zio10 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μπα καμια σχεση ο αριθμος....ααα ναι και τελικα ηρθε χτες και μου το εδωσε το 16αρι....ολα καλα.... Ωραίος, τον φάγαμε τον άνθρωπο!
doubleh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Καλό είναι να είμαστε κ λίγο συγκρατημένοι. Γιατί πολλοί εδώ μέσα έπεσαν με τα μούτρα στο κράξιμο (από την Τετάρτη κιόλας) - κάτι που μάλλον δείχνει περισσότερα για τους ίδιους παρά για τον πωλητή. Ας δείχνουμε λίγη καλή διάθεση, δεν κοστίζει.
arc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μπα καμια σχεση ο αριθμος....ααα ναι και τελικα ηρθε χτες και μου το εδωσε το 16αρι....ολα καλα.... Ειλικρινά χάρηκα που διάβασα οτι τελικά σου έφερε το σωστό. Αυτό γιατί δείχνει οτι ενάντια στον κανόνα της απάτης και εύρεσης θυμάτων, υπάρχουν ακόμα ελάχιστα άτομα που σέβονται τον εαυτό του και τα παντελόνια που φοράνε. Μακάρι να ήταν έτσι η πλειοψηφία των συναλλαγών και να σπάνιζαν τα τόσο συχνά μηνύματα του τύπου «Μου πούλησε χαλασμένο», «Αγόρασα και ήταν κλειδωμένο», «Εστειλα τα λεφτά και μου εστειλε κάτι αλλο», κλπ
mobilakis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 πρεπει και εμεις να τσεκαρουμε καμια φορα...οταν γινεται μια συναλλαγη ο ενας εχει το νου του στο κινητο και ο αλλος στα χρηματα....καλο ειναι οταν αγοραζουμε ενα κινητο να τα ελενγχουμε οσο δυνατον τα περισσοτερα ...και καλο ειναι να εχουμε μια λιστα μαζι μας με αυτα που πρεπει να ελενξουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις