Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Σκέφτομαι για αναβάθμιση επεξεργαστή και μητρική και έχω καταλήξει στα εξής:

Link.png Site: AMD FX-8320 3.5GHZ 8-CORE BOX και

Link.png Site: GIGABYTE 990XA-UD3 RETAIL

Για την μητρική δεν είμαι τόσο σίγουρος. Θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας (και για διαφορετική πλατφόρμα). Το budget για μητρική-επεξεργαστή είναι περίπου στα 300 ευρώ.

Επίσης με τον τροφοδοτικό που έχω τώρα Link.png Site: THERMALTAKE SPS-530MPCBEU θα μπορώ να βάλω αργότερα μια καλή κάρτα γραφικών? θα με καλύψει από θέμα κατανάλωσης ?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/2011954/Asus-M5A99FX-Pro-R2-0.html?from=autocomplete&keyphrase=asus+m5a99fx+pro+r2 Αυτη παντα μου αρεσε αν ειναι να πας για οβερκλοκ.. Περιμενε και τα παιδια να σου πουν τις ιδεες τους.

και το τροφοδοτικο καλο ειναι, θα μπορεσεις να βαλεις καρτα γραφικων (εκτως και αν μιλαμε για high end που τραβανε 250+ watt τοτε οχι.

Δημοσ.

Δες και αυτην την msi http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25011&cat=3&sub=374&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined αν και οποια να πάρεις απο τις κομπλέ θα εισαι , σε nvidia κάρτα σε αυτα τα χρήματα δες την 660 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31534&cat=5&sub=137&pmanuf=undefined&sort=3&step=3 τωρα αν μπορεις να ανέβεις 50 euro ακομα περίπου μπορει  να πας και σε 760

Δημοσ.

Από τις MSI δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία οπότε μάλλον θα καταλήξω στην ASUS. Στα χρήματα που διαθέτω είναι προτιμότερο να πάω στον FX ή μήπως με κάποιον i5 αυτού του budget θα φτιάξω καλύτερο σύστημα ?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Προσωπικα θα σου έλεγα να πας σε intel αν σου βγαίνουν τα χρήματα ειδικα αμα θέλεις να παίζεις και κανα παιχνιδάκι , δεν λεω οτι δεν θα μπορεις να παίξεις παιχνίδια με αυτον τον επεξεργαστή η οτι δεν παίζεις με τους amd αλλα οι intel αν ψάξεις λιγο στο google και γενικότερα εχουν καλύτερες επιδόσεις οσο αφορά τα παιχνίδια

Δημοσ.

Αν πάω σε intel με ένα σύστημα με

Link.png Site: ASUS H87-PLUS RETAIL και

Link.png Site: INTEL CORE I5-4440S 3.30GHZ LGA1150 - BOX

θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα ?

Η βασική χρήση του μηχανήματος θα είναι για δουλειά (web development, java development κ.α και photoshop).

Το budget γενικά είναι ελαστικό απλά σκεφτόμουν ότι με 300 ευρώ περίπου θα έχω ένα καλό σύστημα.

Δημοσ.

Ποιά άλλα προγράμματα θα χρησιμοποιείς; Στο gaming θα εξαρτηθείς περισσότερο από τη κάρτα γραφικών με τέτοιους επεξεργαστές.

Γενικά διάφορα εργαλεία όπως visual studio, netbeans. Κάποιες φορές θα χρησιμοποιώ και virtual machines για διάφορες ανάγκες.

Οπότε να καταλήξω στον 8πύρηνο amd?

Δημοσ.

Δύσκολο να το απαντήσεις αυτο σε βάθος χρόνου και οι 2 θα παλιώσουν καποια στιγμή οτι και να ειναι , παρε τον amd παντως θα σου κανει καλύτερη δουλειά για αυτο που θες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...