basilis5 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 παιδια μια ερωτηση οποιος γνωριζει. ειμαι στην εταιρια Α (βοντα) και δεχομαι προταση φορητοτητας απο την Β (οτε). υπογραφω και λαμβανω καρτες σιμ. Δευτερα δεχομαι καλυτερη προταση απο Α οποτε ανανεωνω και παιρνω στην Β να ακυρωσω. Μου τα μασανε λενε θα σε παρουμε πισω, περναει η μερα και η χθεσινη που δεν μπορουσα να μιλησω, και σημερα πρωι πρωι κοβεται η συνδεση απο την Α και παω στην Β. Μιλαω με Α και λενε δεν μπορουμε να κανουμε κατι προχωρησε μονομερως η Β και εχει το δικαιωμα. Πρεπει να κανετε εκ νεου φορητοτητα. Εχει διαχειριστει καποιος αντιστοιχη κατασταση για να με συμβουλευσει πως να γυρισω στην Α; Δυστυχως δεν εχω εντυπη ακυρωση φορητοτητας καθως δεν ζητηθηκε κατι τετοιο την Δευτερα. Εμεινα στην επικοινωνια..
eddie1996 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Αυτό που μπορείς να κάνεις νομίζω είναι το εξής: Να πληρώσεις τον 1ο μήνα και να επιστρέψεις τα χρήματα έκπτωσης παγίου κτλ και μετά να κάνεις εκ νέου φορητικότητα και να πας στην 1η εταιρεία που θέλεις. Δεν είμαι και σίγουρος για αυτό,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα