bananasplit Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Γειά σας παιδιά!αγόρασα προχθές ένα ποντίκι της turbo x,το οποίο ενώ με βολεύει πολύ,όταν ο υπολογιστής μου μείνει ανενεργός πάνω από 10-15 λεπτά κλείνει και πρέπει να πατήσω κάποιο κουμπί για να ενεργοποιηθεί ξανά.Επειδή αυτό με εκνευρίζει πολύ,πώς μπορώ να μην του επιτρέπω να μπαίνει σε idle;;οι επιλογές επέτρεψε στον υπολογιστή να κλείνει τη συσκευή,από τις ιδιότητες του ποντικιού είναι γκρίζα,οπότε αυτό δεν αλλάζει..(έτσι κι αλλιώς δεν είναι επιλεγμένο).
ramarg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Γειά σας παιδιά!αγόρασα προχθές ένα ποντίκι της turbo x,το οποίο ενώ με βολεύει πολύ,όταν ο υπολογιστής μου μείνει ανενεργός πάνω από 10-15 λεπτά κλείνει και πρέπει να πατήσω κάποιο κουμπί για να ενεργοποιηθεί ξανά.Επειδή αυτό με εκνευρίζει πολύ,πώς μπορώ να μην του επιτρέπω να μπαίνει σε idle;; οι επιλογές επέτρεψε στον υπολογιστή να κλείνει τη συσκευή,από τις ιδιότητες του ποντικιού είναι γκρίζα,οπότε αυτό δεν αλλάζει..(έτσι κι αλλιώς δεν είναι επιλεγμένο). τί ενοείς μπαίνει σε idle ? idle σημαινει να ειναι ανοιχτο χωρις να κανεις τιποτα..δεν κανεις κατι για να μπει σε idle.. ενοεις sleep απ'οτι καταλαβα... Θα πρέπει να μπεις στο bios και να ρυθμίσεις οταν μπαινει σε sleep mode οι θυρες να συνεχισουν να εχουν ρευμα για τα περιφερειακα και ετσι δν θα εχεις θεμα.
bananasplit Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 καλημέρα παιδιά!!δεν εννοώ σε sleep mode!εννοώ οτι μόλις ο υπολογιστής μείνει ανενεργός για κάποιο διάστημα το ποντίκι κλείνει..οι θύρες μου έχουν ρεύμα ακόμα κι όταν ο υπολογιστής είναι κλειστός(φορτίζω τα βράδια το κινητό μου και το ξέρω)αλλά το ποντίκι κλείνει...πχ αν για 10 λεπτά δεν χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή,κλείνει μόνο του και πρέπει να το ενεργοποιήσω.ή,το βράδυ που έκλεισα τον υπολογιστή,έκλεισε κι εκείνο κι έπρεπε πάλι να το ενεργοποιήσω μόλις τον άνοιξα...και μου σπάει τα νεύρα λίγο... @guardianx71 έχω windows 7!
arc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Για τους υπολοιπους αναγνώστες που δεν κατάλαβαν: Τα περισσότερα ασύρματα ποντίκια της αγοράς έχουν αυτόματο sleep mode αν δεν χρησιμοποιηθούν για κάποια λεπτά. Κλείνουν-σβήνουν και για ξεκινήσουν πρέπει απλώς να πατήσεις ένα πλήκτρο (ή για τους μαζοχιστές να κάνουν off-on τον αναλογο διακόπτη). Γενικά ένα κλικ φτάνει. Είναι μια λειτουργία που κάνει φοβερή οικονομία στη χρήση της μπαταριας. @bananasplit Αν το ποντίκι έχει ειδικούς drivers που να έχουν και αναλογη ρύθμιση απενεργοποίησης, μπορείς να το σκαλίσεις απο εκεί. Αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί η λειτουργία ειναι γραμμένη στο firmware του ποντικιου και δεν εχει σχέση με ρυθμίσεις των windows
veteranos123 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Και εγώ έχω ασύρματο mouse και keyboard turbo-x και έχουν αυτή τη λειτουργία. Δυστυχώς δεν μπορείς να κανείς κάτι. Κάνει όμως μεγάλη οικονομία. Αποστολή από το Xperia neo v με τη χρήση Insomnia App
bananasplit Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 ισχύει πως ενεργοποιείται με οποιοδήποτε κουμπί και να πατήσεις...απλά με εκνευρίζει λίγο... γι αυτό και ήθελα να το κάνω πάντα ενεργό..επειδή δεν νομίζω πως έχει ειδικά drivers,φαντάζομαι πως ή πρέπει να το συνηθίσω,ή να το αλλάξω...πραγματικά ευχαριστώ για τη γρήγορη βοήθεια παιδιά!!
arc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Κάνει όμως μεγάλη οικονομία. +1 Από τότε που πρωτο-ανακάλυψα σε ένα ποντίκι, οτι ασύρματο εχω αγοράσει απαιτώ να την έχει. Κλικ και έτοιμο το ποντίκι.
veteranos123 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 <p>ισχύει πως ενεργοποιείται με οποιοδήποτε κουμπί και να πατήσεις...απλά με εκνευρίζει λίγο...</p> <p>γι αυτό και ήθελα να το κάνω πάντα ενεργό..επειδή δεν νομίζω πως έχει ειδικά drivers,φαντάζομαι πως ή πρέπει να το συνηθίσω,ή να το αλλάξω...πραγματικά ευχαριστώ για τη γρήγορη βοήθεια παιδιά!!</p> Και εμένα στην αρχή με ενοχλούσε αλλά μετά το συνήθισα Αποστολή από το Xperia neo v με τη χρήση Insomnia App
bananasplit Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 +1 Από τότε που πρωτο-ανακάλυψα σε ένα ποντίκι, οτι ασύρματο εχω αγοράσει απαιτώ να την έχει. Κλικ και έτοιμο το ποντίκι. παιδιά και ένα trust που είχα (αυτό που άλλαξα) ενώ δεν είχε sleep mode,άλλαξα μπαταρίες το καλοκαίρι και δουλεύει μια χαρά ακόμα... δεν ήταν πρόβλημα να αλλάζω 2 μπαταρίες το χρόνο... απλά μου τη δίνει λίγο να πρέπει να το ενεργοποιώ ξανά και ξανά... Και εμένα στην αρχή με ενοχλούσε αλλά μετά το συνήθισα Αποστολή από το Xperia neo v με τη χρήση Insomnia App θα το συνηθίσω τότε,που θα πάει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα