Προς το περιεχόμενο

απορια με ίντερνετ

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από poulinos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και για στπ? Δρν θα ριναι καλυτερο ...εχω ενα ρουτερ net fastwe iad 2 θα κανει? Αλλα δεν εχω τηβ τροφοδιτικο τ ...

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και για στπ? Δρν θα ριναι καλυτερο ...εχω ενα ρουτερ net fastwe iad 2 θα κανει? Αλλα δεν εχω τηβ τροφοδιτικο τ ...

smoke πες στον πατέρα σου να γράφει. Είναι πιο ευανάγνωστα.

Εσυ τι λες; Χωρίς τροφοδοτικό θα δουλεύει;

Δημοσ.

(Μην γράφεις κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις).

Το netfaster το αποκλείουμε γιατί δεν εχεις τροφοδοτικό (εκτός αν βρήκες)

Δεν εχω στα χέρια μου κανενα από τα δυο για να σου πω βημα βημα αλλά σε γενικές γραμμές πρέπει να κάνεις το εξής:

1. Συνδεεις το ΠΑΝΩ ρουτερ με υπολ/στη με καλώδιο ethernet. Στο πάνω router δεν πρέπει να ειναι συνδεμένο κανενα αλλο καλώδιο.
  2. Μπαίνεις στις ρυθμίσεις του πανω router και ρυθμίζεις το ασύρματο δίκτυο (ssid, password, Κλπ). Μετά απενεργοποιείς τον DHCP server και ακόμα κι αν δεν σου ζητήσει, κάνε επανεκκίνηση του router. 
  3. Λογικά τώρα θα χαθεί η σύνδεση με το router. Δεν πειράζει. Αποσυνδεεις το καλώδιο ethernet (υπολογιστής - ΠΑΝΩ ρουτερ)
  4. Σε οποιαδήποτε απο τις ethernet θύρες του ΚΑΤΩ router συνδεεις το ένα άκρο του καλωδίου που έριξες.
  5. Το άλλο άκρο το συνδέεις στην πρώτη ethernet θύρα του ΠΑΝΩ router.
  6. Περιμένεις 20-30 δευτερολεπτα και συνδεεις τον υπολογιστή με το ΠΑΝΩ router χρησιμοποιώντας καλώδιο ethernet που θα βάλεις σε κάποια από τις ελευθερες θύρες του ΠΑΝΩ router. 
  7. Αν όλα πήγαν καλα, σε μερικά δευτερολεπτα θα εχεις internet.
  • Like 1
Δημοσ.

μια παρενθεση εαν βρω? λες να ειναι καλυτερο ?

Δεν καταλαβαίνω. Με ρωτάς αν ειναι καλύτερο να βρεις μια παρένθεση;

Δημοσ.

εννοω ..net faster iad2  του βρω τροφοδοτιικο

εννοω ..net faster iad2  του βρω τροφοδοτιικο

πρεπει να βρω για το net faster iad2 τροφοδοτικο αλλα ρωτησα φιλουσ και  δεν ειχαν,,,τωρα ??που να ψαξω?

Δημοσ.

Το αγχός σου είναι να παίξει σωστά κάποιο από τα δυο. Απο εκεί και πέρα δεν εχει σημαντική διαφορά γιατί και τα δυο εχουν dummy ρόλο. Και τα δυο τα εχω δουλέψει σαν router αλλά κανενα τους σαν access point.

Δοκίμασε να το στήσεις με το zxv και παράλληλα περιμενε μήπως κάποιος αλλος σου δώσει πιο σαφείς οδηγίες. Αν σου πει κάποιος οτι επιβεβαιωμένα δεν γίνεται ψάχνεις για τροφοδοτικό για το netfast

Δημοσ.

εαν και δεν ξερω εαν θα τ κανω σωστα σε ευχαριστω για  τις χρησιμεσ οδηγιεσ σ ! ελπιζω να τ κανω σωστα

μπορεισ να μου αναλυσεις λιγο πιο πολυ το βημα 2? ξεκινησα να το κανω και ο θεος βοηθος .περιεμενω την βοηθεια σας

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να στο αναλυσω πολύ παραπάνω γιατί δεν εχω μποροστά μου τετοιο router. Είτε περιμενε κάποιον αλλον να σου δώσει αναλυτικές οδηγίες ή δοκίμασε να βγαλεις ακρη. Σου προτείνω να δοκιμάσεις δεν ειναι δύσκολο.

Για να μπεις στις ρυθμίσεις πρέπει να μπεις σε κάποια διεύθυνση του τυπου 192.168.1.1 ;h 192.168.2.1 (το γραφει κάτω απο το router ή στις οδηγίες χρησης του). Εκεί σκαλίζεις τις καρτέλες μεχρι να βρεις wifi security (ή κατι σχετικό) και φτιάχνεις τι ρυθμίσεις του ασυρματου διδκύου (όνομα, κωδικός, ασφάλεια WPA2, κλπ). Αποθηκευεις τις ρυθμίσεις.

Μπαινεις παλι και ψάχνεις κάποια επιλογη τύπου DHCP server το οποίο πρέπει να κάνεις OFF/disable και να αποθηκευσεις τις ρυθμίσεις.

Δημοσ.

τα εκανα ολα οσα λες αλλα αντι για wpa2 εβαλα wpa σκετο  και η διευθυνδη τ ηταν 192,168,1,254  τωρα τ κανω φιλε μου?

Δημοσ.

Ξαναδιαβάζεις το #28 ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ γιατί μιλά και για dhcp server

Μετά επιστρέφεις στο μήνυμα #22 και αν εχεις ολοκληρώσει το βήμα 2, προχωράς στα επομενα βήματα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...