smoke0man2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 εχω ενα προβλημα με το ρουτερ της hol net faster iad 2 εχω ξεχασει τον ισ και κωδικο εισοδου που ζηταει εκανα ρεσετ με μια καρφιτσα ... κοκκινισε το power button kai ekane reset αλλα ματαια...(βαζω admin και στον κωδικο και στο ιδ
Captain Nemo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 εχω ενα προβλημα με το ρουτερ της hol net faster iad 2 εχω ξεχασει τον ισ και κωδικο εισοδου που ζηταει εκανα ρεσετ με μια καρφιτσα ... κοκκινισε το power button kai ekane reset αλλα ματαια...(βαζω admin και στον κωδικο και στο ιδ Στην hol τηλεφώνησες στην τεχνική υποστήριξη;
smoke0man2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 εχω wind συνδεση...αλλα το ειχαα κρατησει απο παλια ... και λεω τωρα π το χρειαζομαι να το χρησιμοπιεσω ρε παιδια κανεισ δεν εχει το net faste iad 2 για να μου απαντησει?
Captain Nemo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 ρε παιδια κανεισ δεν εχει το net faste iad 2 για να μου απαντησει? νύφη θέλω τώρα την θέλω ξέρεις δεν είναι όλοι πάνω απο τον υπολογιστή σαν και του λόγου μου υπάρχουν και άτομα με ζωή περίμενε λίγο όλο και κάποιος θα απαντήσει αλλιώς πάρε την hol και την wind
smoke0man2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 απλα θελω να τελειωνω ρε σι και ολο κατι θα με καθυστερει.... αυτο ειναι ολο ¨) δεν μπορω να καταλαβω αφου εκανα 2 φορεσ ρεσετ γιατι δδεν ξαναερχονται οι προεπιλεγμενες ......
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Χάχα ωραίος . Έψαξα στο ίντερνετ. Και δεν βρήκα.. Μάλλον πρέπει να πάω σε καταστήματα της περιοχής μας. Πρέπει να βρω και στις κατάλληλες. Διαστάσεις η όλα είναι τα ίδια? Και κάτι τελευταίο. Που ρώτησα και δεν πήρα απάντηση.. Αυτό το καλώδιο που τράβηξα επάνω είναι στπ.. (τώρα και να πέσει βροχη,χιόνι. Η ξέρω εγώ. Κάτι αλλο:-P )δεν χαλάει έτσι? σε καταστημα με ηλεκτρολογικα.πανε με διαστασεις και με βαθος κουτιου.stp εξωτερικου χωρου ή stp εσωτερικου?γενικοτερα και εσωτερικου χωρου να ειναι θα αντεξει πολλα χρονια. http://www.skroutz.gr/c/1195/asfaleies.html?from=catspan&keyphrase=%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%BF+%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9 εχει και εδω αλλα αυτα ειναι πιο ακριβα και δεν χρειαζεσαι τοσο καλα.εσυ ενα απλο κουτακι θες χωρις πολλα πολλα.τα καλωδια παντα μπαινουν απο το κατω μερος για να μην μπαινει η βροχη(νερο).υπαρχουν με φλατζες απο κατω για να κοβεις οσο χρειαζεται για να περασει το καλωδιο υπαρχουν και τελειως κλειστα που απλα κανεις τρυπα εσυ αμα θες.υπάρχουν και αλλα με ετοιμες τρυπες και παει λεγοντας.για ολα τα γουστα.πλαστικα μεταλλικα,με βιδες,με πορτα,με κλειδακι .οτι και να παρεις αμα το βαλεις σωστα δεν θα εχεις θεμα.ειδικα αμα μπει και σε σημειο που δεν βρεχετε ολα θα ειναι ενταξει.εκτος αν θες να το βαλεις μεσα στο σπιτι απλα διπλα στο παραθυρο που βγαζει στο μπαλκονι ή καπου εκει κοντα ωστε να παιξει μια χαρα και απο εκει.δεν χρειαζεται να ειναι υποχρεωτικα εξω. εχω ενα προβλημα με το ρουτερ της hol net faster iad 2 εχω ξεχασει τον ισ και κωδικο εισοδου που ζηταει εκανα ρεσετ με μια καρφιτσα ... κοκκινισε το power button kai ekane reset αλλα ματαια...(βαζω admin και στον κωδικο και στο ιδ εγω οπως βλεπω ολοι λενε οτι ειναι admin kai password admin.ξαναδοκιμασε τα απο αλλο browser αλλιως ξανακανε Hard reset. απλα θελω να τελειωνω ρε σι και ολο κατι θα με καθυστερει.... αυτο ειναι ολο ¨) δεν μπορω να καταλαβω αφου εκανα 2 φορεσ ρεσετ γιατι δδεν ξαναερχονται οι προεπιλεγμενες ...... τα default δεν σημαινει οτι ειναι τα admin/admin.ειναι με custom firmware οποτε κοιτα κατω απο το ρουτερ μηπως γραφει κατι ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.η γενικοτερα μηπως δεν ειναι με custom firmware αν δεν ειναι απo hol και εχει τιποτα αλλο πχ admin και τιποτα για password..η δες και στο manual . Στην hol τηλεφώνησες στην τεχνική υποστήριξη; εφοσον δεν ειναι πελατης τους θα φαει πορτα ασχετα που εχει εξοπλισμος τους.συν οτι καποια στιγμη θα του τον παρουν πισω λογικα.εκτος αν δεν καταλαβουν οτι δεν ειναι πελατης τους.αν και τα στοιχεια ειναι admin admin οπως λενε ολοι νύφη θέλω τώρα την θέλω ξέρεις δεν είναι όλοι πάνω απο τον υπολογιστή σαν και του λόγου μου υπάρχουν και άτομα με ζωή περίμενε λίγο όλο και κάποιος θα απαντήσει αλλιώς πάρε την hol και την wind επισης η hol και wind οπως και ολοι οι παροχοι δεν θα του δωσουν βοηθεια για πως να κανει access points αν αυτο εννοεις.για τα στοιχεια του ρουτερ ναι οκ θα του τα δωσουν.
Captain Nemo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 @poulinos ναι μόνο για τους κωδικούς λέω ή να αποκτήσει πρόσβαση στα ενδότερα
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 @poulinos ναι μόνο για τους κωδικούς λέω ή να αποκτήσει πρόσβαση στα ενδότερα και να του τα δωσουν λογικα θα του πουν το admin admin>οπου κοιταξα αυτα αναφερουν για αυτο το ρουτερ.
smoke0man2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 παιδια επανερχομαι μετα απο ενα χρονο γιατι αλλαξα παλι εταιρεια οποτε αλλαξα τα ρουτερ εκανα αυτα που μου ειπατε για το δευτερο ρουτερ με αυτη τη σειρα ρυθμισα wlan /εκλεισα dhcp/ρυθμισα ip 192.168.250 στο αλλο ρουτερ εχει αυτο κανω κατι λαθος ρε παιδια ?
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 παιδια επανερχομαι μετα απο ενα χρονο γιατι αλλαξα παλι εταιρεια οποτε αλλαξα τα ρουτερ εκανα αυτα που μου ειπατε για το δευτερο ρουτερ με αυτη τη σειρα ρυθμισα wlan /εκλεισα dhcp/ρυθμισα ip 192.168.250 στο αλλο ρουτερ εχει αυτο κανω κατι λαθος ρε παιδια ? ελπιζω να εννοεις 192.168.1.250.β.τα συνδεεις μεταξυ τους απλα οχι στην ethernet 3(τελευταια δηλαδη) διοτι αυτη γραφει stb(iptv) λογικα στο ρουτερ απο πισω θα γραφει ethernet 4 και οχι 3.το λεω διοτι μεσα ξεκιναει η αριθμηση απο το 0 ενω συνηθως στα ρουτερ απο πισω ξεκιναει απο το 1 με εξαιρεση το cisco.
smoke0man2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 ελπιζω να εννοεις 192.168.1.250.β.τα συνδεεις μεταξυ τους απλα οχι στην ethernet 3(τελευταια δηλαδη) διοτι αυτη γραφει stb(iptv)είναι ακριβώς τα ίδια ρουτερ .όπως τα παλιά.με μόνη εξαίρεση το ρουτερ του ΟΤΕ λογικα στο ρουτερ απο πισω θα γραφει ethernet 4 και οχι 3.το λεω διοτι μεσα ξεκιναει η αριθμηση απο το 0 ενω συνηθως στα ρουτερ απο πισω ξεκιναει απο το 1 με εξαιρεση το cisco.
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 γενικα μην χρησιμοποιησεις την τελευταια θυρα αμα γραφει stb.σε κανενα απο τα 2 ρουτερ.
smoke0man2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 γενικα μην χρησιμοποιησεις την τελευταια θυρα αμα γραφει stb.σε κανενα απο τα 2 ρουτερ.είναι ακριβώς τα ίδια ρουτερ .όπως τα παλιά.με μόνη εξαίρεση το ρουτερ του ΟΤΕ
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 δοκιμασε απλα σε αλλες ethernet.αν τα εχεις κανει σωστα θα πρεπει να μπορεις να κανεις Ping και στα δυο ασχετα σε ποιο απο τα 2 εχεις συνδεθει.και εννοειται να μην εχει καποιο προβλημα το καλωδιο.
smoke0man2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Το καλώδιο είναι του κουτιού.δεν ξέρω τι κάνω λάθος.τα δοκιμάσα με ίδια στοιχεία.wireles.και ξεχωριστά αλλά τίποτα.. Αυτή η εικόνα που εβαλα πριν τη λέει; Ότι ξεκινάει από την 192.168.1.1_254;στο άλλο ρουτερ έβγαλα 100 αλλά τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα