Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα laptop l300 το οποίο όταν είναι στο ρεύμα μετά από λίγο κάνει επανεκκίνηση,ενώ όταν είναι με την μπαταριά του δουλεύει μια χαρά.Έχω αλλάξει πάστα άλλο τροφοδοτικό όσο για έναν πυκνωτή που διάβασα σε άλλο άρθρο κάτω από τον επεξεργαστή δεν τον βρήκα. 

Δημοσ.

Έτσι οπως το περιγράφεις και αφου δεν ειναι το τροφοδοτικό μηπως εχει χαλάσει το βύσμα που ειναι στο laptop που παίρνει το ρεύμα αφου οπως λες με την μπαταρία ειναι μια χαρά.

Αν το συνδέσεις στο ρεύμα με την μπαταρία επανω ή χωρις ειναι κομπλε και στις 2 περιπτώσεις ή μονο οταν ειναι με το ρεύμα μονο του χωρις μπαταρία το κανει ?

Δημοσ.

Αν το συνδεσω στο ρευμα και βγαλω την μπαταρια πρασινιζει η οθονη κ κολαει εκει δεν κανει τιποτα,ακουγεται κουφη σαν βλαβη αλλα δεν ξερω κ εγω τι να υποθεσω.

Δημοσ.

Αφού δοκιμάσεις με άλλο τροφοδοτικό και δεν θα μπορουσες αρχικά να δεις τι παιζει με τις ρυθμίσεις ενέργειας και τι γίνεται όταν είναι σε μπαταρία και τι όταν είναι συνδεδεμένο, επίσης να δοκιμάσεις να αναβαθμίσεις/αλλάξεις τους drivers για τη καρτα γραφικών ( ; )

Δημοσ.

Θα μπορουσες αρχικά να δεις τι παιζει με τις ρυθμίσεις ενέργειας και τι γίνεται όταν είναι σε μπαταρία και τι όταν είναι συνδεδεμένο, επίσης να δοκιμάσεις να αναβαθμίσεις/αλλάξεις τους drivers για τη καρτα γραφικών ( ;)

το laptop ειχε vista και του εβαλα τα 7 τωρα για τους drivers που λες δεν το εχω κανει θα το δοκιμασω και θα σε ενημερωσω ευχαριστω.

Δημοσ.

Εγω νομιζω παντως οτι κατι εχει να κανει με το βύσμα που δίνει το ρεύμα στο laptop (το βύσμα στο laptop) γιατι δεν γίνεται με την μπαταρία ολα να ειναι κομπλέ και μονο με το ρεύμα να υπάρχει πρόβλημα , αρα η γίνεται καποιο βραχηκύκλωμα στην υποδοχή εκει η απλα εχει πρόβλημα το βύσμα εκει και δεν δίνει σωστό / επαρκές ρεύμα

Δοκίμασε και με ένα άλλο τροφοδοτικό.

Εχει δοκιμάσει με αλλο τροφοδοτικό το ανέφερε

Δημοσ.

Nec/tocin chip.ετσι λεγεται

Ριξε μια αναζητηση,και θα δεις τι προβληματα υπαρχουν απο το συγκεκριμενο!

Αποστολή από το U8 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Σου ασπρίζει η οθόνη στο άσχετο όπως εδώ πχ;

(προς το τέλος του βίντεο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...