ahepa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία στο οικονομικό τμήμα έγραφε: "Προσοχή όμως γιατί με σύνδεση ADSL δεν μπορείτε να έχετε και τηλεφωνική σύνδεση. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πληρώσετε έξτρα πάγιο στον ΟΤΕ (9,98) ευρώ τον μήνα για σύνδεση PSTN ή 13,2 ευρώ για ISDN. " (Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία 21 Σεπ. 2003, Σελίδα 13, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ) Έτσι όπως το καταλαβαίνω, αυτό σημαίνει αν θες τηλέφωνο τότε το πάγιο είναι 27,5 (ADSL 256) + 9,98 (PSTN) + ΦΠΑ Πάντως από τον ΟΤΕ σήμερα που ρώτησα αν είναι ακριβές το δημοσίευμα δεν πήρα απάντηση, ούτε ναι ούτε όχι. Αν ξέρει κανείς ας μας ενημερώσει.
Hal9000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Akoma den exw katalabei akribos to ti ginete !!! As poume loipon oti exw mia ISDN sto spiti moy.. kanw thn etish sthn Tellas kai erxontai.. 8a pane sto shmeio mesa sto spiti moy enononte h ISDN me thn kalodiosh tou upoloipou spitiou kai APO TO IDIO kalodio pou mpenei mesa sto spiti (ISDN) 8a baloun auto to splitter pou leei o Giannhs kai meta apo thn mia eksodo tou splitter 8a balw thn grammh pou paei sto netmod kai sthn allh eksodo tou splitter thn grammh pou paei sto DSL modem ? Kai me PSTN sthn idia grammh pali mpainei to splitter kai meta mia eksodo gia aplo thl. kai mia gia to DSL modem ? Είδες που το κατάλαβες τελικά Μόνο που δεν θα έρθει η Tellas αλλά ο Ο.Τ.Ε Μετά την εγκατάσταση θα ασχοληθείς με τον ISP για να σου φτιάξουν ένα λογαριασμό και τίποτα άλλο. Ακριβώς δηλαδή ότι έκανες με την εγκατάσταση του Netmod
OXTROS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πληρώσετε έξτρα πάγιο στον ΟΤΕ (9' date='98) ευρώ τον μήνα για σύνδεση PSTN ή 13,2 ευρώ για ISDN.[/quote'] To pagio gia ISDN den einai 17,2 euro ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Akoma den exw katalabei akribos to ti ginete !!! As poume loipon oti exw mia ISDN sto spiti moy.. kanw thn etish sthn Tellas kai erxontai.. 8a pane sto shmeio mesa sto spiti moy enononte h ISDN me thn kalodiosh tou upoloipou spitiou kai APO TO IDIO kalodio pou mpenei mesa sto spiti (ISDN) 8a baloun auto to splitter pou leei o Giannhs kai meta apo thn mia eksodo tou splitter 8a balw thn grammh pou paei sto netmod kai sthn allh eksodo tou splitter thn grammh pou paei sto DSL modem ? Kai me PSTN sthn idia grammh pali mpainei to splitter kai meta mia eksodo gia aplo thl. kai mia gia to DSL modem ? Νομιζω το γραφω πιο πανω... "Το καλωδιο με το τηλεφωνικο σημα που πηγαινε στο netmod μεσα ' date=' παει στο spliter στην υποδοχη line.Απο το spliter φευγει ενα καλωδιο απο την υποδοχη ISDN και παει στο netmod εκει που βγαλαμε το αλλο καλωδιο. Τελος ενα καλωδιο φευγει απο το spliter απο την υποδοχη NT για την υποδοχη dsl του modem dsl.Πιο απλα απο οτι φαινοντε γραμμενα..."[/color'] Αυτο το κανεις ή εσυ αν εχεις ACN ή ο τεχνικος του ΟΤΕ (για συνδεση με αλλο provider) που θα ερθει και θα χρεωθεις τα 50 ευρω..... :twisted: :twisted: :twisted:
dim_b Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Ξέρει κανείς αν σε κάποιο κατάστημα του ΟΤΕ στην Αττική, δέχονται να μη γίνει η εγκατάσταση από τους δικούς τους τεχνικούς, αλλά από τον πελάτη; Ρώτησα σήμερα στο κατάστημα της Νίκαιας και μου είπαν ότι δεν το δέχονται. Όταν τους είπα ότι ξέρω κάποιους που έκαναν μόνοι τους την εγκατάσταση (κάποιος είχε γράψει στο φόρουμ ότι του έδωσαν από τον ΟΤΕ το modem γιά να το βάλει μόνος του) μου είπαν ότι μπορώ αν θέλω να ρωτήσω σε άλλα καταστήματα του ΟΤΕ αφού δεν είναι υποχρεωτικό η αίτηση να γίνει στο κατάστημα της περιοχής μου. Μη μου πείτε να πάω στην ACN. Θέλω να δοκιμάσω την Tellas, εκτός αν μπορώ να αλλάξω ISP μετά από 2 μήνες χωρίς να ξαναπληρώσω ενεργοποίηση (όπως έχει γραφτεί, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη), οπότε ίσως βάλω προσωρινά ACN γιά να αποφύγω και το modem της Intracom.
The_Seeker Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Αυτο το κανεις ή εσυ αν εχεις ACN ή ο τεχνικος του ΟΤΕ (για συνδεση με αλλο provider) που θα ερθει και θα χρεωθεις τα 50 ευρω..... :twisted: :twisted: :twisted: Γιατί ειδικά στην ACN; Μήπως εννοείς Vivodi;
dim_b Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2003 Γιατί η ACN και η Sparknet είναι (προς το παρόν) οι μόνοι ISPs που πουλάνε DSL και χονδρικά. Δηλαδή, κάνεις σ'αυτούς την αίτηση και αναλαμβάνουν αυτοί τη διαδικασία ενεργοποίησης της σύνδεσης χωρίς να χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με τον ΟΤΕ. Την εγκατάσταση την κάνουν δικοί τους τεχνικοί, και (στην ACN τουλάχιστον) ο πελάτης μπορεί να επιλέξει να την κάνει μόνος του. Γιά τη Vivodi δεν ισχύει αυτό, γιατί πρέπει να μπει καινούρια γραμμή την οποία περνάει ο ΟΤΕ και μετά η Vivodi σου συνδέει τον εξοπλισμό.
The_Seeker Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Γιατί η ACN και η Sparknet είναι (προς το παρόν) οι μόνοι ISPs που πουλάνε DSL και χονδρικά. Δηλαδή' date=' κάνεις σ'αυτούς την αίτηση και αναλαμβάνουν αυτοί τη διαδικασία ενεργοποίησης της σύνδεσης χωρίς να χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με τον ΟΤΕ. Την εγκατάσταση την κάνουν δικοί τους τεχνικοί, και (στην ACN τουλάχιστον) ο πελάτης μπορεί να επιλέξει να την κάνει μόνος του.Γιά τη Vivodi δεν ισχύει αυτό, γιατί πρέπει να μπει καινούρια γραμμή την οποία περνάει ο ΟΤΕ και μετά η Vivodi σου συνδέει τον εξοπλισμό.[/quote'] Τώρα είδα την απάντηση! :oops: Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.