panosavl Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Έχω κάνει εγκατάσταση το XAMPP και το joomla 3.2.2 ακολουθώντας αυτό το βίντεο[link=https://www.youtube.com/watch?v=MH36mH88iDA][/link]Από ότι φαίνεται τα έχω κάνει όλα σωστά όμως μου κολλάει στη διαδικασία της εγκατάστασης στο τελευταίο στάδιο. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;;;
salida Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Στο "δημιουργία αρχείου configuration " κολλάει ? ψάξε μήπως είναι θέμα με τα δικαιώματα (εγγραφής-ανάγνωσης) στο συγκεκριμένο φάκελο .
panosavl Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ναι σε αυτό το σημείο κολλάει η εγκατάσταση... που βρίσκεται ο φάκελος γίνεται να μου πεις αν είναι εύκολο;
salida Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 με joomla δεν έχω ασχοληθεί αλλά παραπλήσιο error στο wamp, το έλυσα όπως θα σου αναφέρω: λογικά το XAMPP δημιουργεί κάποιο φάκελο στο "c:\XAMPP\" εκεί μέσα πρέπει να υπάρχει κάποιος φάκελος www ή public_html. Σε όποιον απο τους δύο φακέλους έχεις κάνεις δεξί κλικ -> properties -> καρτέλα security -> διαλέγεις το όνομα χρήστη σου -> edit -> ξανάδιαλέγεις το όνομα χρήστη σου -> allow full control (βάζεις τικ ) -> apply και βλέπεις τι γίνεται με το joomla. ΥΓ1. δε συστήνεται ο παραπάνω τρόπος για επαγγελματική χρήση (τόσο αυτό που προτείνω όσο και τα έτοιμα πακέτα του τύπου XAMPP έχουν αρκετές τρύπες ασφαλείας.) ΥΓ2. ίσως να μπορείς να αλλάξεις τα δικαιώματα του φακέλου και μέσα απο το joomla αλλά αυτό δε γνωρίζω το πώς και αν γίνεται.
XPHSTOS_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δοκίμασε αυτό...Άνοιξε το αρχείο joomla.sql (Root/installation/SQL/mysql/joomla.sql) το ανοίγεις με ότι θέλεις, notepad++, σημειωματάριο κτλπ.Και αλλάζεις το "ENGINE=InnoDB" με "ENGINE=MyIsam".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα