Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εχει ηδη βασικα το S5, στο μεσαιο το προγραμμα το vodafone M με παγειο 60 ευρω το εχει 80 ευρω. Βεβαια οπως ανεφερα το παγειο παει -25% αμα εχεις και dsl vodafone οποτε παει 45 ευρω. 

http://www.vodafone.de/privat/handys/samsung-galaxy-s5.html

Aμα επιλεξεις οτι εισαι φοιτητης η κατω των 25 το παγιο παει στα 50 ευρω και 55 μετα το 13 μηνες. Με 1 gb αυτο αλλα οταν το πηρα εγω ηταν προσφορα ισως και εχω 2 gb LTE. 

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στη δεύτερη περίπτωση... εγώ όμως είμαι 33 και δεν είμαι φοιτητής, άρα μου έρχεται το αυγό στον (ας μην το γράψω)!

Ένα πράγμα είναι βέβαιο. 759€ είναι ψηλή τιμή για ένα κινητό! Και δεν μιλάω για το Samsung, μιλάω για όλες τις συσκευές που είναι 700φεύγα. Για να τ'αγοράσεις αυτά τα κινητά ή τα'χεις (και μαγκιά σου) ή έχεις κόλλημα με τα κινητά (και πάλι δικαίωμα σου). Με λίγα λόγια αγοράζεις επειδή το γουστάρεις.

Εγώ θα επέλεγα να αγοράσω μια φτηνότερη συσκευή και αν ήταν να διαθέσω τόσα λεφτά για τεχνολογία, χίλιες φορές μια TV ή ένα BD-Home Cinema να το γουστάρω, παρά αυτό.

Δημοσ.

το μεγαλο ερωτηματικο δεν πρεπει να δημιουργειται τωρα , καθως ολοι ξεραμε τι τιμη θα μας κοπανησει στο κεφαλι η σαμμυ, η εκπληξη ηταν οταν παρουσιαστηκε το κινητο και ολοι μειναμε με την απορια "βγαλανε αδιαβροχο S4?"

Δημοσ.

To προβλημα δεν ητανε απλα οτι ηταν τοσο ιδιο με το S4, το μεγαλυτερο θεμα ειναι οτι ητανε ιδιο με το S4 που ητανε ιδιο με το S3. Το πιο ομορφο τελικα το S2 ητανε.

Δημοσ.

Για να μην λέμε κουταμάρες και διάφορα άλλα κάποιοι. Προτείνω κάτι.

1) όποιοι θέλουν να το πάρουν ας το πάρουν και ας δώσουν 760 + θήκες κτλ άρα γύρω στα 800 ευρώ για ένα κινητό και καλύτερα είναι να πάρουν το nexus 5 γύρω στα 310 ευρώ.

2) άμα κάνετε υπομονή μέχρι Σεπτέμβριο-Οκτώβριο θα δείτε που η τιμή του θα πέσει τραγικά όπως επίσης τώρα με το σ4 έχει πέσει στα 325 ευρώ περίπου νομίζω και τότε θα είναι η καλύτερη τιμή για το σ5!

Δημοσ.

Τα τελευταία 2 χρόνια έχω nexus, 4 και 5 κατευθείαν από αγγλικό play. Πριν είχα iPhone. Πολύ ικανοποιημένος και με τα 2 λειτουργικά, για διαφορετικούς λόγους. Πραγματικά αν ήταν να ξοδέψω 750 ευρώ σε κινητό θα έπαιρνα το iphone 6 π.χ. που θα ανακοινωθεί από Σεπτέμβρη, χωρίς να έχω καμία ιδιαίτερη πρεμούρα με την εταιρία ή το λειτουργικό, και όχι κάτι που μοιάζει να βγήκε από το μυαλό του serial killer στο The Cell...

Δημοσ.

άπατο θα παει

αληθεια αναρωτιεμαι ποιος θα το αγορασει

μονο το note3 αξιζει απο samsung πια

και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βαλανε τις λειτουργιες του note3 στο s5. 

Δημοσ.

Τα τελευταία 2 χρόνια έχω nexus, 4 και 5 κατευθείαν από αγγλικό play. Πριν είχα iPhone. Πολύ ικανοποιημένος και με τα 2 λειτουργικά, για διαφορετικούς λόγους. Πραγματικά αν ήταν να ξοδέψω 750 ευρώ σε κινητό θα έπαιρνα το iphone 6 π.χ. που θα ανακοινωθεί από Σεπτέμβρη, χωρίς να έχω καμία ιδιαίτερη πρεμούρα με την εταιρία ή το λειτουργικό, και όχι κάτι που μοιάζει να βγήκε από το μυαλό του serial killer στο The Cell...

Με ισοπεδωσες απο τα γελια! :lol:

Δημοσ.

Note 3 καλύτερο κινητό στα 400 ευρώ, LG G2 καλύτερο κινητό στα 350 ευρώ, Nexus 5 καλύτερο κινητό στα 330 ευρώ... Galaxy S5 χειρότερο απ ολα τα παραπάνω στα 750 ευρώ.... συγγνώμη κ ολας αλλά έστω και ένας να το πάρει σε αυτή την τιμή πως τον χαρακτηρίζεις ? το κακό είναι οτι θα βρεθούν πολλοί !

Δημοσ.

To 32gb μοντέλο δεν το αναφέρει κανένα μαγαζί ελληνικό! Πάλι θα έχουμε τα ίδια με το S4 όπου το 32άρι πουλήθηκε μόνο στις ΗΠΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...