Zapee995 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ποτε ξανα λεφτα για Samsung και πλαστικουρα.Την πατησα μια με το S3 Τι εννοεις τη πατησες?? Στο πουλησαν για γυαλινο?? Lol...Οκ πλαστικουρα αλλα οχι και να λεει κανεις οτι τη πατησε...
Papakaliati Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Όποιος δίνει τόσα λεφτά για κινητό (ας είναι οποιασδήποτε μάρκας), είναι απλά ανεγκέφαλος ή νεόπλουτος. Εκτός αν το κινητό παίρνει καλές π**ες, ψήνει καφέ, στοκάρει μετοχές, κλείνει συμφωνίες, πιλοτάρει αεροπλάνο κλπ, ώστε να πείς ότι βγάζει τα λεφτά του γιατί κάνει κάτι χρήσιμο στην ανθρωπότητα. Αν δεν ισχύει η δεύτερη πρόταση, τότε σίγουρα ισχύει η πρώτη... Επειδη οτι χρηματα χαλας εσυ ειναι για το καλο της ανθρωποτητας. Τα λεφτα που χαλασες εχθες προχθες για ποτα, σε καρτα γραφηκων, σε οτιδηποτε, προαγανε την ανθρωποτητα και την φερανε ενα βημα πιο κοντα στην ολοκληρωση. Εχεις δικαιο. 2
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Επειδη οτι χρηματα χαλας εσυ ειναι για το καλο της ανθρωποτητας. Τα λεφτα που χαλασες εχθες προχθες για ποτα, σε καρτα γραφηκων, σε οτιδηποτε, προαγανε την ανθρωποτητα και την φερανε ενα βημα πιο κοντα στην ολοκληρωση. Εχεις δικαιο. Το επιχείρημά σου είναι ανυπόστατο κι αβάσιμο. Ό,τι έχω χαλάσει τις τελευταίες μέρες (κι εβδομάδες και μήνες και ούτε ο καθεξής) όπως λες, ήταν σε αγαθά πρώτης ανάγκης (ενοίκιο στο Λονδίνο, λογαριασμοί, φαγώσιμα, απορρυπαντικά κλπ), οπότε κράτα τις ειρωνίες σου για την πάρτη σου. 1
Papakaliati Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Και πριν τις τελευταιες μερες? Θελεις να μου πεις οτι δεν εκανες τιποτα απο αυτα που ανεφερα και δεν τα εχεις κανει ποτε ε? Οι ειρωνιες μου θα παραμεινουνε προφανος γιατι το σχολιο σου ητανε προκλητικοτατο. Νταβατζιλικια στην τσεπη του αλλου δεν κανει κανενας ομως. Και πως ειναι δυνατον να μιλαμε σε αυτο το φορουμ οτι ειναι πεταμενα λεφτα τα κινητα, ενω οι περισσοτεροι απο εμας ειμαστε, ειμασταν gamers με τα εξοδα και τον σπαταλημενο χρονο που αυτο συνεπαγεται, και φανταζομαι μας αρεσουνε και εχουμε και περιττα γκατζετακια. Επειδη οταν καιγομασταν στα wow στα lol και σε οτι αλλο και διναμε ποσα λεφτα για το pc μας για καλυτερη αναλυση και frames αυτο δεν ητανε σπαταλη ε? 2
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δεν είναι όλοι gamers σε αυτό το forum. Δε ξέρω αν έχεις καταλάβει αλλά απευθύνεται και είναι ανοιχτό σε όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι διαβάζουν οικογενειάρχες, άτομα κάθε ηλικίας, gamers, celebrities, non-celebrities, μαθητές, φοιτητές, καθηγητές, άτομα οποιουδήποτε επαγγέλματος και εισοδήματος. Δικαίωμα έχουν να κάνουν όλοι σχόλιο. Αν το σχόλιο δε συμφωνεί με την τσέπη και τις σπατάλες τις δικές σου, δεν είναι και λόγος για να τους κράζεις. Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι παραπάνω, οι δικές σου οι σπατάλες είναι προσωπικό σου δικαίωμα. Το να προσάπτεις τις δικές σου σπατάλες για δικές μου όμως, είναι πέρα από τη σφαίρα της φαντασίας. Και να στο πώ και στη γλώσσα της ηλικίας σου, με αυτά τα λεφτά που κοστίζει το συγκεκριμένο κινητό, παίρνεις και αξιόπιστο λάπτοπ και αξιόπιστο κινητό να κάνεις τη δουλειά σου, βάζεις και τις μονάδες σου για αρκετό καιρό, σου μένουν λεφτά να πας και τη γκόμενα βόλτα και να την κεράσεις και φυσικά να συνεισφέρεις και στα του σπιτιού ή να βοηθήσεις έναν που έχει ανάγκη. Γκέγκε? Όσο για το της τσέπης κα ιτο ποιός κάνει κουμάντο και πού κλπ, καλό θα είναι να μιλάς όταν θα έχεις πιάσει δικά σου λεφτά στα χέρια σου από τον ιδρώτα και τον κόπο σου, ασχέτως επαγγέλματος ή κοινωνικής τάξης. 2
Papakaliati Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δεν είναι όλοι gamers σε αυτό το forum. Δε ξέρω αν έχεις καταλάβει αλλά απευθύνεται και είναι ανοιχτό σε όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι διαβάζουν οικογενειάρχες, άτομα κάθε ηλικίας, gamers, celebrities, non-celebrities, μαθητές, φοιτητές, καθηγητές, άτομα οποιουδήποτε επαγγέλματος και εισοδήματος. Δικαίωμα έχουν να κάνουν όλοι σχόλιο. Αν το σχόλιο δε συμφωνεί με την τσέπη και τις σπατάλες τις δικές σου, δεν είναι και λόγος για να τους κράζεις. Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι παραπάνω, οι δικές σου οι σπατάλες είναι προσωπικό σου δικαίωμα. Το να προσάπτεις τις δικές σου σπατάλες για δικές μου όμως, είναι πέρα από τη σφαίρα της φαντασίας. Και να στο πώ και στη γλώσσα της ηλικίας σου, με αυτά τα λεφτά που κοστίζει το συγκεκριμένο κινητό, παίρνεις και αξιόπιστο λάπτοπ και αξιόπιστο κινητό να κάνεις τη δουλειά σου, βάζεις και τις μονάδες σου για αρκετό καιρό, σου μένουν λεφτά να πας και τη γκόμενα βόλτα και να την κεράσεις και φυσικά να συνεισφέρεις και στα του σπιτιού ή να βοηθήσεις έναν που έχει ανάγκη. Γκέγκε? Όσο για το της τσέπης κα ιτο ποιός κάνει κουμάντο και πού κλπ, καλό θα είναι να μιλάς όταν θα έχεις πιάσει δικά σου λεφτά στα χέρια σου από τον ιδρώτα και τον κόπο σου, ασχέτως επαγγέλματος ή κοινωνικής τάξης. Ναι μιλαω επειδη δουλευω και ειμαι οικονομικα ανεξαρτητος εδω και 2 χρονια και οτι αγοραζω το κανω με λεφτα που βγαζω με την δουλεια μου, οχι με τα λεφτα του μπαμπα. Και επειδη τα εχω δουλεψει μπορω αμα θελω να παρω ενα iphone, αμα γουσταρω και το σηκωνει η τσεπη μου . Και οπως ανεφερες μενεις Λονδινο. Να υποθεσω οτι ειτε σπουδαζεις, ειτε δουλευεις. Αμα τα πας καλα με την δουλεια σου και εχεις λεφτα δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις κατι ακριβο που σε αλλη περιπτωση δεν θα το επαιρνες? Η μηπως θελεις να μου πεις οτι ολα σου τα λεφτα θα τα διαθετεις σε αλλους που εχουνε αναγκη ? Γιατι ρε φιλε οταν μιλαμε σε ενα τεχνολογικο φορουμ για ενα κινητο ναυαρχιδα που κανει 700 ευρω, αυτο ειναι το δεδομενο . Σε τεχνολογικο φορουμ συζηταμε, το ξερουμε οτι οτι πιο καινουργιο και λαμπερο σε εισαγωγικα βγαινει κοστιζει στην αρχη πολυ. Αλλα το καινουργιο και λαμπερο ειναι που ωθει την εξελιξη και τελικα κατεβαζει τις τιμες. 2
buffos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μα τι γκρίνια είναι αυτή. Λες και είναι όλοι 16χρονα. Τα πράγματα είναι απλά. Ανάλογα με την τσέπη του κάνει ο καθένας την επιλογή του. Αν το θέλει φτηνότερα , περιμένει 6-8 μήνες και το παίρνει στην μισή τιμή. Η αγορά κινητών αυτή την στιγμή είναι , από πλευράς δυνατοτήτων, ώριμη. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι να βελτιωθεί πέρα από την μπαταρία. 20 πυρήνες δεν έχουν σημασία αυτή την στιγμή. Η Samsung σίγουρα αυτή την στιγμή δίνει σημασία στις επόμενες γενιές κινητών που θα κάνουν την διαφορά και θα είναι τα foldables. Αυτή θα είναι η επόμενη μεγάλη αλλαγή που θα αναθερμάνει την αγορά. Για την ώρα δεν έχουν, και δεν μπορούν να έχουν μεγάλες διαφορές τα κινητά. Όσο για τα περι πλαστικούρας, πραγματικά αρχίζω και αμφιβάλω για την αντιληπτική ικανότητα κάποιον. Το πλαστικό προσφέρει άπειρα πλεονεκτήματα. Βάρος, ανθεκτικότητα, grip, καλύτερη συμπεριφορά σε πτώσεις κλπ κλπ... 2
anthkout Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Εγω παντως 2 χρονια τωρα με το s3 ειμαι υπερευχαριστημενος!
anthkout Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Εγω παντως 2 χρονια τωρα με το s3 ειμαι υπερευχαριστημενος! 1
makridis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Κάθε τεχνολογικό επίτευγμα είναι καλοδεχούμενο κατ΄εμέ και μην ξεχνάτε ότι κανένας δε μας υποχρεώνει να αγοράζουμε κάθετι καινούργιο, ούτε οι ανάγκες μας είναι να θέλουμε ανά 6-12 μήνες 18πύρηνο επεξεργαστή για να κάνουμε κλήσεις, να παίζουμε temple run, να μπαίνουμε στο facebook, να τραβάμε selfies κτλ.Με ένα note 3, Lg g2, nexus 5 κτλ (με snapgragon 800 και adreno 330, 2-3 GB ram) και τον απαραίτητο bluetooth εξοπλισμό κατ'άτομο και κατ'ανάγκη, μπορούμε να έχουμε ένα πλήρες working station στην τσέπη μας. Προς το παρόν δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη για παραπάνω επεξεργαστική ισχύ. Το μόνο που θα χρειαζόμουν παραπάνω είναι projected keyboard και projector (τύπου galaxy beam). Τότε πραγματικά θα πούλαγα το laptop μου!!!
ttjohn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Απατο θα παει το s5. 750 ευρο για μια φτηνη πλαστηκουρα ποιοτητα κατασκευης και εμφανιση περασμενης δεκαετιας. Ποσο μακακες πρεπει ναναι αυτος που το σχεδιασε και εβαλε ολο πλαστικουρα.τουλαχιστον στο iphone τα ιδια λεφτα αλλα το τηλ ειναι κοσμημα παιζει μονοτου μπαλα στην αγορα. 1
dali13gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Το θέμα με την τιμή δεν είναι ότι χτυπάει 700αρι. Αυτό ήτανε γνωστό πριν ακόμα κυκλοφορήσει με ό,τι χαρακτηριστικά και να κυκλοφορούσε. Το πρόβλημα είναι η λογική του έλληνα αντιπρόσωπου ο οποίος ορίζει την πιο ακριβή τιμή στην Ευρώπη (μαζί και το One της HTC) ενώ ξέρει ότι με τις π@π@ριες της Samsung με τα ανεξέλεγκτα κανάλια διανομής, η συσκευή θα έχει 500€ στο Skroutz σε δύο μήνες. Και όλα αυτά στην Ελλάδα με τις γνωστές συνθήκες και όχι στην Ελβετία. Το μεγαλύτερο παράδοξο, όμως, στην τιμολογιακή πολιτική -της Samsung αυτή τη φορά- είναι η, ξανά, εντελώς παράλογη τιμολόγηση του smartwatch. Πάλι σε 3-4 μήνες θα το ρίξει 100€ και θα το δίνει δώρο με κανένα S5. Σε τέτοια τιμή, μόνο η Apple μπορεί να πουλήσει gadget. Offtopic: Αυτή η HTC για κλείσιμο πάει και αντί να βγει να χτυπήσει με ανταγωνιστική τιμή το One πάει και το βάζει δίπλα στις υπόλοιπες ναυαρχίδες. Που πα ρε Καραμήτρο... 1
valandis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 To 32gb μοντέλο δεν το αναφέρει κανένα μαγαζί ελληνικό! Πάλι θα έχουμε τα ίδια με το S4 όπου το 32άρι πουλήθηκε μόνο στις ΗΠΑ.
DJTaurus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Aν ζητούν 759 ευρώ για την πλάτη απο χανζαπλαστ πόσα θα ζητήσουν για το premium Galaxy F που τελικά δεν θα υπάρξει και ήταν απλός ένας διακαής πόθος των οπαδών της Sammy. Btw μια είδηση που πέρασε απαρατήρητη είναι ότι η Sammy διέψευσε τις φήμες για premium έκδοση του S5. Οπότε όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Noteli 4. http://phandroid.com/2014/03/14/no-galaxy-s5-premium/
fsbmaniac Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Παίδες πάρτε lg g2 Να χαρείται flagship στα μισά λεφτα με άριστο design και με kit kat Πλεον και 2 μερες μπαταρία! Ναι και τιγκα στα προβληματα gps(hardware issues) , dead touchscreen places ,peaking loudspeaker , θεματα με ποιοτητα κλησης κτλ κτλ χιλιαδες ποστ στο Myphone και στο xda... Εγω ενα ξερω οι κινεζοι κινεζοι που πολοι απο εδω κοροιδευουν τους εχουν κατεβασει τα σοβρακα στην ποιοτητα και στην αξιοπιστια και πολυ συντομα στο design θα ειναι no1 ... την οθονη της xiaomi και oppo στις 5 ιντσες με 441ppi και την απιστευτη ευκρινεια και χρωματα και φωτεινοτητα ποιος την φτανει ?? Σε 2 χρονια θα δειτε τι αλλαγες θα γινουν ... οι κινεζοι εχουν βαλει ΟΛΑ ΟΛΑ τα πολυτεχνεια της χωρας και ασχολουνται με απιστευτα projects... αν τωρα παιζουν στα ισα...σε 2 χρονια θα ιεναι μπροστα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα