kalidor Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Κατ'αρχην να σας αναγγειλω την χρηση που τα χρειάζομαι... Ενδιαφέρομαι για αγορα ασυρματων ακουστικων με συνδεση σε τηλεοραση η PC για να βλεπω σειρες,να παιζω games, και να ακουω μουσικη ασυρματα,χωρις καλώδια και να μην ενοχλω γενικα τους διπλανούς. Τι πρεπει να προσεξω στην αγορα μου σχετικα με αυτο το προιον???? Τι εταιρια να επιλεξω??? το κοστος θα κυμαινεται απο 40-80 ευρω εαν αυτο βοηθαει. Μερικες προτασεις απο εμενα.... 1-Philips SHC5100 http://www.ebw.gr/el/Product/133880/Philips-SHC5100-6923410704938-SHC5100-10 2- SONY MDR-RF810RKhttp://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SONY-MDR-RF810RK,99452,484516,551681.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr Ευχαριστω εκ των προτερων....περιμενω τις γνωσεις και προτασεις επι του θεματος.
deesnider Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Για τα philips δεν ξέρω να σού πω. Έχω όμως εδώ κι ένα χρόνο τα συγκεκριμένα sony που δείχνεις, οπότε μπορώ να σού μεταφέρω τις προσωπικές μου εντυπώσεις. Θετικά (φαντάζομαι για τους περισσότερους) : - Ελαφριά (σχεδόν δεν τα νιώθω στο κεφάλι μου) και ξεκούραστα ακόμα και μετά από ώρες χρήσης. - Ιδιαιτέρως άνετα μαξιλαράκια αυτιών. - Μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, μιλώντας για ρεαλιστικές συνθήκες χρήσης (έχω δει ολόκληρο κύκλο τηλεοπτικής σειράς - πάνω από 20 επεισόδια των 45 λεπτών - χωρίς να αδειάσει. - Ικανοποιητική εμβέλεια ασχέτως παρεμβαλλόμενων εμποδίων όπως τοίχοι, ακόμα κι από τη μέγιστη δυνατή απόσταση εντός τού σπιτιού (εκτός κι αν έχεις σπίτι έκτασης αμερικάνικης σαπουνόπερας...) Αρνητικά (προσωπικά τα θεωρώ σοβαρά, άλλον μπορεί να μην τον ενοχλούν τόσο) : - Έχουν πολύ πάρα πολύ απελπιστικά χαμηλή ένταση. Αν το υλικό που ακούς δεν είναι γραμμένο σε υψηλή στάθμη, δεν παλεύονται ακόμα και με το volume control τους στο τέρμα (ούτως ή άλλως, από ένα σημείο και μετά το ποτενσιόμετρο γυρίζει χωρίς να κάνει τίποτα...) - Το μπάσο τους είναι αρκετά «ρηχό», οι δε υψηλές «ξύνουν» το αυτί. Προσωπικά για μουσική δε θα τα πρότεινα. Για καμιά ταινιούλα ή τηλεοπτικές σειρές χωρίς ιδιαίτερες «προδιαγραφές» στον ήχο, για ιντερνετική συνομιλία (skype, gaming κ.τ.λ.) κάτι πάει κι έρχεται. Βέβαια από την τιμή τους και μόνο, δεν είναι να περιμένεις και πολλά. Απλώς, με κριτήριο το value for money, θεωρώ ότι πρόκειται κατά 90% για (low) money και μόλις κατά 10% για ...value! Εγώ πάντως, τα χρησιμοποιώ μόνο στην τηλεόραση τής κρεβατοκάμαρας όταν κοιμάται η γυναίκα μου. Για σοβαρότερη χρήση, ακούω με τα παλαίμαχα (κλείνουμε μαζί 14 χρόνια...) ενσύρματα sennheiser, τα οποία ακόμα και σήμερα ...κόβουν κώλους! Τελικό συμπέρασμα: Για 'μένα ...όχι. Λογική απορία από πλευράς σου: «...και τότε γιατί τα αγόρασες ρε κόπανε;» Αποστομωτική απάντηση για να βγεις nock out και να ξεμπερδεύουμε μαζί σου, που θα με πεις και κόπανο! : «Δώρο μού τα έκαναν...» 1
kalidor Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ωραιος..σε ευχαριστω!!! Οποτε να κοιταξω κατι σε ασυρματο sennheiser..????
deesnider Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ωραιος..σε ευχαριστω!!! Οποτε να κοιταξω κατι σε ασυρματο sennheiser..???? Σαν κατασκευαστής είναι από τους πλέον καταξιωμένους στο αντικείμενο, αλλά φοβάμαι ότι για να πάρεις καλά ασύρματα ακουστικά της, θα πρέπει να ξεπεράσεις σημαντικά το budget που θέτεις. Έχει και κάποια εισαγωγικά μοντέλα που παίζουν γύρω στα €70 αλλά, αν και δεν τα έχω ακούσει ο ίδιος, δεν ξέρω πόσο αξιόλογα θα είναι. Υποθέτω θα είναι καλύτερα από τα sony που συζητάμε, αλλά για το αν θα είναι αντικειμενικά καλά, επιφυλάσσομαι... Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2014 από deesnider
kalidor Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ναι οντως...κανοντας μια αρχικη ερευνα αγορας για αυτη την εταιρια ξεκινανε απο 70+ και πανω.... http://www.skroutz.gr/c/772/headphones.html?from=catspan&keyphrase=%CE%B1%CF%83%CF%85%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1+sennheiser οποτε θα αξιζει εαν ανεβασω λιγο το budget σε χρηματα..??? επισης πολυ σημαντικο ειναι οτι η 2 παραπανω επιλογεες που εβαλα της SONY-PHILIPS εχουν μεγαλα ακουστικα και μπαινει μαλακα ολο το αυτι μεσα στα σφουγγαρακια...πολυ ανετα,πολυ καλη στηριξη στο κεφαλι...Σε αυτον τον παραγοντα θα δωσω σημασια....
deesnider Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 επισης πολυ σημαντικο ειναι οτι η 2 παραπανω επιλογεες που εβαλα της SONY-PHILIPS εχουν μεγαλα ακουστικα και μπαινει μαλακα ολο το αυτι μεσα στα σφουγγαρακια...πολυ ανετα,πολυ καλη στηριξη στο κεφαλι...Σε αυτον τον παραγοντα θα δωσω σημασια.... Σ' αυτό τον τομέα, όπως σού είπα και πριν, τα sony που τα έχω και τα ξέρω, είναι απόλαυση. Από 'κει κι έπειτα, πρέπει να «ζυγίσεις» τις προτεραιότητές σου. Ένας πολύ καλός μου φίλος πάντως, από τον καιρό που δούλευα σε σχετικά μαγαζιά, ο οποίος ήταν πωλητής στην τότε αντιπροσωπεία της sennheiser, και άριστος γνώστης τού αντικειμένου, μού είχε πει ότι για να πάρεις αξιοπρεπή ήχο από ασύρματα ακουστικά, πρέπει να υπολογίζεις το ελάχιστο ένα διακοσάρι. Είναι μπελαλίδικη υλοποίηση. Δεν είναι μόνο οι μονάδες αναπαραγωγής τού ήχου που παίζουν ρόλο. Πρέπει να έχουν και σοβαρών προδιαγραφών πομπό-δέκτη, διαφορετικά δέχονται παρεμβολές, βγάζουν «φυσήματα» στον ήχο και χίλια δυο άλλα. Είχα ενδιαφερθεί και προσωπικά για ασύρματα ακουστικά τότε και σκέψου ότι τα φθηνά τής εταιρείας του μού έλεγε να μην τα πάρω...
kalidor Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Αυτο με βαζει σε σκεψεις....οποτε τα αρχικα μοντελα δεν θα ικανοποιησουν τις απαιτησεις μου. Πρεπει να επιλεξω κατι πανω απο 130+ ευρω για ενα καλο σετ τελικα...??? Ας πουμε οτι το κανω ...τι υπαρχει στην αγορα με αυτα τα χρηματα..??? ΠΡΟΤΑΣΗ... http://www.multirama.gr/prod/perifereiaka/akoystika-mikrofona/logitech-g930-surround-gaming-headset-mayro/prod4290055pp/
deesnider Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Αυτο με βαζει σε σκεψεις....οποτε τα αρχικα μοντελα δεν θα ικανοποιησουν τις απαιτησεις μου. Πρεπει να επιλεξω κατι πανω απο 130+ ευρω για ενα καλο σετ τελικα...??? Ας πουμε οτι το κανω ...τι υπαρχει στην αγορα με αυτα τα χρηματα..??? ΠΡΟΤΑΣΗ... http://www.multirama.gr/prod/perifereiaka/akoystika-mikrofona/logitech-g930-surround-gaming-headset-mayro/prod4290055pp/ Δεν έχω ιδέα τι λέει η Logitech στα ακουστικά. Παρεμπιπτόντως, θέλεις headset - αυτό που δείχνεις είναι headset, γι' αυτό σε ρωτώ - ή μόνο ακουστικά; Σε κάθε περίπτωση, το ιδανικό θα ήταν να μπορούσες ν' ακούσεις μερικά πριν αποφασίσεις. Είναι σα να μιλάμε για αγορά ηχείων που θα τα πάρεις χωρίς να ξέρεις πως ακούγονται, ή τηλεόρασης την οποία δε θα έχεις δει να παίζει: Ζαριά... Βλέπω ότι είσαι στις Σέρρες. Υπάρχει κάπου κοντά σου κάποιο κατάστημα όπου έχεις αυτή τη δυνατότητα;
kalidor Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 ναι ψαχνω για headset ....καταστηματα εδω εχουμε multirama,germano,και τοπικα με ειδη υπολογιστων.Αυτα...σημερα λεω να παω να ακουσω τα sony και τα philips που εχω αναρτηση στην αρχη..να δω τι ηχο βγαζουν και να παρω μια αρχικη ιδεεα...γιατι σωστα τα λες..γουρουνι στο σακκι θα παρω,....//???
deesnider Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 ναι ψαχνω για headset ....καταστηματα εδω εχουμε multirama,germano,και τοπικα με ειδη υπολογιστων.Αυτα...σημερα λεω να παω να ακουσω τα sony και τα philips που εχω αναρτηση στην αρχη..να δω τι ηχο βγαζουν και να παρω μια αρχικη ιδεεα...γιατι σωστα τα λες..γουρουνι στο σακκι θα παρω,....//??? Αυτή είναι η πιο σωστή κίνηση. Καλό θα είναι, αν έχεις ήδη κάποιο ζεύγος ακουστικών (ή αν μπορείς να δανειστείς) το οποίο θεωρείς ότι παίζει καλά, να το πάρεις μαζί σου και (με υλικό που θα έχεις επιλέξει εσύ) να τα ακούσεις στο κατάστημα σε σύγκριση με τα δικά σου.
kalidor Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Γυρισα...εντυπωσεις...τα δοκιμασα με το ιδιο τραγουδι και πηγα καμμια 15 μετρα μακρια να ελεγξω εμβελεια. 1-Philips SHC5100 :Αρκετα καλη ακουστικη με μεγαλη σημασια στα πριμα και πιο ελαφρια απο τα Sony οταν τα εβαλα στο κεφαλι. Τους βαζω ενα 7/10 εφοσον δεν εχω δοκιμασει στο παρελθον wireless Headset. 2-SONY MDR-RF810RK : Πολυ καλα και αυτα επισης.ισως λιγο καθαροτερο ηχο αλλα σιγουρα πιο πολυ μπασο απο τα Philips.Πιο βαρια στο κεφαλι μου αλλα ανετα.Τους βαζω ενα 8,5/10 ισως γιατι πιο καλη ποιοτητα κατασκευης και μου φανηκαν πιο στιβαρα. Οποτε με βλεπω για τα Sony...οσο αφορα την ενταση οσο το δυναμωνε απο την πηγη ειχαν μεγαλυτερη ενταση.
deesnider Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Οποτε με βλεπω για τα Sony...οσο αφορα την ενταση οσο το δυναμωνε απο την πηγη ειχαν μεγαλυτερη ενταση. Λεπτομέρεια: Ούτε τα sony, ούτε τα philips στα links πού έχεις δώσει είναι headset (δεν έχουν μικρόφωνο, σκέτα ακουστικά είναι). Το τονίζω επειδή πριν είπες ότι headset ψάχνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα