Προς το περιεχόμενο

TV 50" LED TX-L50B6E PANASONIC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι για αγορα τηλεορασης,θελω τη γνωμη σας για την συγκεκριμενη σε σχεση με τον ανταγωνισμο καθως μου αρεσε ιδιαιτερα που την βλεπω να παιζει στη διαφημιση με τα 5 χρονια εγγυησης,η αποσταση θεασης ειναι 2,8 εως 3,7 μετρα.....ειναι πραγματικα τα 100HZ της?την εχει δει καποιος απο κοντα για εντυπωσεις σε σχεση με τον ανταγωνισμο?μου μοιαζει λιγο value for money αλλα με χαλαει λιγο το PANASONIC.....http://www.electronet.gr/ProductDetails.aspx?product=b01c7b45-e303-47e2-81fb-b8bfa660f114

Δημοσ.

Η τιμη της ειναι καλη για το μεγεθος της και την εικονα της αλλα δυστυχως ειναι 50Hz. Αν θες πραγματικα 100Hz πας ή σε πλασμα ή σε 3D λυση. Panasonic σε πλασμα αρκετα καλες, LED οχι και τοσο, τουλαχιστον για τα μοντελα 2013.

Δημοσ.

δεν ξερω φιλε για plasma.ειχα μια 600 hz ,samsung 43ara και 2 μηνες με το που εληξε η εγγυηση της εμεινε απο τροφοδοτικο,κοστος επισκευης 180 ευρα....βεβαια επαιξε πολλες ωρες και ηθελα να το ρωτησω αυτο οι plasma εχουν μηπως λιγοτερες ωρες παιξιματος απο τις led?γιαυτο αλλωστε σκεφτηκα την PANASONIC  με τα 5 χρονια εγγυησης....απο εικονα ,παιχνιδια ημουν ικανοποιημενος οπως και απο το player της samsung...ο μονος λογος που το σκεφτομαι για plasma ειναι οτι ουσιαστικα μου πηγε η τηλεοραση μολις 26 μηνες..μετα εβγαλε προβλημα

Δημοσ.

Βασικα εχεις πει την αποσταση που θα βλεπεις αλλα δεν εχεις πει την κυρια χρηση και το σημαντικοτερο μεχρι τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; παντως στην αποσταση που ειπες εισαι για 50-55''.

Δημοσ.

το ταβανι μου ειναι 650 ευρω γιαυτο κοιτουσα τωρα μηπως παω σε 46 αρα γιατι με το συνθετο μπορω να κερδισω 0,60 ποντους αν το φερω πιο μπροστα...οποτε εκει οι επιλογες ειναι περισσοτερες,ειδα και κατι μοντελα no name οπως turbo x με καλα θεωρητικα χαρακτηριστικα αλλα δεν ξερω τι παιζει,βεβαια αν ειναι οπως το laptop μου θα ειμαι ευχαριστημενος,η χρηση ειναι ταινιουλες-tv και που και που κανενα ps3

Δημοσ.

Ή εδω αν θες να ειναι και 3D https://www.skroutz.gr/s/3005505/Samsung-UE46F6400.html?keyphrase=Samsung+UE46F6400

ή εδω με λιγα παραπανω χρηματα αν δεν σε ενδιαφερει το 3D αλλα οι περισσοτερες ιντσες http://www.multirama.gr/prod/eikona-ihos/tileoraseis/tileorasi-panasonic-l50e6e-50-smart-led-full-hd/prod4080341pp/

Δημοσ.

οκ καταλαβα,οποτε να ειναι πραγματικα 100 hz ,η samsung που μου προτεινεις ειναι και smart,ειχα δει και μια στα 200 hz καπου στα 580 ευρω  αν θυμαμαι καλα χωρις smart που δεν με ενδιαφερει.....αυτες τα hz τους ειναι πραγματικα?αρα μονοδρομος η samsung και αυτη που εβαλα πανω ενω ενθουσιαστικα με τα 5 χρονια εγγυησης τωρα μου λετε ειναι 50 hz...κριμα...

Δημοσ.

Ειδικά στα μεγάλα πανελ, τα 50Hz φαίνονται "κάπως".

Προτίμησε κάποια που να' ναι στα 100 πραγματικά, τουλάχιστον.

Η 6400 είναι μια χαρά πρόταση και είναι και smart.

Δημοσ.

τελικα πηγα τις ειδα απο κοντα σχεδον ολες....ευτυχως δεν τις ειχαν να παιζουν αναλογικο σημα.....λοιπον οι εντυπωσεις μου ειναι σχεδον μηδαμινες με το δικο μου ματι οι διαφορες μεταξυ της 6100 και της 6400 ,η turbo x μαλλον απεχει αρκετα τιμια τιμη ομως για 50αρα,απο εκει και περα δεν ενθουσιαστηκα με την panasonic που εχω βαλει πανω αλλα προσωπικα μου γυαλισε περισοτερο η σειρα της sony KDL50W805B οπου η ευκρινεια της ηταν για μενα ενα κλικ καλυτερο...βεβαια ξεφευγει απο το budget μου....ηθελα ομως να εκφρασω και μια απορια....κατεβαζω πχ μια bluray ταινια στον σκληρο δισκο,πως θα την δω στην tv αφου ειναι σε μορφη fat32(αρχεια μικροτερα των 4gb)?εκτος και αν πλεον διαβαζει το media player αυτων των τηλεορασεων αρχεια απο ntfs.....

Δημοσ.

Μια παλιά 32αρα samsung που έχω, μια χαρά διαβάζει δίσκο σε διαμόρφωση ntfs.

Εννοείται πως το ίδιο συμβαίνει και στα νεώτερα μοντέλα.

LG, Samsung, Sony, στο συγκεκριμένο τομέα, δεν έχουν πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...