vtiiii Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα έχω την philips model 42pfl4307h/12 της έχω κάνει και 2 φορές update από το ιντερνετ αλλα και πάλη δεν διαβάζει τους υπότιτλους srt όταν βάζω να δω μια ταινία από το usb…τους έχω μετονομάσει ακριβώς όπως τον τίτλο της ταινίας αλλα τίποτα υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να διαβάζει srt
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Στις προδιαγραφές, λέει ότι αναγνωρίζει τους srt υπότιτλους;
vtiiii Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Πείρα τηλέφωνο την fhilips και μου είπαν ότι διαβάζει υποτιτλους srt αλλα όχι ελληνικούς μόνο αγγλικους και κάποιες άλλες χώρες. Τους είπα να βγάλουν κάποιο update απο το Ίντερνετ για την τηλεόραση και να συμπεριλάβουνε και την Ελλάδα αφού υπάρχει αυτή η δυνατότητα να κάνει update h tv. Τώρα βλέπουμε αν γινει τίποτα
kostas_dr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Η συγκεκριμένη μάρκα, δεν φημίζεται για τους ενσωματωμένους player. Όσο δε για κάποιο update που να διορθώνει το πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα