iron727 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Γεια σας. Σίγουρα το θέμα θα σας έχει απασχολήσει ξανά....Παρακαλώ για την βοήθεια σας ,,,,Επειδή οι μέρες που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολες και ως προς το οικονομικό και ως προς την εγκληματικότητα θα ήθελα από κάποιον που γνωρίζει να μου λύση την εξής απορία.... Έχω στο μαγαζί μου έναν laptop και μια ανεξάρτητη usb web camera και μια σύνδεση στο internet....Στο σπίτι έχω επίσης ένα laptop και μια σύνδεση στο internet..... Πως μπορώ με αυτά τα λίγα μέσα να μπορώ να παρακολουθώ το μαγαζί μου όταν είμαι στο σπίτι...???Εννοείται ο laptop στο μαγαζί θα μένει ανοιχτός .. Αυτό που θέλω είναι να μπορώ να βλέπω μέσω internet εικόνα από το μαγαζί μου όποτε θέλω και να γίνεται κάποια καταγραφή video σε περίπτωση που υπάρξει κίνηση στο μαγαζί...Σε συζήτηση που είχα με γνωστό μου έμαθα ότι είναι δυνατόν ,,,,,,,,,Πως όμως???? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...
arc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ναι γίνεται με διάφορους τρόπους, αλλά πρέπει να σκεφτείς λύσεις όπου οποιαδήποτε καταγραφή να γίνεται σε τρίτη συσκευή που δεν ειναι εμφανής. Αυτό γιατί αν στην πέσουν στο μαγαζί, μπορεί να λάβεις email οτι κάτι κουνήθηκε, αλλα αν ο μπουκαδόρος πάρει το laptop χάνεις και την καταγραφή.
Paulostge Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δοκιμασε επισης και την εφαρμογη παρακατω μηπως σε βοηθησει iSpy 5.9.2.0 - Μετατρέψτε την web καμερά σας σε ισχυρό σύστημα ασφαλείας
NikosKallithea Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δυο προγράμματα θελεις αυτο που σου ειπε ο @Paulostge και με το teamviewer μπαίνεις απο οπουδήποτε στο λαπτοπ του μαγαζιού σου και βλέπεις το παντα Αυτα τα δυο ειναι ο πιο απλος τρόπος ...και τα δυο ειναι free http://www.ispyconnect.com/download.aspx http://www.teamviewer.com/el/Index.aspx 1
iron727 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας.....Θα δοκιμάσω τους τρόπους που αναφέρεται και θα αναφέρω τα απολέσματα,,,, 1
Paulostge Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Τιποτα φιλε μου τσεκαρε και αυτο... IP Camera Viewer 1.34 - δείτε πολλαπλές κάμερες ταυτόχρονα
iron727 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δούλεψα το ispy σε συνδυασμό με το teamviewer και είμαι με το παραπάνω ευχαριστημένος....Προσφέρει παραπάνω από αυτά που ζητάω.... Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά μου λύσατε τα χέρια... 3
Kostas93 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 αυτό μπορεί να λειτουργήσει με τη καμερα του λάπτοπ μου και το κινητό? (windows phone 8)
Paulostge Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 αυτό μπορεί να λειτουργήσει με τη καμερα του λάπτοπ μου και το κινητό? (windows phone 8) Το TeamViewer εχει για Windows Phone http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/teamviewer/afadc741-961a-4677-b490-c1777bdfe9e5
GiorgosH Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει κάποιο δωρεάν που να υποστηρίζει πάνω από 4 ταυτόχρονα κάμερες?
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει κάποιο δωρεάν που να υποστηρίζει πάνω από 4 ταυτόχρονα κάμερες? Δηλαδη δοκιμασες το ispay και δεν το κανει?
GiorgosH Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Ήταν λίγο περίεργο στην παραμετροποίηση αλλά τώρα που το ξαναδοκίμασα δουλεύει οκ! θενξ! 1
Dysfuntional Genius Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά έχω αγορασει μια ip camera turbox και έχω μια απορια σχετικα με την απομακρυσμενη πρόσβαση.! Αποτο πλαισιο μου ειπαν οτι αρχικα πρεπει να κανω την συνδεση μου στατικη και οτι αυτο θα έχει επιπλεον χρεωση απο την cyta.? Είναι απαρετητο αυτο ή μπορω να το αποφύγω με καποιο τροπο.?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα