Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αξιζει το παραπανω κοστος που απαιτειται για τη σειρα Τ σε σχεση με την L?

για τη σειρα S εχει κανεις αποψη?

επισης εχει κανεις εμπειρια απο custom παραγγελια απο την ιδια τη lenovo? πως μπορει πρακτικα να γινει απο ελλαδα?

.

Δημοσ.

επισης εχει κανεις εμπειρια απο custom παραγγελια απο την ιδια τη lenovo? πως μπορει πρακτικα να γινει απο ελλαδα?

.

Η cosmos μια φορα και ενα καιρο σου εδινε τη δυνατοτητα να παραγγελεις custom συστημα, δε ξερω αμα γινεται ακομα

Δημοσ.

Η cosmos μια φορα και ενα καιρο σου εδινε τη δυνατοτητα να παραγγελεις custom συστημα, δε ξερω αμα γινεται ακομα

Ο προσανατολισμός της Cosmos πλεόν είναι System Integrator και κατεβαίνει σε Διαγωνισμούς , οπότε θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση να βρεις κάποιον να ασχοληθεί με μεμονωμένη πώληση..

Custom παραγγελία στην Lenovo από την άλλη δεν ξέρω πως μπορείς να βάλεις μέσω Ελλάδας , μιας και direct η Lenovo δεν τιμολογεί από όσο γνωρίζω, μόνο μέσω μεταπωλητών δικτύου, οι οποίοι στοκάρουν και δεν συνθετουν.

Άσε δε που αν απευθυνθείς στην οποιαδήποτε αντιπροσωπεία το πιθανότερο είναι να σου δώσουν ακριβότερη τιμή από τους μεταπωλητές τους.

Δημοσ.

για μια σχετικα μεγαλυτερη ποικιλια απο thinkpad που θα μου προτεινατε να κοιταξω? (για εξωτερικο μιλαω και για συγκεκριμενα eshop)

γιατι στην ελλαδα οι επιλογες για την αγορα καποιου thinkpad ειναι ιδιαιτερα περιορισμενες..

.

Δημοσ.

.

Σειρές όπως S, L, E, στερούνται σε ποιότητα κατασκευής έναντι των σειρών X, T, W.

Επίσης οι νέες σειρές T440/T540/W540 έχουν πιο φουσκωμένο το touchpad και ενωμένα τα κουμπιά του trackpoint, κάτι που οποιονδήποτε old school χρήστη των ThinkPad με Trackpoint, θα τον κάνει να τα μισήσει.

Επίσης κατά την πληκτρολόγηση το χέρι βρίσκει στο touchpad με αποτέλεσμα να παρασέρνει τον cursor ή να ενεργοποιεί functions του touchpad.

Στα T540/W540, το keyboard πλέον είναι offset, πράγμα που σημαίνει ότι αν είσαι συνηθισμένος σε quick typing, αργά ή γρήγορα θα βρείς τους καρπούς των χεριών σου να πονάνε (ειδικά όταν προσπαθείς να αποφύγεις και την επαφή με το touchpad κατά την πληκτρολόγηση).

Ένα ακόμη σημείο είναι ότι στις νέες σειρές έχουν αφαιρεθεί τα ενδεικτικά LED λειτουργίας για HDD κλπ, κάτι που σε business environment είναι τραγικά ενοχλητικό να μην υπάρχει.

Tέλος υπάρχει αρκετό flex στα πλαστικά σε σχέση με τους προκατόχους (T430/T530/W530 και T420/T520/W520) που δεν είχαν καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.

για μια σχετικα μεγαλυτερη ποικιλια απο thinkpad που θα μου προτεινατε να κοιταξω? (για εξωτερικο μιλαω και για συγκεκριμενα eshop)

γιατι στην ελλαδα οι επιλογες για την αγορα καποιου thinkpad ειναι ιδιαιτερα περιορισμενες..

.

Ριξε μια ματια στο nbwn.de οτι εχω παρει απο εκει καινουριο ή οχι ηταν αψογο, http://www.computeruniverse.net/ κατα καιρους εχει κατι αψογα μεταχειρισμενα με σχεδον πληρη 3ετη εγγυηση.

Δημοσ.

αγόρασα πρόσφατα ένα dell latitude e5440 με τα παρακάτω χαρακτηρισιτκα

14αρι

i5 4200 cpu

8 gb ram

120 ssd

intel graphics 4400

3 χρονια next business day

Η χρήση που του κανω  είναι ακριβως αυτή που περιγράφεις και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το μηχανάκι

Το πήρα από dell customized 740 χωρις φπα

Στο προτείνω ανεπιφύλαχτα

Δημοσ.

Ριξε μια ματια στο nbwn.de οτι εχω παρει απο εκει καινουριο ή οχι ηταν αψογο, http://www.computeruniverse.net/ κατα καιρους εχει κατι αψογα μεταχειρισμενα με σχεδον πληρη 3ετη εγγυηση.

Με το γερμανικο πληκτρολογιο τι κανουμε? Αλλαγη ολοκληρο η καποια πληκτρα?

Δημοσ.

Επειδή μένω στην Γερμανία και έχω το ίδιο πρόβλημα, η λύση είναι μία: Αλλαγή όλου του πληκτρολογίου.

Ο αριθμός και το μέγεθος των πλήκτρων δεν είναι ο ίδιος.

Αν μπορείς να παραγγείλεις από Γερμανία, μεγάλες ευκαιρίες βρίσκεις εδώ: 

https://www.medion.com/de/fabrikverkauf/lenovo_produkte.php

Πρόσφατα αγόρασα για φίλους ένα Lenovo U420 στα 350€ και ένα Lenovo Z500 στα 340€, και τα δύο με Αγγλικό πληκτρολόγιο που δεν έχει μεγάλες διαφορές από το Αμερικάνικο και με 12 μήνες εγγύηση για τα C products και 36 μήνες εγγύηση για τα Α και Β products.

Βέβαια, για το Ζ500 η εγγύηση έπαψε να ισχύει γιατί αντικατέστησα το DVD με έναν SSD και το μηχανάκι πετάει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω να εχασες την εγγυηση για το οτι εβγαλες το dvd. Αλλωστε ξαναμπαινει πισω κανονικα.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Βέβαια, για το Ζ500 η εγγύηση έπαψε να ισχύει γιατί αντικατέστησα το DVD με έναν SSD και το μηχανάκι πετάει.

Αυτό για ποιό λόγο κι από που κι ώς πού έπαψε να ισχύει?

Δε θα αγόραζα ουδέποτε μηχάνημα από Γερμανία αν ήμουν στη θέση οποιουδήποτε. Εκτός του QWERTZ kb, το policy τους για επιστροφές είναι άθλιο, ο τρόπος αντιμετώπισης επίσης και τέλος παίζει πολύ Refurbished, B-Stock κλπ το οποίο πωλείται είτε για καινούριο, είτε δεν αξίζει η τιμή πώλησής του και το Warranty balance έναντι ενός καινούριου.

• Like 1
Δημοσ.

Το πληκτρολογιο αλλαζει πολυ ευκολα και χωρις ιδιαιτερες τεχνικες γνωσεις, απλως θα λαβεις υποψιν ενα επιπλεον (μικρο ή μεγαλο ) κοστος. Σημασια εχει το μαγαζι/πωλητης και οχι η χωρα προελευσης.

Δημοσ.

Αναφορικά με την εγγύηση και την αντικατάσταση του DVD με SSD στο Lenovo Z500, για να βγάλεις το DVD πρέπει να βγάλεις πρώτα το πληκτρολόγιο και να σκίσεις το αυτοκόλητο που γράφει ότι αν το σκίσεις η εγγύηση δεν ισχύει.

Για όποιον ενδιαφέρεται:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...