atheatos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Νομίζω μόνο μέχρι SataII παίρνει το συγκεκριμένο κουτί! Νομίζεις....Στην λίστα έχει αυτόν http://eshop.macsales.com/item/HGST/0F12456P/ ο οποίος είναι sata 3 , 6gb/s...
georgeadams Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Οι green της WD δεν συστήνονται για NAS γιατί έχουν πολύ aggressive ρυθμίσεις στο Power Management τους. Mπορεί ο δίσκος απλά έχει μπει σε low power standby αλλά το NAS να θεωρήσει πως βγήκε Offline (ειδικά αν είναι σε RAID). Για χρήση σε NAS, η WD έχει βγάλει τη σειρά red.
atheatos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Οι green της WD δεν συστήνονται για NAS γιατί έχουν πολύ aggressive ρυθμίσεις στο Power Management τους. Mπορεί ο δίσκος απλά έχει μπει σε low power standby αλλά το NAS να θεωρήσει πως βγήκε Offline (ειδικά αν είναι σε RAID). Για χρήση σε NAS, η WD έχει βγάλει τη σειρά red. Επειδή το Drobo δεν χαμπαριαζει , τι σκληρό θα του βάλεις,οποίος ενδιαφέρεται ανταλλάσσω http://discountechnology.com/Hitachi-Ultrastar-7K4000-0F14688-HUS724040ALA640-SATA-Hard-Disk με 4TB green ή κάτι αντίστοιχο , ώστε να ρίξω κατανάλωση και θερμοκρασίες...
Palp Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Στο σημείο αυτά, αφού είπα αυτά που είπα, θα ήθελα μια μεγάλη χάρη από τους απανταχού fans του zoran ... θα ήθελα λοιπόν από ποιό καλόπαιδο που έχει enclosure με 4 δίσκους (ή και 2) εάν μπορέσει να τραβήξει ένα βιντεάκι κοντινό όπου να ακούγονται οι δίσκοι, έτσι για να πάρω μια ιδέα για το θόρυβο! Υπάρχει κανείς; Έχω το Synology DS411j με 4 x Samsung F4 EcoGreen 2TB 5400RPM εδώ και 3 χρόνια και είναι αθόρυθο, ακόμα και το καλοκαίρι στην Αθήνα χωρίς A/C. Το NAS είναι πάνω στο γραφείο και δίπλα από την τηλεόραση. Ο μόνος θόρυθος που ακούς είναι όταν οι 4 σκληροί δίσκοι "ξυπνάνε" από το hibernation αλλά μετά τίποτα. 1
zoranb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Οι green της WD δεν συστήνονται για NAS γιατί έχουν πολύ aggressive ρυθμίσεις στο Power Management τους. Mπορεί ο δίσκος απλά έχει μπει σε low power standby αλλά το NAS να θεωρήσει πως βγήκε Offline (ειδικά αν είναι σε RAID). Για χρήση σε NAS, η WD έχει βγάλει τη σειρά red. Για Direct Storage enclosure που θέλω εγώ, πάλι με RED δίσκους θα πρέπει να δουλέψω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα