεν ξερω τι να διαλεξω. Δεν τα εχεις ακουσει καλά. Να ξέρεις γενικά οτι turbo-x σημαίνει ανώνυμο κινεζικο προϊόν μέσης ποιότητας που κολλά πάνω του το λογότυπο turbo-x και βγαίνει στην αγορα. 1
savoukos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 χωρίς παρεξήγηση μπορείς να κάνεις ένα edit το Αγωρά με Αγορά?χωρίς να παρεξηγηθώ.. Στο θέμα μας..Μακριά από Turbo x..
leyteris1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 συγνωμη για τα ορθογραφικά λάθη οπότε μάλλον θα πάρω κατεύθυνση προς ΜLS DESTINATOR Pro 43.
trujillo2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 επειδη εχω ακουσει οτι η turbo x εχει υψηλεστερη τεχνολογια σε σχεση με καθε gps και τους χαρτες ginius,αλλα και η mls εχει βγει καλη με καθε χαρτη ελλαδας εκτος ευρωπης.και δεν ξερω τι να διαλεξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα