lampisd Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 εμενα δεν με εχουν παρει ακομα τηλεφωνο εχω βαλει παραλαβη απο καταστημα, και η παραγγειλια ειναι στο συγκεντρωση προιοντων τι βλεπεται να γινεται?
maxdore217 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ούτε εμένα με έχουν ενημέρωση ακόμα ...πώς είπα μάλλον ψάχνουν μια καλύτερη δικαιολογία ( μιας και είμαστε στην κορφή ) edit o cpu μπήκε σήμερα στο σύστημα της υπογραφής από κάτω ! θηρίο λέμε!
dobro Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ούτε εμένα με έχουν ενημέρωση ακόμα ...πώς είπα μάλλον ψάχνουν μια καλύτερη δικαιολογία ( μιας και είμαστε στην κορφή ) edit o cpu μπήκε σήμερα στο σύστημα της υπογραφής από κάτω ! θηρίο λέμε! μην αγχωνεσαι...και εγω που το ανοιξα, περιμένω ακομα στην επεξεργασια τους....στο δευτερο (αν κανουν) τηλεφωνο θα τους ζητησω εκπτωση στον επεξεργαστη σου
poulaki1976 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 εγω ξεμπερδεψα με τις δικαιολογιες το πρωι με πηρανε τηλ. μου σκασανε το παραμυθι τους ειπα δεν αλλαζει τιποτα το δεχτηκανε ολα καλα. θα δεχομουν χωρις το αθλιο τροφοδοτικο αλλα οταν ειχα παει να κανονισω για την ομαδικη παραγγελια του επεξεργαστη μου ειπε το παλικαρι εκει ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ οτι εμεις εδω πουλαμε και δεν εχουμε αναγκη απο τετοια κολπα. οποτε τα εχω παρει ολιγον τι στην κρανα - απο οτι δεν διαβασατε δεν το εθιξα το θεμα τοτε,ειπα να μην ριξω λαδι στη φωτια,να παμε παρακατω αλλα δεν το χαριζω το τροφοδοτικουλι. 2
Konstantin77 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 δεν έκανα παραγγελεία αλλά, ρε παιδιά, αυτά με τους πωλητές που νομίζουν ότι πουλάνε εκδούλευση στον μαγαζάτορα και έχουν ύφος 1000 βασιλιάδων, έχει παραγίνει. Κρίση, κρίση και δεν έχουν βάλει μυαλό... ένα μποικοτάζ να φάνε από 2-3 site που ασχολούνται με τεχνολογικά θέματα και κλείσανε στις μέρες μας. Άσε που, πρέπει κάποιος να τους πει ότι υπάρχουν πολλοί που τα γνωρίζουν τεχνικά/ τεχνολογικά θέματα καλύτερα από εκείνους και ένα πτυχίο ECDL δεν αρκεί για να είσαι γνώστης.. 2
maxdore217 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 μην αγχωνεσαι...και εγω που το ανοιξα, περιμένω ακομα στην επεξεργασια τους....στο δευτερο (αν κανουν) τηλεφωνο θα τους ζητησω εκπτωση στον επεξεργαστη σου Να και θα σου δέσουν τι να σου πω ! ( από τι κατάλαβα ο cpu είναι σε μια τιμή που δεν κόβουν ούτε στην μάνα τους , ζήτα κάτι άλλο που να μπορούν να το διαθέσουν φθηνότερα ( μ@λ@κια είναι να σου πουν από 61€ που έχει πάρτον 55ευρώ ) πιθανότερο είναι να δόσουν το κουτί από τον cpu να ξέρεις εγω ξεμπερδεψα με τις δικαιολογιες το πρωι με πηρανε τηλ. μου σκασανε το παραμυθι τους ειπα δεν αλλαζει τιποτα το δεχτηκανε ολα καλα. θα δεχομουν χωρις το αθλιο τροφοδοτικο αλλα οταν ειχα παει να κανονισω για την ομαδικη παραγγελια του επεξεργαστη μου ειπε το παλικαρι εκει ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ οτι εμεις εδω πουλαμε και δεν εχουμε αναγκη απο τετοια κολπα. οποτε τα εχω παρει ολιγον τι στην κρανα - απο οτι δεν διαβασατε δεν το εθιξα το θεμα τοτε,ειπα να μην ριξω λαδι στη φωτια,να παμε παρακατω αλλα δεν το χαριζω το τροφοδοτικουλι. Σωστός! έτσι πρέπει ( το you εμένα με είχα κλ@σμένο ) το e-shop δεν έχουμε περιθώρια....οπότε τώρα που είμαι σε θέση ισχύος το κουτί εγώ θα το πάρω. Όχι γιατί το χρειάζομαι sony ( ) και καλά αλλά γιατί ακόμα και σε αυτά τα λεφτά δεν θα τους βάλω μέσα.
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Σωστός! έτσι πρέπει ( το you εμένα με είχα κλ@σμένο ) το e-shop δεν έχουμε περιθώρια....οπότε τώρα που είμαι σε θέση ισχύος το κουτί εγώ θα το πάρω. Όχι γιατί το χρειάζομαι sony ( ) και καλά αλλά γιατί ακόμα και σε αυτά τα λεφτά δεν θα τους βάλω μέσα. Συγγνώμη αλλά αξίζει να κάνεις φασαρία και να χαλαστείς για ένα χρέπι κουτί των 16Ε ?
maxdore217 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Συγγνώμη αλλά αξίζει να κάνεις φασαρία και να χαλαστείς για ένα χρέπι κουτί των 16Ε ? Δεν θα χαλαστείς! βρε 'συ άλλωστε το πρόβλημα είναι δικό τους όχι δικό μας! Πάντως επειδή βλέπω ότι όλοι χρέπι το λέτε ...ποιο άλλο κουτί σε αυτά τα λεφτά προτείνεται? Υ.Γ. βλέπω ότι δεν έπεσαν παραγγελίες
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δεν θα χαλαστείς! βρε 'συ άλλωστε το πρόβλημα είναι δικό τους όχι δικό μας! Πάντως επειδή βλέπω ότι όλοι χρέπι το λέτε ...ποιο άλλο κουτί σε αυτά τα λεφτά προτείνεται? Υ.Γ. βλέπω ότι δεν έπεσαν παραγγελίες Άκου που σου λέω. Επειδή το ξέρω χρόνια το κατάστημα και την νοοτροπία τους θα χαλαστείς. Για κουτί που ρωτάς,επειδή ειπώθηκε και από άλλον θα επαναλάβω και εγώ πως το Corsair 200R είναι ένα πολύ ποιοτικό που για κάποιον που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις hardware θα του μείνει μια ζωή.Βέββαια πάμε σε άλλο budget.Αν μιλάμε πάντως για main PC σε κάτι τέτοιο θα πήγαινα.Άνοιξε ένα θέμα καλύτερα για τις απαιτήσεις σου (ή γράψτες εδώ για μια πιό σωστή επιλογή).
apostolispk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Καλησπερα! Δεν θα παραλαβω το κουτι και βρισκομαι θεσσαλονικη! Το θελει κανεις; Η τιμη ειναι 22 ευρω μαζι με μεταφορικα με καταθεση σε τραπεζα!
maxdore217 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Άκου που σου λέω. Επειδή το ξέρω χρόνια το κατάστημα και την νοοτροπία τους θα χαλαστείς. Για κουτί που ρωτάς,επειδή ειπώθηκε και από άλλον θα επαναλάβω και εγώ πως το Corsair 200R είναι ένα πολύ ποιοτικό που για κάποιον που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις hardware θα του μείνει μια ζωή.Βέββαια πάμε σε άλλο budget.Αν μιλάμε πάντως για main PC σε κάτι τέτοιο θα πήγαινα.Άνοιξε ένα θέμα καλύτερα για τις απαιτήσεις σου (ή γράψτες εδώ για μια πιό σωστή επιλογή). Τους ξέρω και εγώ χρόνια φίλε μου έχω δόσει πολλά χρήματα παλιότερα εκεί ( στο κατάστημα στην Στουρνάρη ) και βέβαια όπως στο λέω δεν θα χαλαστώ γιατί έχω σταματήσει να χαλιέμαι με τέτοια πράγματα. Τώρα η σύγκριση με το άλλο κουτί είναι σχεδόν αστεία αν σκεφτείς ότι το ένα κάνει 55€ και το άλλο 16€ και βέβαια να πω ότι έχω πάρει αρκετά κουτιά asus σε τιμές κοντά στο 20€ ('' και υποτίθεται ότι είναι και γνωστής εταιρίας'' ) οπότε δεν βλέπω καμία λάθος τιμή σε αυτό το κουτί που είναι εντελώς κινέζικη εταιρία στα 16€ ( υποτίθεται σε τιμή προσφοράς από το κατάστημα και με έκπτωση περίπου 20% από την αρχική!) Υ.Γ. ( για να μην πει κάποιος για την σύγκριση τον κουτιών θα δώσω ένα παραδ. τι θέλω να πω) το Μobo δεν σκοτώνει αλλά δεν θα έκανα σύγκριση με το GIGA z77m-d3h που έχω και το είχα πάρει 95€ ( το οποίο έχει usb 3.0 και sata 3 ,2 port γραφικών. κ.α. γιατί πολύ απλά έκανε από 12+ έως 20€ !
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Τώρα η σύγκριση με το άλλο κουτί είναι σχεδόν αστεία αν σκεφτείς ότι το ένα κάνει 55€ και το άλλο 16€ και βέβαια να πω ότι έχω πάρει αρκετά κουτιά asus σε τιμές κοντά στο 20€ ('' και υποτίθεται ότι είναι και γνωστής εταιρίας'' ) οπότε δεν βλέπω καμία λάθος τιμή σε αυτό το κουτί που είναι εντελώς κινέζικη εταιρία στα 16€ ( υποτίθεται σε τιμή προσφοράς από το κατάστημα και με έκπτωση περίπου 20% από την αρχική!) Δεν έκανα κάποια σύγκριση.Αντιπρόταση έκανα για μικρό case.Σου το τόνισα κιόλας ότι το 200R έχει το υπερδιπλάσιο budget αλλά παίρνεις κάτι που αξίζει.Μην ξεχνάς και την σοφή κουβέντα ΅ότι πληρώνεις παίρνεις΅
maxdore217 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δεν έκανα κάποια σύγκριση.Αντιπρόταση έκανα για μικρό case.Σου το τόνισα κιόλας ότι το 200R έχει το υπερδιπλάσιο budget αλλά παίρνεις κάτι που αξίζει.Μην ξεχνάς και την σοφή κουβέντα ΅ότι πληρώνεις παίρνεις΅ Η Σοφή κουβέντα γενικά ισχύει αλλά στο mo/bo και στο κουτί ''δεν ισχύει '' παίρνεις περισσότερα από αυτά που πληρώνεις ( ''Αν'' δώσουν το κουτί! ), άλλωστε από αυτήν την σύνθεση το τελευταίο που θα άξιζε για να σπρώξει κάποιος χρήματα θα ήταν το κουτί με αυτό το σκεπτικό στο λέω ....άποψη μου βέβαια έτσι, π.χ αν είναι να πάρεις κάποιος ένα celeron 1620 δεν νομίζω ότι ψάχνεται για κουτάρα! απ την άλλη αν κάποιος σκοπεύει να χτίσει κάτι καλό από όλες τις πλευρές τότε το κουτί που λες είναι καλό αλλά βέβαια ξανά λέω ότι το mobo είναι περιορισμένων δυνατοτήτων χωρίς usb 3.0! είναι φθηνή υλοποίηση οπότε θα είναι αταίριαστο. Επίσης Βασίλη αντιπρόταση με τα 3πλάσια+++ λεφτά δεν είναι αντιπρόταση !!!! ( για την ακρίβεια είναι 3.5 φορές το ποσό. 56/16=3.5)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα