ts13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Γεια σας, θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα θεμα που με απασχολει απο το πρωι... Σημερα το πρωι αγορασα ενα Iphone 4s απο εναν τυπο σε ενα site αγγελιων για κινητα τηλεφωνα...και το τηλεφωνο που μου εδωσε ηταν 8 gb αλλα οχι 16 gb οπως εγραφε η αγγελια.....και τωρα δεν ξερω τι να κανω...του εχω στειλει μηνυμα και δεν εχει απαντησει μεχρι στιγμης....μπορει να μου δωσει κανεις καμια συμβουλη για το τι πρεπει να κανω απο εδω και περα ??
cupra20vt Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 τουλαχιστον ειναι iphone η ειναι καμια κινεζια??? εαν ειναι οντως γνησιο Iphone και 8gb μικρο το κακο. 1
arc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Σιγά μη σου απαντήσει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μήνυση κατ'αγνώστου με αμφίβολα αποτελέσματα και μεγάλο (συγκριτικά κόστος). Επισης να κοιτάξεις μήπως το κινητό εχει δηλωθεί κλεμμένο, έχει κλειδωθεί ή να σε ψάξει ο νόμιμος «κάτοχος». Τέλος να παρακαλάς να μην εχει κάποιο αλλο σοβαρό πρόβλημα. Η συμβουλή που ζητάς για το τι θα κάνεις απο εδώ και πέρα ειναι να ξεψαχνίζεις και χιλιο-ελέγχεις τις αγορές απο αγγελίες.
Johny Q Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Βάλε κι έναν δικηγόρο να τον πάρει τηλέφωνο μπορεί να ψαρώσει. Δεν χάνεις τίποτα. Υπομονή κι επιμονή θέλει
arc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Να του στείλει μήνυμα, γιατί τηλέφωνο απίθανο να σηκώσει. Επισης να το κάνει σύντομα γιατί αν ο τύπος ειναι επαγγελματίας απατεώνας δεν αποκλείεται να αλλάξει νουμερο σε dt
Johny Q Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δεν ξέρω αν είναι εφικτό και ποια είναι η διαδικασία, αλλά από τον αριθμό μπορείς να βρεις στοιχεία. Και να κινηθείς αναλόγως. Υποθέτω χρειάζεσαι κάποια εισαγγελική εντολή αλλά στην περίπτωσή σου πιστεύω να γίνεται.
ts13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ενταξει φιλοι....,τελικα το σηκωσε το τηλεφωνο και μου ειπε οτι εγινε καποιο λαθος και οτι την παρασκευη θα μου φερει 16αρι...ευχαριστω για τις απαντησεις σας !!! 1
Flexeril Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Κι εμένα έτσι με καθησύχασε κάποιος απατεωνίσκος και εξαφανίστηκε. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα τύχεις ανάλογης αντιμετώπισης. 1
ts13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 H αληθεια ειναι φιλε οτι τον παιρνω τωρα και δεν απανταει...
zio10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Αν κατά τα άλλα δουλεύει κανονικά, μικρό (σχετικά) το κακό...
ts13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ναι συμφωνω....αλλα δεν μου αρεσει η ιδεα οτι πληρωσα για κατι παραπανω και τελικα πηρα κατι λιγοτερο...
zio10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Σίγουρα, απλά αν έμπλεξες με απατεώνα πάλι καλά που λειτουργεί. Εκτός κι αν τον κατηγορούμε άδικα τον άνθρωπο και σου φέρει το σωστό όπως σου είπε. Από περιέργεια, πόσο το πήρες?
ts13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 το αγορασα 250......εχω και ονομα και κινητο και τα παντα....αλλα περιμενω πρωτα να μου απαντησει ετσι ωστε αναλογα να μπορεσω να αποφασισω τι θα κανω.....λετε με καμια απειλη οτι θα του κανω μηνυση και τετοια να πιστει και να μου δωσει πισω τα λευτα μου ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις