Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Εδώ και κάποια ώρα,ότι παιχνίδι και να βάλω,το pc μετά από λίγο κολλάει για μερικά δεύτερα και κάνει restart! Αυτό γίνετε σχεδόν αμέσως! Στο wrc μετά μερικά δευτερόλεπτα αλλά στο call of duty όμως μετά από 3-4-5 λεπτά!! Τι μπορεί να φταίει?? :(

Παίζω αυτά τα παιχνίδια καιρό τώρα,χωρίς κανένα πρόβλημα και εκτός από το case του υπολογιστή που άλλαξα το Σάββατο,τα υπόλοιπα είναι ίδια εδώ και μήνες! 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια :)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πως μπορώ να τσεκάρω ότι φταίει αυτό,χωρίς να το αλλάξω εννοείτε? :P

Κάρτα γραφικών ή μνήμες αποκλείεται? Δεν μου βγάζει bosd,απλά κολλάει για μερικά δευτερόλεπτα και καπάκια κάνει restart! Όταν ξανά ανοίγει και μπαίνει στα win,μου λέει για σφάλμα bluescreen...

Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος να τσεκάρεις είναι να απομονώνεις ένα ένα εξαρτήματα ή πηγαίνοντας τα σε άλλο pc...Δεν είναι σίγουρο ότι είναι το τροφοδοτικό αλλά είναι το πιθανότερο, έτσι όπως το περιγράφεις. Ε και turbox είναι...μην περιμένεις.

Δημοσ.

Έκανα τεστ με το prime και όλα οκ! Μετά πήγα να κάνω με το furmark το burn-in τεστ και μετά από 1 λεπτό έκανε ακριβός το ίδιο! Κόλλημα για 5-6" και μετά restart...   :fear:

Δημοσ.

πετα το τροφοδοτικο φταιει δεν φταιει ! στα ειπε 2 φορες κιολας ο φιλος απο πανω . μακαρι να μπορουσε καποιος να κλεισει φυλακη οσους φτιαχνουν τα TOUVLO-X

Δημοσ.

trujillo2008 το ξέρω ότι το τροφοδοτικό θέλει πέταμα,έκανα την βλακεία και το πήρα! Τώρα όμως δεν έχω λεφτά και για τροφοδοτικό(αν δεν φταίει αυτό)!! Και η ερώτηση μου δεν είναι αν θέλει πέταμα το tublo-x αλλά τι φταίει στο πρόβλημά μου...

• Like 1
Δημοσ.

κατανοητο απλα σου λεω οτι οπως και να χει θα χρειαστει να το αλλαξεις . τωρα για το θεματακι που εχεις θα ελεγα να δοκιμασεις πρωτα με ενα διαφορετικο τροφοδοτικο και αν κανει τα ιδια μια αλλη καρτα γραφικων . και ευχομαι να μη σου εχει κανει ζημια στην καρτα γραφικων το ''τροφοδοτικο'' (ο θεος να το κανει! :P )

Δημοσ.

ανοιξε το και καθαρισε το πολυ καλα απο σκονες !

παρε ενα πιστολακι κ φυσα πολυ καλα με κρυο αερα ολους τους ανεμηστηρες !

ειναι πιθανο να εχουν βουλωσει απο την σκονη να μην  γυρνανε και τυο πισι  να κλεινει για προστασια !

κανε πρωτα αυτο κ μετα ολα τα αλλα  ..

Δημοσ.

To pc είναι πεντακάθαρο!! Το Σάββατο άλλαξα case και το καθάρισα,αν και ποτέ δεν το αφήνω να πιάσει σκόνη!

Δημοσ.

τρέξε γιά καλό και για κακό ένα πρόγραμμα για θερμοκρασία γιατί μετά από καιρό οι amd μαζεύουν πολύ σκονι μέσα στην μαμά ψήκτρα.ακόμα πάστα έχεις αλλάξει και αν άλλαξες έχει βιδώσει καλά η ψήκτρα. Γιατί εγώ πιστεύω πώς είναι θέμα με θερμοκρασίες

Δημοσ.

κοίταξε αν μπορείς θερμοκρασία της κάρτας γραφικών.

αν την έχεις overclocked επανέφερε τις default ρυθμίσεις και δες αν σου κάνει πάλι προβλήματα.

Δημοσ.

Δεν είναι θερμοκρασίες! Όπως είπα το pc είναι πεντακάθαρο! Πάστα στον cpu άλλαξα πριν κάνα 2μηνο και στην κάρτα γραφικών δεν έχω κάνει oc! Επίσης έτρεξα to prime και ο cpu δεν πήγε πάνω από 52,ούτε έκανε restart το pc. Και με το furmark που έκανα τεστ στην gpu δεν πρόλαβε να πάει πάνω από 50,κ έκανε restart...

Δημοσ.

Όταν τρέχεις prime, η gpu κοιμάται και δεν τραβάει τα ίδια watts... Όταν τρέχεις παιχνίδια ή furmark, δουλεύει όλο το σύστημα στο full και έχεις μεγάλη κατανάλωση - οπότε το turbox τα φτύνει. Αυτά με μια μικρή επιφύλαξη, αλλά το έπαιζα στοίχημα πάντως ότι φταίει το τροφοδοτικό σου...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο μπορει να γινει για 2 λογους..

1. Θερμοκρασια καρτας γραφικων, υπεραυξηση = ρεσταρτ

2. Μαπα τροφοδοτικο

Μάλλον το τροφοδοτικό σου άρχισε να τα παίζει...μα καλά, που τα βρίσκετε τα turbox...

Α δεν το ηξερες? Υπαρχει ενα καταπληκτικο μαγαζι που τα πουλαει σε τιμες ευκαιριας.. ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ!! B) :cool: B) :cool:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...