Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Παιδια εχω το εξης socket μητρικης 1155 asrock H61 icafe.
Eπανω στην μητρικη εχω τον cpu i5 2400. Και εχω θεμα με τις θερμοκρασιες. Το προβλημα ειναι το ανεμηστηρακι. Ειναι μαρκα Alpine και το ειχα παρει ως λυση αναγκης επειδη δεν επαιζαν και πολλα χρηματα. Θελω να το αλλαξω διοτι αν παω να παιξω καπιο παιχνιδι Nba2k14 η dota 2 αυτοματως οι θερμοκρασιες πανε στους 75 εως 98 μια φορα που το παρακολουθησα. Ειναι στις 1,800 στροφες στα 30db.Αν δεν κανω τιποτα ειναι στους 45-50.Εχω αλλαξει αλλαξει παστα αλλα θα ελεγα πως το αποτελεσμα ηταν 0.

Το ερωτημα μου ειναι το εξης. Οι ψυκτρες headpipes ειναι καλυτερες απο τις κλασσικες?(ετσι νομιζω )
Εχω διαβασει οτι ειναι λιγο ζορικες στο θεμα τοποθετηση και το κουτι μου ειναι middle tower.
Εχετε καποια να μου προτεινετε? Και αν εχετε την ιδια σε τι θερμοκρασιες ειναι ο cpu σας και αν ειστε ευχαριστιμενοι με τις απαιτησεις του. Mιλαμε για μεσο ορο χρηματων 25-30 ευρω.

Αν εχετε κατι να μου προτεινετε θα με ευχαριστουσε πολυ.

Δημοσ.

Το προβλημα σου με την alpine ειναι οτι δεν εχει κουμπώσει καλά όχι οτι δεν μπορει να ψυξει επαρκών τον επεξεργαστή....

Δημοσ.

Το προβλημα σου με την alpine ειναι οτι δεν εχει κουμπώσει καλά όχι οτι δεν μπορει να ψυξει επαρκών τον επεξεργαστή....

Ειναι κουμπομενη πιστεψε με. Την εχω τσεκαρει.

Το κουτί σου ποιο είναι;

https://www.skroutz.gr/s/246483/Thermaltake-V3-Black-Edition.html

Δημοσ.

Ειναι κουμπομενη πιστεψε με. Την εχω τσεκαρει.

Και εγω σου λεω οτι με τις θερμοκρασίες που έχεις και εφόσον ο ανεμηστήρας της δουλεύει δεν υπαρχει ουτα μια περιπτωση στο εκατομμύριο να έχει κουμπώσει σωστα.... Αυτά τα μαμημένα τα Push pins μπορει να φαίνονται κουμπωμένα αλλα στην πραγματικότητα να μην είναι.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...