Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το Eset smart security 4.0 το οποιο εδω και πολυ καιρο εχει ληξη και δεν κανει update και προσφατα εβαλα το Malwarebytes Pro που κανει κανει update και ειναι κομπλε. Υπαρχει λογος να κρατησω το eset smart security; Μπορει να προσφερει κατι που δεν μπορει το Malwarebytes;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αναλογα με το φαγητό τρως με κουτάλι ή πιρούνι, άρα για να μην πεινάσεις χρειάζεσαι και τα δυο. Το antivirus ειναι κουτάλι και το malwarebytes είναι το πιρούνι. Άλλη δουλειά κάνει το ένα και αλλη δουλειά το αλλο.

Δημοσ.

Το eset smat security κανεις πολλες λειτουργιες μαζι. Κανει και την δουλεια του malware. Το θεμα ειναι ομως οτι αν δεν δεν κανει update ειναι για unistall.Νομιζω εχει φτασει στην εκδοση 6 η 7? Δεν θυμαμαι ακριβως. Χιλιες φορες ενα free antivirus + malware bytes παρα το eset. Και απο αποψη οικονομικη και αν  εισαι ιδιοτικος χρηστης δεν νομιζω να κανεις τοσα πολλα που σου χρειαζεται αυτο το antivirus. και με ενα free εισαι κομπλε.

Δημοσ.

Πριν βαλω το Malwarebytes ειχα οπως ειπα για πολυ καιρο το eset smart security 4.0 ληγμενο. Δεν ειχα θεματα με ιους γιατι οποτε εκανα αναζητηση στο google εμπαινα παντα με Sandboxie (και τωρα αυτο κανω). Γενικα το Sandboxie ειναι κορυφη στην αφαλεια αν και δεν ειναι antivirus. Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δημοσ.

Πριν βαλω το Malwarebytes ειχα οπως ειπα για πολυ καιρο το eset smart security 4.0 ληγμενο. Δεν ειχα θεματα με ιους γιατι οποτε εκανα αναζητηση στο google εμπαινα παντα με Sandboxie (και τωρα αυτο κανω). Γενικα το Sandboxie ειναι κορυφη στην αφαλεια αν και δεν ειναι antivirus. Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Πάντως, να ξέρεις, άλλο πράγμα το sandboxie και άλλο το antivirus. Χρειάζεσαι και τα δύο για εμένα...

Δημοσ.

Ποιο free antivirus να βαλω;

Οποιο σε ευχαριστει. Εγω προτεινω το microsoft security essentials. Αλλες 2 επιλογες ειναι το Avast και το avira. Διαφορες δεν εχω δει που τα εχω δοκιμασει ....

Δημοσ.

Οποιο σε ευχαριστει. Εγω προτεινω το microsoft security essentials. Αλλες 2 επιλογες ειναι το Avast και το avira. Διαφορες δεν εχω δει που τα εχω δοκιμασει ....

Για πολλοστή φορά.

ΟΧΙ microsoft security essentials! Τα πάει μέτρια προς χάλια στα συγκριτικά tests των τελευταίων ετων.

• Like 1
Δημοσ.

Έληξε το eset;

Αν ναι, βάλε avira free, ή panda cloud. Δοκίμασε τα για λίγες μέρες και τα 2, και αποφασίζεις. Στο Panda clolud μπορείς να βγάλεις το toolbar μετά, κρατώντας το url filtering που προσφέρει όμως. Στο avira δεν ξέρω τι παίζει με τις διαφημίσεις αυτή τη περίοδο, πάντως αν έχει θα είναι πολύ λίγες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...