mynam3 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Καλησπερα, που μπορω να βρω εναν εσωτερικο καθρεφτη για ford focus μοντελο 99-02; Που μπορω να βρω στην Αττικη εναν γιατι φευγει ο φιλος μεθαυριο? Απο οτι κοιταξα, οι τιμες ειναι γυρω στα 40 ευρω. Ειμαι Αττικη, Δυτικα αν αυτο λεει κατι(Ακομα και με p.m αν δεν θελετε να θεωρηθει διαφημιση) Ειναι ευκολη η τοποθετηση? Να κοιταξω για καθρεφτη ford απο μαγαζι με ανταλλακτικα η ειναι αξιοπιστοι και αυτοι με την βεντουζα? Δεν εχω ιδεα. Ευχαριστω-Χρονια πολλα,. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Θα σου συνιστουσα σε μαγαζι με ανταλακτικα Η τοποθετηση δεν ξερω αν είναι ευκολη αν "δεν πιανουν τα χερια σου" όπως τα δικα μου αλλα δεν νομιζω να κοστιζει πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 7 χρόνια γρουσουζιά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
napgio Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Γιατί 40 ευρώ; Εδώ 31 http://www.car.gr/parts/view/750528/ Ψάξε επίσης και σε κέντρα ανακύκλωσης όπως εδώ http://www.metecoparts.gr/MetecoParts.aspx/tabid/41/Tag/312/Focus.aspx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δεν είναι δύσκολο να βρεθεί και να μπει. Σε οποία μαντρα έχει ford βρίσκεις εύκολα Απλά πρόσεξε να είναι γνήσιος και ο ίδιος με αυτόν που είχε γιατί αλλιώς πιθανώς να κάνει δονήσεις κ να μετακινείται δημιουργώντας ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα στον οδηγό. Μου είχε κάτσει ένα νοίκι ασημένιο σε νησί με ιμιτασιον καθρέφτη και έφτασα αίμα 3 μέρες οδήγηση ειδικά το βράδυ. Τη βεντουζα ξεχνά την. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δε ξερω πως ειναι στο δικο σου κουτι αλλα σε αλλα αμαξια που εχω δει βγαινει συρταρωτα .Μη πας και το τραβας .Η βαση δλδ δε κολαει ,έρχεται το τζαμι ετιμο με τη βαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Πηρα το γνησιο απο το link που παρεθεσε ο napgio απο το car.gr Σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα