Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Η κατανάλωση στο high-end μένει σχεδόν ίδια, παρόλο που κατεβαίνει το πρωτόκολλο κατασκευής προτιμούν να έχουν το ίδιο TDP με πριν αλλά με ανεβασμένες επιδόσεις.Δηλαδή πλέον στην nVidia για high-end έχουν το 250άρι ως στάνταρντ TDP και αυξάνουν τις επιδόσεις όσο μπορούν σε αυτή τη κλίμακα.
ksexilas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Έχω 2πλο πυρινο στα 2,4 λες να αντέχει η κάρτα σε τέτοιο επεξεργαστή???
MrSp0ck Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Βγάζω όλα τα ρούχα και μένω με το boxerακι... "Που πας αγάπη μου έτσι??" Ρωτάει η γυναίκα μου.. "Θα δω λίγο τα mail μου, απλά έκανα SLI με TITAN Z και έχει 50 βαθμούς στο δωμάτιο..." 3
scha13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Έχω 2πλο πυρινο στα 2,4 λες να αντέχει η κάρτα σε τέτοιο επεξεργαστή??? Όχι, το πιό πιθανό σενάριο είναι η κάρτα να κάνει takeover, και μετά να αναλάβει τον έλεγχο του σπιτιού της γειτονιάς, του κόσμου, σαν τον Skynet ένα πράγμα... 1
SilverMachine Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Colonel γιατι καλουμαστε εμεις να καλυψουμε τα εξοδα στο R&D της Nvidia δλδ? Ενταξυ, σε πιστευω, οτι αν οχι ολη η διαφορα- εστω ενα κομματι της- εχει να κανει με αυτο που λες. Εγω γιατι να το πληρωσω? Δεν φτανει που πληρωνω κερατιατικα στην ΔΕΗ για την ΕΡΤ (που ποτε δεν βλεπω, αλλα τουλαχιστον ειναι ελληναρες), τωρα θα πρεπει να πληρωσω κερατιατικα κ στην καρτα γραφικων για να δω την ΕΡΤ???? (WTF! ΛΟΛ!) Αδερφε ωραια ολα οσα λες, κ το ΑΙ κ το virtualization κ το rendering σε πραγματικο χρονο. Ας τα πληρωσουν αυτοι που τα θελουν ομως!!!! Οσο για το καλο της ανθρωποτητας.... καλα, τωρα επρεπε να ειμασταν σε κανα τσιπουραδικο να σου πεταξω κανα πακο χαρτοπετσετες αλα-Λιανα Κανελη!!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΕΜΕ!!!! Η NVIDIA ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!! (χαχαχαχα) Bro φχαριστω, με εκανες να γελασω. Σε πληροφορω οτι οι εν λογω εταιριες εχουν ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ τμηματα που ασχολουνται με τα προγραμματα που αναφερεις, τα οποια χρηματοδοτουνται απο κυβερνησεις, στρατους, αλλες μεγαλες εταιριες κλπ κλπ κλπ.... 1) Δραχμη να μην διναμε στην Nvidia, αυτη το research της θα το κανει. Κ αυτο που λες οτι γι αυτο μας χρεωνουν ειναι σκετα μαρκετινγκ για fanboys (εισαι fanboy λιγακι, η μου φανηκε?). 2) Αυτοι που πραγματικα πληρωνουν το μαλλι (που προαναφερα) ειναι κ οι κερδισμενοι σε περιπτωση τεχνολογικης προοδου... Οχι εμεις.Εμεις παιρνουμε αυτη την τεχνολογια ΜΟΝΟ οταν αυτη ειναι "δευτερης γενιας" για αυτους που την πληρωσαν, κ αυτοι διαθετουν κατι πιο μπροστα απο εμας (τα ζωακια τους καταναλωτες). 3) Ας μην μπουμε στο θεμα CUDA τωρα γιατι... ασε αδερφε... οταν θαμαστε σε τσιπουραδικο. 4) Ακριβως επειδη, οπως προανεφερα, τα τμηματα των εταιριων ειναι ξεχωριστα, το τι κανει το τμημα "γραφικα" δεν εξαρταται απ το τι κανει το τμημα "tegra". Ο βασικος λογος που εγινε αυτο ηταν αρχικα Η ΕΦΟΡΙΑ. Αυτο συμφερει εφοριακα τις εταιριες να κανουν, γιαυτο κ λειτουργουν τα παντα σε τμηματα- σε βαθμο πολλες φορες να παρουσιαζεται κ ενδο-εταιρικος ανταγωνισμος. Υπαρχουν πολλοι λογοι -περαν της τεχνολογιας- που μια εταιρια παιρνει αποφασεις κ ποτε δεν θα μας πει. Αλλα γενικοτερα, μπραβο σου που εχεις δυνατη αποψη. Αυτα που αναφερεις -ασχετα αν εγω δεν πιστευω οτι επιρρεαζουν τιμολογιακα τα προιοντα- ειναι ολοσωστα ως πληροφοριες. Κ ναι, καποτε οταν η Nvidia ξεκινουσε ως μικρη εταιρια μας εδινε φιλακια. Τωρα ριχνει χαστουκια κ σ'οποιον αρεσει. Αλλα ετσι δεν ειναι ολες οι εταιριες, σε ολους τους τομεις? Γιατι να μας κανει εκπληξη? Νομιζεις η AMD δεν θα κανει το ιδιο αν πεσουμε ολοι με τα μουτρα στις καρτες της? (τοτε θα σε παζαρευω να μου δωσεις καμια μεταχειρισμενη 790 που θαχει παλιωσει, χαχαχα) Επιμενω αδερφε- δινουμε λεφτα στο αουσαιντερ για να ερθει στα ισα του το φαβορι. Οταν οι ρολοι αλλαξουν, αλλαζουμε αουτσαιντερ. Μεχρι να βαλουν μυαλο κ να αγοραζουμε φτηνοτερα. Κ αν θελουν τεχνολογικη ερευνα ας πουλησουν τα σπιτια τους να βρουν λεφτα να την κανουν. 1
wazzaa Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Εγώ θα πάρω δυο για να τις δουλεύω μαζί..... Να είμαι σίγουρος..... Βγάζω όλα τα ρούχα και μένω με το boxerακι... "Που πας αγάπη μου έτσι??" Ρωτάει η γυναίκα μου.. "Θα δω λίγο τα mail μου, απλά έκανα SLI με TITAN Z και έχει 50 βαθμούς στο δωμάτιο..." AXAXAXAXA Βγάζω όλα τα ρούχα και μένω με το boxerακι... "Που πας αγάπη μου έτσι??" Ρωτάει η γυναίκα μου.. "Θα δω λίγο τα mail μου, απλά έκανα SLI με TITAN Z και έχει 50 βαθμούς στο δωμάτιο..." Φοβερός !!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
exor Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 nvidia ..κακο hardware , κακη απεικονιση εικονα βιντεο και στη πορεια του χρονου πολυ κατωτερης ισχυος απο αναλογη ατι .. Οκ αν καποιος παιζει σε μικρα μονιτορ μεχρι 27 δε τρεχει τιποτα δε θα δει μεγαλη διαφορα ..αλλα , απο 47'' και πανω και κατι προτζεκτορες η νβιντια απλα ειναι κακη .. Επισης Αν εξαιρεσει κανεις κατι 780 τι και τετοια οι αλλες δε παιζουν ομαλα ακτος απο κατι τιτλους πολυ συγκεκριμενους .. εγω τελευταια προσπαθεια ηταν μια 770 ..απατη μεγαλη ..7970 και 280χ best card for the money period ..Φυσικα η νβιντια εχει πολυ καλυτερα κουλερ σε μαμα κατασταση , η ατι μαμα κουλερ απλα δε παλευεται , αλλα αν εξαιρεσει κανεις αυτο , νβιντια ποτε 1
manolis96 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 r9 295x2 x2 στα 3000 και αντε γεια nvidia... ακομα και 7990 μεταχ. θα αποδιδει 5 fps λιγοτερα και κοστιζει μολις 2500 κατω...απλα τα πραματα!
manolis96 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 nvidia ..κακο hardware , κακη απεικονιση εικονα βιντεο και στη πορεια του χρονου πολυ κατωτερης ισχυος απο αναλογη ατι .. Οκ αν καποιος παιζει σε μικρα μονιτορ μεχρι 27 δε τρεχει τιποτα δε θα δει μεγαλη διαφορα ..αλλα , απο 47'' και πανω και κατι προτζεκτορες η νβιντια απλα ειναι κακη .. Επισης Αν εξαιρεσει κανεις κατι 780 τι και τετοια οι αλλες δε παιζουν ομαλα ακτος απο κατι τιτλους πολυ συγκεκριμενους .. εγω τελευταια προσπαθεια ηταν μια 770 ..απατη μεγαλη ..7970 και 280χ best card for the money period ..Φυσικα η νβιντια εχει πολυ καλυτερα κουλερ σε μαμα κατασταση , η ατι μαμα κουλερ απλα δε παλευεται , αλλα αν εξαιρεσει κανεις αυτο , νβιντια ποτε κοιταξε να δεις... δεν παιζει ρολο το μεγεθος οθονης αλλα η αναλυση της...δηλαδη αν εχεις μια 42αρα 1920χ1080 θα παιξει το ιδιο με μια αλλη 22αρα στην ιδια αναλυση στα ιδια hz κτλ.. παρολα αυτα θα διαφωνησω μαζι σου στο εξης... για αναλυσης 4κ κτλ και προτζεκτορες οπως λες η νβιντια ειναι μπροστα απλα το καλο της amd ειναι οτι φροντιζει την τσεπη σου και σου προσφερει αυτα που επιθυμεις μεσα σε λογικα πλαισια και οχι σε πλαισια επιστημονικης φαντασιας οπως κανει η περιβοητη nvidia... θα συμφωνησω στο θεμα ψυξης αλλα θα προσθεσω οτι οτι μονο και μονο τα μαμα εχουν ενα θεμα...τιποτα αλλο...!!
STORM1978 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/NVIDIA-GeForce-GTX-TITAN-Z-Review Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε... άκου εκεί 3000 δολλάρια για να τρώει φάπες από παντού! 1
wazzaa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Πέστα.Φοβερό βίντεο by the way.Συμφωνώ απόλυτα και αναρωτιέμαι για πιο λόγο την βγάλανε και ειδικά με τέτοια τιμή..... Από την στιγμή που θεωρώ ότι το 95% τον ανθρώπων που αγοράζουνε gpu είναι για gaming για πιο λόγο κάποιος να βγάλει μια τόσο ακριβή κάρτα για visual performance??? Αν ήτανε για gaming (βλέπε R9 295x2 ) θα το σκεφτόμουνα να αγοράσω ακόμα και αν 1500 είναι υπερβολικά πολλά. Όμως είναι απίστευτη. Τώρα 3000 για ποιον? Υπάρχουνε πουθενά στο internet που να μπορούμε να βρούμε συνολικές Πωλήσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα