parasaser Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 πρωτοπορος ηταν το iphone πριν καποια χρονια τωρα απλα εμειναν πισω και τρεχουν να προλαβουν τον ανταγωνισμο βαζοντας περισσοτερο χρωμα στα εικονιδια απο ios σε ios. ε ένταξη τα παραλέω, μήπως και μαζευτούν τα αγόρια θαυμαστές! 1
efstratios1982 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Η μπαταρία αν κ 2600mAh φαίνεται να κρατά περισσότερο από αυτή του G2 σύμφωνα με το gsmarena και το engadget Όσον αφορά το module της κάμερας φαίνεται να χρησιμοποιεί τη κάμερα της Qualcomm το οποίο προσφέρει 3x οπτικό zoom.Not bad δλδ. Περιμένουμε να το δούμε από κοντά μαζί με τις υπόλοιπες ναυαρχιδες δλδ. 1
george1807 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 4,1 mp camera?Aς εβαζαν τουλαχιστον μια 8αρα... Το θέμα δεν είναι τόσο τα mp (αν και παίζουν ρόλο) αλλά ο αισθητήρας και το πόσο φως μπορεί να συλλάβει. 1
Dr.Richard Axel Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Η εταιρεία σύστησε ένα νέο PowerSaver mode, με εκπληκτικά αποτελέσματα όπως λέει, που εγγυάται δύο εβδομάδες σε stand-by mode. Εγγυάται ,,,,ε; Πολύ θα ήθελα να το δω αυτό
Papakaliati Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Αμα εχει οπτικο ζοομ κλαιν τα μπ. Το προβλημα με το m7 ητανε οτι αν το ζουμαρες λιγο λογο χαμηλων μπ χαλουσε πολυ η φωτο.
dali13gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε android συσκευή κατασκευαστικά αυτή τη στιγμή, κάνει το πρώτο One να δείχνει πλαστικό μπροστά του. 1
dimos47ki7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 ρε παπακαλιατι πες μου ποιος κυκλοφορεί με 4mp κάμερα? και πες μου επίσης ποιος ώριμος σπαταλάει χώρο εντός της συσκευής βάζοντας ακόμα μια κάμερα χειρότερη από την προηγούμενη? εδω βρεθηκε εταιρεια που σπαταλησε χωρο για να βαλει αισθητηρα που μετραει τους παλμους της καρδιας χαχαχαχα τουλαχιστον η δευτερη καμερα βοηθαει στην καλυτερη ποιοτητα και βελτιωση μετα τη ληψη των φωτογραφιων. αν εβλεπες την παρουσιαση θα καταλαβαινες τι εννοω. 1
dimos47ki7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 πιστευω οι φωτογραφιες το αδικουν. στην παρουσιαση, οπου το κρατουσαν και το κουνουσαν, το βουρτσισμενο αλουμινιο πισω εδειχνε πανεμορφο, οπως και οι καμπυλες στις γωνιες και στις ακρες. μεγαλυτερη μπαταρια εβαλαν υποδοχη SD που ολοι ζητουσαν εβαλαν πολλες δυνατοτητες στην φωτογραφια με την δευτερη καμερα εβαλαν βελτιωσαν τον ηδη τελειο ηχο που ειχε το One δεν εφερε καμμια επανασταση, οπως και κανενα αλλο φετινο αλλωστε. αν καποιοι ονειρευονται απο τωρα ευκαμπτες οθονες και αυτονομια 1 βδομαδα για να ικανοποιηθουν, θα περιμενουν αρκετα χρονια ακομα μαλλον. βελτιωσαν αρκετους τομεις του αρχικου σχεδιου, μεσα σε ενα πανεμορφο περιβλημα. μια χαρα 3
AntonisKo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εμενα το μονο μου προβλημα ειναι οτι δεν εχω αποφασισει ακομη σε τι χρωμα θα το παρω.. Βλεπω το Gun Metal θα κερδίζει στο νήμα.. 1
gpgalanis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ωραιο αλλα με χαλαει το τεράστιο κατω bezel που χαλαει την συμμετρια πανω κατω κάτι το οποιο ειναι ιδιαίτερα εμφανές οταν βλεπεις καποιο βιντεο ή γενικότερα οταν το χρησιμοποιεις σε οριζόντια θεση. Κατα τα αλλα θεωρω το προηγούμενο πιο ομορφο αλλα σίγουρα ειναι καλο που η HTC δείχνει να βρισκει τον δρόμο της. Γενικά παντως καμια απο τις φετινες ναυαρχιδες δεν με έχει εντυπωσιάσει.
spiderman2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Αλλη μια αποτυχία της HTC. Ελπίζω να μην κλέβει και η RAM οπως το Μ7.
chrisSerres Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Αν και θα πάω σε lg g2, η htc από εμένα παίρνει το αριστείο ποιότητας κατασκευής. Στο θέμα 'ενημερώσεις' βέβαια lg και htc τα ίδια σκατά είναι. Αν θέλετε ενημερώσεις πάτε σε samsung και nexus. Αν θέλετε αλουμινένια και καλής ποιότητας μεταλλικά κ.λ.π. κινητά πάτε σε htc, αν θέλετε allways top tech πάτε στα επόμενα galaxy's, ενώ αν θέλετε απόλυτα καμεροτηλέφωνα πάτε σε nokia και δεν ψάχνεστε για os. Έχουμε ψιλιαστεί πως το πηγαίνει η κάθε εταιρία πλέον. 2
dali13gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 .Αλλη μια αποτυχία της HTC. Ελπίζω να μην κλέβει και η RAM οπως το Μ7. Τι εννοείς "κλέβει RAM";
Nvidiaman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Αν και θα πάω σε lg g2, η htc από εμένα παίρνει το αριστείο ποιότητας κατασκευής. Στο θέμα 'ενημερώσεις' βέβαια lg και htc τα ίδια σκατά είναι. Αν θέλετε ενημερώσεις πάτε σε samsung και nexus. Αν θέλετε αλουμινένια και καλής ποιότητας μεταλλικά κ.λ.π. κινητά πάτε σε htc, αν θέλετε allways top tech πάτε στα επόμενα galaxy's, ενώ αν θέλετε απόλυτα καμεροτηλέφωνα πάτε σε nokia και δεν ψάχνεστε για os. Έχουμε ψιλιαστεί πως το πηγαίνει η κάθε εταιρία πλέον. Δεν ξερω αν ειχες ασχοληθει ποτε με τη ποιοτητα κατασκευης του HTC One. Στα χαρτια η ποιοτητα κατασκευης ηταν κορυφαια. Στη πραγματικοτητα χαλια. Κιτρινες οθονες, Πλαισια που ξεφευγαν απο το τζαμι, Ηχεια προβληματικα κλπ κλπ. Εγω προσωπικα πηγα 2 πισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα