xalaros_7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα έχω ένα laptop l300 το οποίο όταν είναι στο ρεύμα μετά από λίγο κάνει επανεκκίνηση,ενώ όταν είναι με την μπαταριά του δουλεύει μια χαρά.Έχω αλλάξει πάστα άλλο τροφοδοτικό όσο για έναν πυκνωτή που διάβασα σε άλλο άρθρο κάτω από τον επεξεργαστή δεν τον βρήκα.
SPANK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Έτσι οπως το περιγράφεις και αφου δεν ειναι το τροφοδοτικό μηπως εχει χαλάσει το βύσμα που ειναι στο laptop που παίρνει το ρεύμα αφου οπως λες με την μπαταρία ειναι μια χαρά. Αν το συνδέσεις στο ρεύμα με την μπαταρία επανω ή χωρις ειναι κομπλε και στις 2 περιπτώσεις ή μονο οταν ειναι με το ρεύμα μονο του χωρις μπαταρία το κανει ?
xalaros_7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Αν το συνδεσω στο ρευμα και βγαλω την μπαταρια πρασινιζει η οθονη κ κολαει εκει δεν κανει τιποτα,ακουγεται κουφη σαν βλαβη αλλα δεν ξερω κ εγω τι να υποθεσω.
KiriosD Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Αφού δοκιμάσεις με άλλο τροφοδοτικό και δεν θα μπορουσες αρχικά να δεις τι παιζει με τις ρυθμίσεις ενέργειας και τι γίνεται όταν είναι σε μπαταρία και τι όταν είναι συνδεδεμένο, επίσης να δοκιμάσεις να αναβαθμίσεις/αλλάξεις τους drivers για τη καρτα γραφικών ( ; )
xalaros_7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Θα μπορουσες αρχικά να δεις τι παιζει με τις ρυθμίσεις ενέργειας και τι γίνεται όταν είναι σε μπαταρία και τι όταν είναι συνδεδεμένο, επίσης να δοκιμάσεις να αναβαθμίσεις/αλλάξεις τους drivers για τη καρτα γραφικών ( το laptop ειχε vista και του εβαλα τα 7 τωρα για τους drivers που λες δεν το εχω κανει θα το δοκιμασω και θα σε ενημερωσω ευχαριστω.
SPANK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Εγω νομιζω παντως οτι κατι εχει να κανει με το βύσμα που δίνει το ρεύμα στο laptop (το βύσμα στο laptop) γιατι δεν γίνεται με την μπαταρία ολα να ειναι κομπλέ και μονο με το ρεύμα να υπάρχει πρόβλημα , αρα η γίνεται καποιο βραχηκύκλωμα στην υποδοχή εκει η απλα εχει πρόβλημα το βύσμα εκει και δεν δίνει σωστό / επαρκές ρεύμα Δοκίμασε και με ένα άλλο τροφοδοτικό. Εχει δοκιμάσει με αλλο τροφοδοτικό το ανέφερε
coolerman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Nec/tocin chip.ετσι λεγεται Ριξε μια αναζητηση,και θα δεις τι προβληματα υπαρχουν απο το συγκεκριμενο! Αποστολή από το U8 με τη χρήση Insomnia App
kstgr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Σου ασπρίζει η οθόνη στο άσχετο όπως εδώ πχ; (προς το τέλος του βίντεο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα