Crash_Batic Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Παιδια καλησπερα.Μετα το στησιμο ενος νεου pc και εκει που ολα λειτουργουν μια χαρα,παρατηρησα οτι οταν παω να κανω δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας,μου βγαζει ενα σφαλμα οτι "η εφαρμογη σταματησε να λειτουργει" και μου βγαζει σας σφαλμα εφαρμογης "explorer.exe" Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
corsair04 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Τι windows εχεις Θέμα στο μητρώο από ότι νομίζω ένα repair στα Windows θα διορθώσει το πρόβλημα Σύμφωνα με την Microsoft έχει αλλάξει μια τιμή στο μητρώο οπότε είναι δύσκολο να το διορθώσεις έτσι δηλαδή να μπεις στο μητρώο και να αλλάξεις την τιμή εγώ θα έκανα ένα repair τα Windows 1
Crash_Batic Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Windows 7 εχω.. Δηλαδη να βαλω το cd των windows και να κανω μια εγκατασταση απο πανω οπως ειναι τωρα το pc?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Πρωτα απ' ολα, ειναι καθαρα τα windows? Ειναι καποια πειραγμενη εκδοση?
corsair04 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 http://m.youtube.com/watch?v=o_BN5PPald8 δες εδω
SPANK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Windows 7 εχω.. Δηλαδη να βαλω το cd των windows και να κανω μια εγκατασταση απο πανω οπως ειναι τωρα το pc? Όχι θα επιλέξεις repair / επιδιόρθωση θα το δεις υπάρχει τετοια επιλογή
alexmm Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 και δε χάνεις και τίποτα να κάνεις ένα πέρασμα με malwarebytes αν και για να πω την αλήθεια δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο
Crash_Batic Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Πρωτα απ' ολα, ειναι καθαρα τα windows? Ειναι καποια πειραγμενη εκδοση? οχι,ειναι κανονικη εκδοση αυθεντικα
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Αφου ειναι αυθεντικα απειραχτα, ακολουθα αυτα που σου προτειναν τα παιδια. Πρωτα full scan με malwarebytes antimalware free σε ασφαλης λειτουργια και αν δεν διορθωθει, κανε αυτο που ειπε ο spank και ο corsair04.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα