smoke0man2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Και για στπ? Δρν θα ριναι καλυτερο ...εχω ενα ρουτερ net fastwe iad 2 θα κανει? Αλλα δεν εχω τηβ τροφοδιτικο τ ...
arc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Και για στπ? Δρν θα ριναι καλυτερο ...εχω ενα ρουτερ net fastwe iad 2 θα κανει? Αλλα δεν εχω τηβ τροφοδιτικο τ ... smoke πες στον πατέρα σου να γράφει. Είναι πιο ευανάγνωστα. Εσυ τι λες; Χωρίς τροφοδοτικό θα δουλεύει;
smoke0man2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Αυτό το ρουτερ θα δουλέψει καλά για αυτή τη δουλειά. Που την θέλω?
smoke0man2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ωραια παιδια εγω εριξα καλωδιο τωρα τι πρεπει να κανω με τα ρουτερ?
arc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ποιο είναι το δεύτερο router; (αυτό που θα μπει στο πάνω δωμάτιο)
smoke0man2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ZXHN H 108L ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΤΩ... ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΧΩ 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ Η ΤΟ ZXV10H108L Η ΤΟ NET FASTER IAD2
arc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 (Μην γράφεις κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις). Το netfaster το αποκλείουμε γιατί δεν εχεις τροφοδοτικό (εκτός αν βρήκες) Δεν εχω στα χέρια μου κανενα από τα δυο για να σου πω βημα βημα αλλά σε γενικές γραμμές πρέπει να κάνεις το εξής: Συνδεεις το ΠΑΝΩ ρουτερ με υπολ/στη με καλώδιο ethernet. Στο πάνω router δεν πρέπει να ειναι συνδεμένο κανενα αλλο καλώδιο. Μπαίνεις στις ρυθμίσεις του πανω router και ρυθμίζεις το ασύρματο δίκτυο (ssid, password, Κλπ). Μετά απενεργοποιείς τον DHCP server και ακόμα κι αν δεν σου ζητήσει, κάνε επανεκκίνηση του router. Λογικά τώρα θα χαθεί η σύνδεση με το router. Δεν πειράζει. Αποσυνδεεις το καλώδιο ethernet (υπολογιστής - ΠΑΝΩ ρουτερ) Σε οποιαδήποτε απο τις ethernet θύρες του ΚΑΤΩ router συνδεεις το ένα άκρο του καλωδίου που έριξες. Το άλλο άκρο το συνδέεις στην πρώτη ethernet θύρα του ΠΑΝΩ router. Περιμένεις 20-30 δευτερολεπτα και συνδεεις τον υπολογιστή με το ΠΑΝΩ router χρησιμοποιώντας καλώδιο ethernet που θα βάλεις σε κάποια από τις ελευθερες θύρες του ΠΑΝΩ router. Αν όλα πήγαν καλα, σε μερικά δευτερολεπτα θα εχεις internet. 1
smoke0man2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 μια παρενθεση εαν βρω? λες να ειναι καλυτερο ?
arc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 μια παρενθεση εαν βρω? λες να ειναι καλυτερο ? Δεν καταλαβαίνω. Με ρωτάς αν ειναι καλύτερο να βρεις μια παρένθεση;
smoke0man2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 εννοω ..net faster iad2 του βρω τροφοδοτιικο εννοω ..net faster iad2 του βρω τροφοδοτιικο πρεπει να βρω για το net faster iad2 τροφοδοτικο αλλα ρωτησα φιλουσ και δεν ειχαν,,,τωρα ??που να ψαξω?
arc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Το αγχός σου είναι να παίξει σωστά κάποιο από τα δυο. Απο εκεί και πέρα δεν εχει σημαντική διαφορά γιατί και τα δυο εχουν dummy ρόλο. Και τα δυο τα εχω δουλέψει σαν router αλλά κανενα τους σαν access point. Δοκίμασε να το στήσεις με το zxv και παράλληλα περιμενε μήπως κάποιος αλλος σου δώσει πιο σαφείς οδηγίες. Αν σου πει κάποιος οτι επιβεβαιωμένα δεν γίνεται ψάχνεις για τροφοδοτικό για το netfast
smoke0man2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 εαν και δεν ξερω εαν θα τ κανω σωστα σε ευχαριστω για τις χρησιμεσ οδηγιεσ σ ! ελπιζω να τ κανω σωστα μπορεισ να μου αναλυσεις λιγο πιο πολυ το βημα 2? ξεκινησα να το κανω και ο θεος βοηθος .περιεμενω την βοηθεια σας 1
arc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δεν μπορώ να στο αναλυσω πολύ παραπάνω γιατί δεν εχω μποροστά μου τετοιο router. Είτε περιμενε κάποιον αλλον να σου δώσει αναλυτικές οδηγίες ή δοκίμασε να βγαλεις ακρη. Σου προτείνω να δοκιμάσεις δεν ειναι δύσκολο. Για να μπεις στις ρυθμίσεις πρέπει να μπεις σε κάποια διεύθυνση του τυπου 192.168.1.1 ;h 192.168.2.1 (το γραφει κάτω απο το router ή στις οδηγίες χρησης του). Εκεί σκαλίζεις τις καρτέλες μεχρι να βρεις wifi security (ή κατι σχετικό) και φτιάχνεις τι ρυθμίσεις του ασυρματου διδκύου (όνομα, κωδικός, ασφάλεια WPA2, κλπ). Αποθηκευεις τις ρυθμίσεις. Μπαινεις παλι και ψάχνεις κάποια επιλογη τύπου DHCP server το οποίο πρέπει να κάνεις OFF/disable και να αποθηκευσεις τις ρυθμίσεις.
smoke0man2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 τα εκανα ολα οσα λες αλλα αντι για wpa2 εβαλα wpa σκετο και η διευθυνδη τ ηταν 192,168,1,254 τωρα τ κανω φιλε μου?
arc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ξαναδιαβάζεις το #28 ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ γιατί μιλά και για dhcp server Μετά επιστρέφεις στο μήνυμα #22 και αν εχεις ολοκληρώσει το βήμα 2, προχωράς στα επομενα βήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα