Προς το περιεχόμενο

Απο Windows 8 σε Windows 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει πάρει η μάνα μου ένα λάπτοπ εδώ και λίγο καιρό (HP Compaq CQ58) με Windows 8 (όχι pro) 

Δεν τα βολεύεται καθόλου.. Πήγα ωραία και καλά να της κάνω format με το CD που κάνω στο δικό μου λαπτοπ (Windows 7 home premium 64bit) και αφότου ολοκληρώθηκε  η εγκατάσταση μου παρουσίασε προβληματάκι με την υπογραφή (κάτι τέτοιο)

που μπορώ να βρω windows 7 home premium 64 bit ελληνικα με το κλειδάκι πακέτο? 

(Στο δικό μου λάπτοπ το αγκαθιστα και μετα τρέχω ενα προγραμματακι - activator και είναι κομπλε, δεν είχα ποτε πρόβλημα..)

Τώρα τί κάνω?

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα, έστω ότι έχω product key θα ενεργοποιηθούν τα Windows 7 στο λαπτοπ που τρέχει windwos 8?

Έχω την αίσθηση οτι κάνω κάτι λάθος

Δημοσ.

εχεις γυρισει το bios σε legacy και ο,τι εχει σχεση με uefi;

στα 8αρια με uefi το product key αποθηκευεται στη μητρικη και οχι μεσα στο λειτουργικο,ισως εκει να σκαλωνει το ολο ζητημα.

Δημοσ.

Μάλιστα, έστω ότι έχω product key θα ενεργοποιηθούν τα Windows 7 στο λαπτοπ που τρέχει windwos 8?

Έχω την αίσθηση οτι κάνω κάτι λάθος

Aμα κάνεις format γιατί να μην ενεργοποιηθούν; τα πάντα μπορείς να περάσεις αλλά αν δεν είχε δισκάκι με το λειτουργικό μπορεί με το format να έσβησες και χρήσιμα πράγματα πρώτα έπρεπε να φτιάξεις recovery disc

Δημοσ.

εχεις γυρισει το bios σε legacy και ο,τι εχει σχεση με uefi;

στα 8αρια με uefi το product key αποθηκευεται στη μητρικη και οχι μεσα στο λειτουργικο,ισως εκει να σκαλωνει το ολο ζητημα.

όχι, πριν λίγο είδα κάτι σχετικό θα το τσεκάρω θενκς

Aμα κάνεις format γιατί να μην ενεργοποιηθούν; τα πάντα μπορείς να περάσεις αλλά αν δεν είχε δισκάκι με το λειτουργικό μπορεί με το format να έσβησες και χρήσιμα πράγματα πρώτα έπρεπε να φτιάξεις recovery disc

'εκανα φορματ αλλα μου βγαλε προβληματάκι, τώρα υποτίθεται έχω και τα 2 λειτουργικά και επιλέγω ποιο θέλω οταν κανω restart.. όταν όμως επιλέγω τα windows 7 μου βγάζει το εξής:

post-283949-0-00679000-1395767166_thumb.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά!

να φανταστω οτι επισης τους κανονες του φορουμ τους γραφεις εκει που δεν πιανει μελανι.

Και παλι ενδεχεται να φαει ακυρο,εχει το bios σε uefi και προσπαθει να bootαρει win7 χωρις να εχει δημιουργησει την αντιστοιχη uefi boot εκδοση.

Δεν έφαγα όμως, εκνα τις σχετικές ρυθμισούλες και εγκαταστάθηκαν τα Windows απ' το Cd που είδα είχα

Θενκ γιουυ

Δημοσ.

Και για να δω ότι δεν πρέπει να σκοτώνω και να κλέβω πρέπει να δω 100 νόμους αλλά έλα που είμαι υποχρεωμένος να τους ξέρω αφού ζω μες το σύστημα

• Like 1
Δημοσ.

Και για να δω ότι δεν πρέπει να σκοτώνω και να κλέβω πρέπει να δω 100 νόμους αλλά έλα που είμαι υποχρεωμένος να τους ξέρω αφού ζω μες το σύστημα

εκει φιλαρακο πας αλλου..δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο..και νομιζω κανεις μας δεν ξερει ολους τους νομους..αυτο που ειπες ειναι τελειως υποκειμενικο και λαθος ;)

Δημοσ.

Μου φαίνεται πέφτει πολύ trolling.Όταν γράφεσαι κάπου δεν διαβάζεις τους κανόνες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...