Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρωτοπορος ηταν το iphone πριν καποια χρονια τωρα απλα εμειναν πισω και τρεχουν να προλαβουν τον ανταγωνισμο βαζοντας περισσοτερο χρωμα στα εικονιδια απο ios σε ios.

ε ένταξη τα παραλέω, μήπως και μαζευτούν τα αγόρια θαυμαστές!

• Like 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μπαταρία αν κ 2600mAh φαίνεται να κρατά περισσότερο από αυτή του G2 σύμφωνα με το gsmarena και το engadget Όσον αφορά το module της κάμερας φαίνεται να χρησιμοποιεί τη κάμερα της Qualcomm το οποίο προσφέρει 3x οπτικό zoom.Not bad δλδ.

Περιμένουμε να το δούμε από κοντά μαζί με τις υπόλοιπες ναυαρχιδες δλδ.

• Like 1
Δημοσ.

4,1 mp camera?Aς εβαζαν τουλαχιστον μια 8αρα...

Το θέμα δεν είναι τόσο τα mp (αν και παίζουν ρόλο) αλλά ο αισθητήρας και το πόσο φως μπορεί να συλλάβει.

• Like 1
Δημοσ.

Η εταιρεία σύστησε ένα νέο PowerSaver mode, με εκπληκτικά αποτελέσματα όπως λέει, που εγγυάται δύο εβδομάδες σε stand-by mode.

Εγγυάται ,,,,ε; Πολύ θα ήθελα να το δω αυτό

Δημοσ.

Αμα εχει οπτικο ζοομ κλαιν τα μπ. Το προβλημα με το m7 ητανε οτι αν το ζουμαρες λιγο λογο χαμηλων μπ χαλουσε πολυ η φωτο. 

Δημοσ.

Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε android συσκευή κατασκευαστικά αυτή τη στιγμή, κάνει το πρώτο One να δείχνει πλαστικό μπροστά του.

• Like 1
Δημοσ.

ρε παπακαλιατι 

πες μου ποιος κυκλοφορεί με 4mp κάμερα?

και πες μου επίσης ποιος ώριμος σπαταλάει χώρο εντός της συσκευής βάζοντας ακόμα μια κάμερα χειρότερη από την προηγούμενη?

εδω βρεθηκε εταιρεια που σπαταλησε χωρο για να βαλει αισθητηρα που μετραει τους παλμους της καρδιας χαχαχαχα

τουλαχιστον η δευτερη καμερα βοηθαει στην καλυτερη ποιοτητα και βελτιωση μετα τη ληψη των φωτογραφιων.

αν εβλεπες την παρουσιαση θα καταλαβαινες τι εννοω.

• Like 1
Δημοσ.

πιστευω οι φωτογραφιες το αδικουν.

στην παρουσιαση, οπου το κρατουσαν και το κουνουσαν, το βουρτσισμενο αλουμινιο πισω εδειχνε πανεμορφο, οπως και οι καμπυλες στις γωνιες και στις ακρες.

μεγαλυτερη μπαταρια εβαλαν

υποδοχη SD που ολοι ζητουσαν εβαλαν

πολλες δυνατοτητες στην φωτογραφια με την δευτερη καμερα εβαλαν

βελτιωσαν τον ηδη τελειο ηχο που ειχε το One

δεν εφερε καμμια επανασταση, οπως και κανενα αλλο φετινο αλλωστε.

αν καποιοι ονειρευονται απο τωρα ευκαμπτες οθονες και αυτονομια 1 βδομαδα για να ικανοποιηθουν, θα περιμενουν αρκετα χρονια ακομα μαλλον.

βελτιωσαν αρκετους τομεις του αρχικου σχεδιου, μεσα σε ενα πανεμορφο περιβλημα. μια χαρα

• Like 3
Δημοσ.

Εμενα το μονο μου προβλημα ειναι οτι δεν εχω αποφασισει ακομη σε τι χρωμα θα το παρω..

Βλεπω το Gun Metal θα κερδίζει στο νήμα..

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιο αλλα με χαλαει το τεράστιο κατω bezel που χαλαει την συμμετρια πανω κατω κάτι το οποιο ειναι ιδιαίτερα εμφανές οταν βλεπεις καποιο βιντεο ή γενικότερα οταν το χρησιμοποιεις σε οριζόντια θεση.

Κατα τα αλλα θεωρω το προηγούμενο πιο ομορφο αλλα σίγουρα ειναι καλο που η HTC δείχνει να βρισκει τον δρόμο της.

Γενικά παντως καμια απο τις φετινες ναυαρχιδες δεν με έχει εντυπωσιάσει.

Δημοσ.

Αν και θα πάω σε lg g2, η htc από εμένα παίρνει το αριστείο ποιότητας κατασκευής. Στο θέμα 'ενημερώσεις' βέβαια lg και htc τα ίδια σκατά είναι. Αν θέλετε ενημερώσεις πάτε σε samsung και nexus. Αν θέλετε αλουμινένια και καλής ποιότητας μεταλλικά κ.λ.π. κινητά πάτε σε htc, αν θέλετε allways top tech πάτε στα επόμενα galaxy's, ενώ αν θέλετε απόλυτα καμεροτηλέφωνα πάτε σε nokia και δεν ψάχνεστε για os. Έχουμε ψιλιαστεί πως το πηγαίνει η κάθε εταιρία πλέον. 

• Like 2
Δημοσ.

.Αλλη μια αποτυχία της HTC. Ελπίζω να μην κλέβει και η RAM οπως το Μ7.
Τι εννοείς "κλέβει RAM";
Δημοσ.

Αν και θα πάω σε lg g2, η htc από εμένα παίρνει το αριστείο ποιότητας κατασκευής. Στο θέμα 'ενημερώσεις' βέβαια lg και htc τα ίδια σκατά είναι. Αν θέλετε ενημερώσεις πάτε σε samsung και nexus. Αν θέλετε αλουμινένια και καλής ποιότητας μεταλλικά κ.λ.π. κινητά πάτε σε htc, αν θέλετε allways top tech πάτε στα επόμενα galaxy's, ενώ αν θέλετε απόλυτα καμεροτηλέφωνα πάτε σε nokia και δεν ψάχνεστε για os. Έχουμε ψιλιαστεί πως το πηγαίνει η κάθε εταιρία πλέον. 

Δεν ξερω αν ειχες ασχοληθει ποτε με τη ποιοτητα κατασκευης του HTC One. Στα χαρτια η ποιοτητα κατασκευης ηταν κορυφαια. Στη πραγματικοτητα χαλια. Κιτρινες οθονες, Πλαισια που ξεφευγαν απο το τζαμι, Ηχεια προβληματικα κλπ κλπ. Εγω προσωπικα πηγα 2 πισω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...