paylidis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 arc αυτο λεω να κανω γιατι πιστευω μπορουμε να κατσουμε ωρες σε αυτο το τοπικ μεχρι να καταλαβουμε ο ενας τον αλλο... μα δε τα εξηγεις και εσυ ρε άνθρωπα, μαντολάτα τα έκανες... 2 φορές διάβασα αυτά που γράφεις και αξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι σκ*ατα έχει γίνει! 1
Questionable Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Ερώτηση έχασα και εγώ την απόδειξη εγγύηση για ένα λάπτοπ (η εγγύηση δεν έχει λήξει ) τι μπορώ να κάνω ?
DownUNDERground Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Questionable είπε Ερώτηση έχασα και εγώ την απόδειξη εγγύηση για ένα λάπτοπ (η εγγύηση δεν έχει λήξει ) τι μπορώ να κάνω ? Ζητάς από το κατάστημα επανέκδοση. Εκτός αν το έχεις χάσει κι αυτό.😛 2
SabotazNic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Questionable είπε Ερώτηση έχασα και εγώ την απόδειξη εγγύηση για ένα λάπτοπ (η εγγύηση δεν έχει λήξει ) τι μπορώ να κάνω ? Γενικά δεν την χρειάζεσαι. Απλά αναζήτησε στα μαιλ την μάρκα του laptop και λογικά θα βρεις και το κατάστημα (αν δεν το έχεις και αυτό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα