Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα flagships παντα βγαινουνε 700 ευρω, και με τον καιρο πεφτει η τιμη τους. Αμα το παρεις στην αρχη σε 6 μηνες θα εχεις χασει περιπου 200 ευρο, σε εναν χρονο ~350. Τι ακριβως δεν καταλαβαινει καποιος? Λες και δεν το ξερει. 

Επισης τι δεν καταλαβαινει καποιος οτι η Samsung απευθυνεται σε αυτους που αλλαζουν συμβολαιο προτιστως και θα παρουνε το κινητο με 200 ευρω. Αλλα και αυτοι σε 6 μηνες θα το παρουν δωρεαν με το ιδιο συμβολαιο αρα θα γλυτωσουνε 200 ευρω. Πραγματικα γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβουν αυτο. Απλα μερικοι δεν τους πειραζει να δωσουνε 200 ευρω παραπανω και να το παρουνε τωρα γιατι μπορουνε να τα διαθεσουνε και θεωρουνε οτι αξιζει τα λεφτα . 

Δεν κραζω κανεναν αμα το βρισκει το τηλεφωνο ακριβο, τον κραζω επειδη μετα απο 10 χρονια δεν εχουνε μαθει ακομη πως λειτουργει η αγορα των κινητων τηλεφωνων, η για την ακριβεια δεν καθεται να σκεφτει ενα δευτερολεπτο πριν ποσταρει το πρωτο πραγμα που του ερχεται στο μυαλο. 

Και αυτο συμβαινει ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ πριν τις APPLE, που κραταει τις τιμες παντα σταθερες με ελαχιστες μειωσεις.

• Like 3
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

759 ευρω για πιεσομετρο και σουρωτηρι απο πισω,ευχαριστω δεν θα παρω.με το htc one θα περασουμε αρκετα χρονια μου φαινεται μεχρι να βγει κατι αξιολογο (πραγματικη νεα τεχνολογια) στην αγορα περα απο τις φανφαρες με τους πυρηνες και τις ιντσες

Δημοσ.

Οσο η Samsung θα εχει ιδιες τιμες με apple,τοσο,οσο και να την εμπιστευομαι ως κατασκευαστρια εταιρεια δεν θα με ξαναδει.

Ξανα κινητο πανω απο 3 κατοσταρικα ποτε.

Αλλωστε σε κανα 6-8 μηνες 4 και λιγοτερο κατοσταρικα θα'χει.Γνωστα πλεον...

Οποτε ας τους αφησουμε να τα χαιρονται σε αυτες τις τιμες ολοι τους. :-D

Προσωπικα αλλωστε ειπα οτι δεν αγοραζω οποιοδηποτε κινητο που εχει(αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος).Ειμαι της παλιας σχολης εγω.

Ειναι καιρος πλεον,αυτες οι εταιρειες να αναθεωρησουν τις τιμες τους,και τα specs-ποιοτητα που δινουν.

Με τοσα χρηματα σημερα(600-700) αγοραζεις μια αξιοπρεπεστατη μεγαλη tv.Οχι ενα κινητο,ΟΠΟΙΑΣ εταιρειας κι αν ειναι...

Δημοσ.

Οσο η Samsung θα εχει ιδιες τιμες με apple,τοσο,οσο και να την εμπιστευομαι ως κατασκευαστρια εταιρεια δεν θα με ξαναδει.

Προσωπικα αλλωστε ειπα οτι δεν αγοραζω οποιοδηποτε κινητο που εχει(αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος).Ειμαι της παλιας σχολης εγω.

Ειναι καιρος πλεον,αυτες οι εταιρειες να αναθεωρησουν τις τιμες τους,και τα specs-ποιοτητα που δινουν.

Με τοσα χρηματα σημερα(600-700) αγοραζεις μια αξιοπρεπεστατη μεγαλη tv.Οχι ενα κινητο,ΟΠΟΙΑΣ εταιρειας κι αν ειναι...

πεστα φιλε,περνεις και ενα gaming pc και ενα gaming λαπτοπ μ αυτα τα λεφτα

• Like 1
Δημοσ.

Καλα κρασια... Το ιδιο επιχειρημα που εθεσες :

Καποιος που μπορει να δωσει 700 για κινητο δεν δινει 700 για τβ, αλλα 2000. Αλλος με αυτα τα λεφτα παιρνει μηχανη . Αλλα ο αλλος που θα εχει δωσει 2000 για τβ μηχανη θα παρει με 10000. Αλλα αλλος με 10000 θα παρει αυτοκινητο. Αλλα ο αλλως θα δωσει 60.000 για αυτοκινητο . Κτλ κτλ. 

Kαι υπαρχουν και ατομα στο φορουμ που παιρνουνε καρτα γραφικων που κοστιζει σχεδον τοσο και δεν θα καταδεχονταν να εχουνε gaming pc των 600 και 700 ευρω.

ξερω φιλε μου τι ειναι....αλλα αν εχεις πιασει στα χερια σου θα δεις οτι δεν θυμιζει σε τιποτα android....

δεν υπαρχει....απλα! 

Για μενα το MIUI ειναι κατωτερο απο το CM11 που ειχα στο Galaxy s3 μου, και τωρα το εχει η κοπελα μου που ειναι και το πιο smooth κινητο που εχω πιασει ποτε στα χερια μου με τρομερη διαφορα απο οτιδηποτε αλλο. Γενικως τα ελαφρια roms τυπου CM, Miui, που ειναι 200 mb μεγεθος προφανος και ειναι πολυ πιο smooth απο τα 1gb version Roms.

Σε ~8 μηνες που θα κανει 400 ευρω το S5 πολλοι θα το βλεπουνε διαφορετικα . Δεν ειμαι και σιγουρος, αλλα δεν νομιζω οτι το LG G2 πρωτη τιμη ειχε τα 400 ευρω. 

Για την ιστορια, ουτε το S4 μου αρεσε καθολου, ουτε θα το επαιρνα ποτε και το ιδιο προφανος ισχυει και το το 5. Αλλα οτι θα εκανε 700 πρωτη τιμη ητανε γνωστο και αναμενωμενο.

Δημοσ.

Καλύτερα να παρω ενα nexus 5 1 για μενα και 1 για την κοπελα μου. Μου περισσεύουν και 150€ για σουβλάκια!

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

ποιος ο λογος αγορας του S5 η του iphone 5 η δε ξερω και εγω καποιου κινητου τετοιας τιμης?

Ειδικα οταν ακουω ατακες του στυλ "WHTASUP ΕΧΕΙΣ?

κουβαλαει ο κοσμος κινητα 4-5-6-7-8-9 κατοσταρικα στην τσεπη του και δεν εχει ουτε 1€  καρτα ...!!!!

ας σοβαρευτουμε 11 στους 10 απο τους κατοχους τους δεν τα λειτουργουν ουτε στο 0,0001% των δυνατοτητων τους...!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Καλα κρασια... Το ιδιο επιχειρημα που εθεσες :

Καποιος που μπορει να δωσει 700 για κινητο δεν δινει 700 για τβ, αλλα 2000. Αλλος με αυτα τα λεφτα παιρνει μηχανη . Αλλα ο αλλος που θα εχει δωσει 2000 για τβ μηχανη θα παρει με 10000. Αλλα αλλος με 10000 θα παρει αυτοκινητο. Αλλα ο αλλως θα δωσει 60.000 για αυτοκινητο . Κτλ κτλ. 

Kαι υπαρχουν και ατομα στο φορουμ που παιρνουνε καρτα γραφικων που κοστιζει σχεδον τοσο και δεν θα καταδεχονταν να εχουνε gaming pc των 600 και 700 ευρω.

Οταν κανουμε συγκρισεις,χρησιμοποιουμε τον μεσο χρηστη,και οχι αυτον που ζει με τα λεφτα του "μπαμπα".

Αν αγορασεις μια μηχανη οπως λες με 2000 ευρω(παπακι honda π.χ),θα εχεις και τις μισες αποδοσεις,και πολυ λιγοτερο απο αυτη των 10000(π.χ BMW).

Συγκρινεις μερα με την νυχτα.

Αν δηλαδη παρεις ΤΩΡΑ με τα 700 ευρω το s5,Iphone 5s,κλπ,τι διαφορετικο θα κανεις σε κλιμακα μετρησης;

Θα κανεις ποιοτικοτερη κληση;θα γραψεις ποιοτικοτερο sms;θα μπεις σε νετ,Που δεν μπορουνε να μπουνε αλλοι; :-D

Για συγκρινε ομως το μοτερ και τις δυνατοτητες του honda παπακι,με την BMW! :lol: Λιγη λογικη...

Καλο ειναι να λες ειμαι λεφτας και παιρνω οτι θελω,αλλα να εχει λογικη,και αποδοση στην αγορα που ξεκινας.

Συγκρινεις θελω δηλαδη να πω,τομεις που δεν συνανταται η τεραστια διαφορα τιμης,(κινητα),σε σχεση με καποιους αλλους(αυτοκινηση).

Με 10000 γιουρος θα παρεις αυτοκινητο fiat,με 60000 γιουρος mercedes ανεβασμενο μοντελο.

Κανε συγκριση,για να δεις τι ειπες.

Δημοσ.

Οταν κανουμε συγκρισεις,χρησιμοποιουμε τον μεσο χρηστη,και οχι αυτον που ζει με τα λεφτα του "μπαμπα".

Ο μεσος χρηστης μπορει να ειναι καποιος που δουλευει και βγαζει λεφτα και εχει την δυνατοτητα, χωρις τα λεφτα του μπαμπα οπως ανεφερες. Για αυτους τα 200 ευρω της διαφορας δεν αξιζει η αναμονη των 6 μηνων.

Τα flagships καθε εταιριας οταν πρωτοβγαινουνε τα εχουνε στην κατηγορια premium, εξου και το 600,700, και επισης εχει την σημασια οτι σε 6 μηνες μπορουνε να κατεβαζουν την τιμη στο 50% . Ομως με την τιμη 700 ευρω, το εχουνε πουλησει στις εταιριες vodafone etc etc του εξωτερικου, οι οποιες με την σειρα τους το προσφερουνε με συμβολαια σε μια χαμηλη τιμη, του στυλ 100 200 ευρω. Αμα το κινητο εκανε απο την αρχη 350, δεν θα τον ενοιαζε τον χρηστη να κανει συμβολαιο για να παρει την συσκευη, απλα θα εδινε 350 και θα την επαιρνε. Αρα με αυτον τον τροπο κερδιζουν και οι δυο ( vodafone, samsung) και οι χρηστες των συμβολαιων, που παιρνουνε το premium προιον χωρις ιδιαιτερο κοστος 6 μηνες πριν τους υπολοιπους.  

Δημοσ.

Ο μεσος χρηστης μπορει να ειναι καποιος που δουλευει και βγαζει λεφτα και εχει την δυνατοτητα, χωρις τα λεφτα του μπαμπα οπως ανεφερες.

Εννοεις στο σημερα;ποσους μισθους θελεις(χωρις τα ενοικια,εξοδα διαβιωσης(τα παντα),κλπ),για να παρεις κινητο με 750 ευρω;

Για αυτους τα 200 ευρω της διαφορας δεν αξιζει η αναμονη των 6 μηνων.

Και 300 να ηταν η διαφορα,για 8 μηνες,παλι θα περιμενα.

Αλλα τα δεδομενα στο χωρο της τηλεφωνιας,κι αλλα στο χωρο της αυτοκινησης.Συγκρινεις ανομοια πραγματα.

Τα flagships καθε εταιριας οταν πρωτοβγαινουνε τα εχουνε στην κατηγορια premium, εξου και το 600,700, και επισης εχει την σημασια οτι σε 6 μηνες μπορουνε να κατεβαζουν την τιμη στο 50% . Ομως με την τιμη 700 ευρω, το εχουνε πουλησει στις εταιριες vodafone etc etc του εξωτερικου, οι οποιες με την σειρα τους το προσφερουνε με συμβολαια σε μια χαμηλη τιμη, του στυλ 100 200 ευρω. Αμα το κινητο εκανε απο την αρχη 350, δεν θα τον ενοιαζε τον χρηστη να κανει συμβολαιο για να παρει την συσκευη, απλα θα εδινε 350 και θα την επαιρνε. Αρα με αυτον τον τροπο κερδιζουν και οι δυο ( vodafone, samsung) και οι χρηστες των συμβολαιων, που παιρνουνε το premium προιον χωρις ιδιαιτερο κοστος 6 μηνες πριν τους υπολοιπους. 

Σε αρκετα εχεις δικιο,κι ετσι ειναι,αλλα προσωπικα,οπως και φανταζομαι μεγαλη μεριδα της αγορας,ΔΕΝ αλλαζει πακετο τηλεφωνιας καθε 6 μηνες(με στοχο την αγορα μιας συσκευης).

Ποτε δεν εβαλα πακετο στο κεφαλι μου,για να παρω μια συσκευη,αλλα αγοραζω την συσκευη ως συσκευη.

Οτι χρηση και να της κανεις,μια συσκευη σημερα σου βγαζει ανετα 5-6 χρονια.Οι εταιρειες αλλαζουν καθε 6 μηνες,διχως να εχουν κατι ουσιωδης και χρησιμο να προσφερουν στον αμεσα ενδιαφερομενο πλεον χρηστη,οποτε πανε απατα.

Μιλαω παντα σε λογικα πλαισια,και οχι στο πλαισιο που θελεις να θεσεις εσυ το ζητημα,παρουσιαζωντας το,οτι ειναι λογικο καποιος σημερα να αλλαζει κινητη συσκευη καθε 6 μηνες.Εκει μιλαμε πλεον για επιπεδο καταναλωτικου εθισμου,και "μπιπ",του να εχω το latest model! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Μια κι αναφερθήκατε στα συμβόλαια του εξωτερικού (σε σχέση με τις συσκευές), εξαρτάται σε ποια εταιρία και σε ποια χώρα.

Πχ από Γερμανία που γνωρίζω, αν πας στην o2 Germany, ενδεχομένως να σε συμφέρει, επειδή έχει χαμηλές τιμές. Αν όμως πας στις Telekom & Vodafone D2, δεν σε συμφέρει να κάνεις σύνδεση για να πάρεις τη συσκευή (όχι μόνο τη συγκεκριμένη, αλλά και γενικότερα οποιαδήποτε πάνω των 500€).
Tα (αισχρά) πάγια τους των 50€ το μήνα (όλα flat) σε δεσμεύουν σε 24μηνα συμβόλαια (minimum) και η συσκευή πέφτει στα 350€.

Aπ'τη μία πληρώνεις 400€ λιγότερα για τη συσκευή, κι απ'την άλλη πληρώνεις συνολικά μέσα σε 24 μήνες 1200€ σε πάγια
(1200 + 350 = 1550€)!!

Χίλιες φορές να μείνεις με καρτοκινητό που επίσης σου δίνει flat με τα μισά λεφτά (όχι στην Telekom, εκείνη είναι πανάκριβη και δεν δίνει flat προς όλα τα δίκτυα σε καρτοκινητά) και να αγοράσεις τη συσκευή σκέτη!

• Like 1
Δημοσ.

Tα (αισχρά) πάγια τους των 50€ το μήνα (όλα flat) σε δεσμεύουν σε 24μηνα συμβόλαια (minimum) και η συσκευή πέφτει στα 350€.

Σιγα μην βαλω 2 χρονια συμβολαιο,για να παρω κινητο. :P Αφου στα 2 χρονια,θα βγαλουν αλλα 4 μοντελα!

Πρεπει να ειναι πολυ καμμενος για να το κανει καποιος λογω συσκευης,αν και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν πολλοι στο εξωτερικο... :lol:

Χίλιες φορές να μείνεις με καρτοκινητό που επίσης σου δίνει flat με τα μισά λεφτά (όχι στην Telekom, εκείνη είναι πανάκριβη και δεν δίνει flat προς όλα τα δίκτυα σε καρτοκινητά) και να αγοράσεις τη συσκευή σκέτη!

Εννοειται.

Ελευθερος κι ωραιος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...