Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους παιδια θα ήθελα να στείλω ένα δεμμα στην θεία μου στον καναδά

υπάρχει κάποιος πιο φθηνός τρόπος απο τα ΕΛΤΑ;

το δέμα είναι λιγότερο απο ένα κιλό και μου βγαίνει αρκετά άκριβο.

καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος πως δεν είναι επιστολικό κι είναι δέμα; Για επιστολικό το κόστος για συστημένο 500~1000gr είναι 15€. Έχω στείλει πάμπολες φορές Καναδά με ΕΛΤΑ απολύτως απροβλημάτιστα και παραδίδονται κι αρκετά γρήγορα. Δε μου φαίνεται ακριβό το 15άρι. Αν το κάνεις μη συστημένο γίνεται 12,50€.

Μπορείς να το συσκευάσεις σε μια ισορροπημένη κι όχι ογκώδη/βαριά συσκευασία, μετά πήγαινε στα ΕΛΤΑ να στο ζυγίσουν και να σου πουν αν είναι επιστολικό ή δέμα και πόσο κοστίζει κι αποφάσισε ύστερα, δεν είναι υποχρεωτικό α το στείλεις, ρώτα απλά.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος πως δεν είναι επιστολικό κι είναι δέμα; Για επιστολικό το κόστος για συστημένο 500~1000gr είναι 15€. Έχω στείλει πάμπολες φορές Καναδά με ΕΛΤΑ απολύτως απροβλημάτιστα και παραδίδονται κι αρκετά γρήγορα. Δε μου φαίνεται ακριβό το 15άρι. Αν το κάνεις μη συστημένο γίνεται 12,50€.

Μπορείς να το συσκευάσεις σε μια ισορροπημένη κι όχι ογκώδη/βαριά συσκευασία, μετά πήγαινε στα ΕΛΤΑ να στο ζυγίσουν και να σου πουν αν είναι επιστολικό ή δέμα και πόσο κοστίζει κι αποφάσισε ύστερα, δεν είναι υποχρεωτικό α το στείλεις, ρώτα απλά.

Οπότε αν το στίλω με "φάκελο" θα το πάρουν ως επιστολικο;

(μολις βρήκα τον τιμοκαταλογο και οντως έχει πολύ καλές τιμές)

Δημοσ.

Οπότε αν το στίλω με "φάκελο" θα το πάρουν ως επιστολικο;

(μολις βρήκα τον τιμοκαταλογο και οντως έχει πολύ καλές τιμές)

Μετράνε οι διαστάσεις, όχι το αν είναι σε φάκελο ή σε κουτί, όπου θες βάλε 'το. Δε θυμάμαι να σου πω τα ακριβή όρια (νομίζω ύψος+πλάτος+μήκος μέγιστο 90 cm) πάντως και λιγάκι να ξεφεύγει είναι θέμα του υπαλλήλου πώς θα το περάσει, συνήθως είναι ελαστικοί γι αυτό σου είπα κάνε το καλύτερο που μπορείς στη συσκευασία και τράβα ρώτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...