Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει στη σχεδίαση του παρακάτω φίλτρου με έναν από τους δύό τρόπους (κυρίως ενδιαφέρομαι για τον πρώτο). Έχω προσπαθήσει με χίλιους τρόπους να το υλοποιήσω αλλά δε μπορώ. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Μπορώ να παραθέσω και τον κώδικα που έχω υλοποιήσει ως τώρα αν χρήζει σημασίας.

1. Σχεδίαση με yulewalk 

2. Σχεδίαση (asymmetrical) με Parks Mcclellan

post-92384-0-15616600-1395825217_thumb.png

post-92384-0-59024100-1395825322_thumb.png

post-92384-0-02647800-1395825329_thumb.png

Δημοσ.

φυσικά φίλε μου, αλλά δεν εξηγεί τίποτα για asymmetrical, για το πως να δωσεις τα magnitude, αν τα δίνεις κανονικοποιημένα ή οχι τα vectors των magnitude και πολλά πολλά άλλα που θέλω να ρωτήσω. Δεν είμαι άσχετος από Matlab, ούτε ψάχνω κάποιον να μου γράψει τον κώδικα. Το ακριβώς αντίθετο ίσα ίσα. Απλή βοήθεια θέλω :)

Δημοσ.

φυσικά φίλε μου, αλλά δεν εξηγεί τίποτα για asymmetrical, για το πως να δωσεις τα magnitude, αν τα δίνεις κανονικοποιημένα ή οχι τα vectors των magnitude και πολλά πολλά άλλα που θέλω να ρωτήσω. Δεν είμαι άσχετος από Matlab, ούτε ψάχνω κάποιον να μου γράψει τον κώδικα. Το ακριβώς αντίθετο ίσα ίσα. Απλή βοήθεια θέλω :)

Στο λινκ από mathworks και στην περιγραφη και στο παράδειγμα του αναφέρει πως είναι κανονικοποιήμενα τα διανύσματα. Ποια ακριβώς είναι η απορία σου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...