Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Σίγουρα το θέμα θα σας έχει απασχολήσει ξανά....Παρακαλώ για την βοήθεια σας ,,,,Επειδή οι μέρες που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολες και ως προς το οικονομικό και ως προς την εγκληματικότητα θα ήθελα από κάποιον που γνωρίζει να μου λύση την εξής απορία....

Έχω στο μαγαζί μου έναν laptop και μια ανεξάρτητη usb web camera και μια σύνδεση στο internet....Στο σπίτι έχω επίσης ένα laptop και μια σύνδεση στο internet.....

Πως μπορώ με αυτά τα λίγα μέσα να μπορώ να παρακολουθώ το μαγαζί μου όταν είμαι στο σπίτι...???Εννοείται ο laptop στο μαγαζί θα μένει ανοιχτός ..

Αυτό που θέλω είναι να μπορώ να βλέπω μέσω internet εικόνα από το μαγαζί μου όποτε θέλω και να γίνεται κάποια καταγραφή video σε περίπτωση που υπάρξει κίνηση στο μαγαζί...Σε συζήτηση που είχα με γνωστό μου έμαθα ότι είναι δυνατόν ,,,,,,,,,Πως όμως????

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...  

Δημοσ.

Ναι γίνεται με διάφορους τρόπους, αλλά πρέπει να σκεφτείς λύσεις όπου οποιαδήποτε καταγραφή να γίνεται σε τρίτη συσκευή που δεν ειναι εμφανής. Αυτό γιατί αν στην πέσουν στο μαγαζί, μπορεί να λάβεις email οτι κάτι κουνήθηκε, αλλα αν ο μπουκαδόρος πάρει το laptop χάνεις και την καταγραφή. 

Δημοσ.

Δυο προγράμματα θελεις αυτο που σου ειπε ο @Paulostge και με το teamviewer μπαίνεις απο οπουδήποτε στο λαπτοπ του μαγαζιού σου και βλέπεις το παντα

Αυτα τα δυο ειναι ο πιο απλος τρόπος

...και τα δυο ειναι free

http://www.ispyconnect.com/download.aspx

http://www.teamviewer.com/el/Index.aspx

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας.....Θα δοκιμάσω τους τρόπους που αναφέρεται και θα αναφέρω τα απολέσματα,,,,

• Like 1
Δημοσ.

Δούλεψα το ispy σε συνδυασμό με το teamviewer και είμαι με το παραπάνω ευχαριστημένος....Προσφέρει παραπάνω από αυτά που ζητάω....

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά μου λύσατε τα χέρια...

• Like 3
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά έχω αγορασει μια ip camera turbox  και έχω μια απορια σχετικα με την απομακρυσμενη πρόσβαση.! Αποτο πλαισιο μου ειπαν οτι αρχικα πρεπει να κανω την συνδεση μου στατικη και οτι αυτο θα έχει επιπλεον χρεωση απο την cyta.? Είναι απαρετητο αυτο ή μπορω να το αποφύγω με καποιο τροπο.?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...