Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι green της WD δεν συστήνονται για NAS γιατί έχουν πολύ aggressive ρυθμίσεις στο Power Management τους. Mπορεί ο δίσκος απλά έχει μπει σε low power standby αλλά το NAS να θεωρήσει πως βγήκε Offline (ειδικά αν είναι σε RAID). Για χρήση σε NAS, η WD έχει βγάλει τη σειρά red.

Δημοσ.

Οι green της WD δεν συστήνονται για NAS γιατί έχουν πολύ aggressive ρυθμίσεις στο Power Management τους. Mπορεί ο δίσκος απλά έχει μπει σε low power standby αλλά το NAS να θεωρήσει πως βγήκε Offline (ειδικά αν είναι σε RAID). Για χρήση σε NAS, η WD έχει βγάλει τη σειρά red.

Επειδή το Drobo δεν χαμπαριαζει , τι σκληρό θα του βάλεις,οποίος ενδιαφέρεται ανταλλάσσω http://discountechnology.com/Hitachi-Ultrastar-7K4000-0F14688-HUS724040ALA640-SATA-Hard-Disk με 4TB green ή κάτι αντίστοιχο , ώστε να ρίξω κατανάλωση και θερμοκρασίες...

Δημοσ.

Στο σημείο αυτά, αφού είπα αυτά που είπα, θα ήθελα μια μεγάλη χάρη από τους απανταχού fans του zoran  :-D ... θα ήθελα λοιπόν από ποιό καλόπαιδο που έχει enclosure με 4 δίσκους (ή και 2) εάν μπορέσει να τραβήξει ένα βιντεάκι κοντινό όπου να ακούγονται οι δίσκοι, έτσι για να πάρω μια ιδέα για το θόρυβο!

Υπάρχει κανείς;  :-D

Έχω το Synology DS411j με 4 x Samsung F4 EcoGreen 2TB 5400RPM εδώ και 3 χρόνια και είναι αθόρυθο, ακόμα και το καλοκαίρι στην Αθήνα χωρίς A/C. Το NAS είναι πάνω στο γραφείο και δίπλα από την τηλεόραση.

Ο μόνος θόρυθος που ακούς είναι όταν οι 4 σκληροί δίσκοι "ξυπνάνε" από το hibernation αλλά μετά τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Για Direct Storage enclosure που θέλω εγώ, πάλι με RED δίσκους θα πρέπει να δουλέψω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...