sofianos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 καλημερα παιδια και χρονια πολλα,θα ηθελα την βοηθεια σας.εχω ενα καταστημα και θα ηθελα να του προσθεσω ενα bar cοde scaner..ομως αυτο που δεν ξερω ειναι πως υπαρχει καποιο προγραμα ωστε αυτο που διαβαζει το scaner να μου το βγαζει κατευθειαν το προιον με τιμη αφου θα το εχω περασει απο πριν και μετα στην συνεχεια να εκτυπωνω την αποδειξη απο την ταμειακη μηχανη.σας ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δεν θελεις ενα σπλο σκανερ θέλεις συστημα μηχανογράφισης.
paylidis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 κάποιες ταμειακές παίρνουν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ πανω τους σκάννερ χωρίς ανάγκη υπολογιστή και αποθηκεύουν τον κωδικα για εως ~1000 προιόντα μεσα μαζί με την τιμή/αναλογούν φπα, αλλα αν θυμαμαι καλα οχι περιγραφη προιόντος! Συνήθως συνδέεται με σειριακή θύρα. Πρεπει να μιλήσεις με αυτόν που σου πούλησε την μηχανη ή να το ψάξεις λιγο με βάση το μοντέλο της.
sofianos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 σας ευχαριστω πολυ παιδια..θα κοιταξω το μοντελο της μηχανης και θα σας ενημερωσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα