Ονειρολογίτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Για σας. μαλλον εβαλα το θεμα σε λαθος μερος αλλα δεν ηξερα που αλλου να το βάλω. κανενα δεν ταιριαζε. εχω σουπερ μεγάλο πρόβλημα. ο υπολογιστης μου ξαφνηκα αρχησε να βγενει ενας περιεργος θορυβος απο το ανεμιστηρακι του. το ανηξα αλλα παρολου που εβγαλα ολες τις βιδες δεν καταφερα να φτάσω στο ανεμιστιράκι. το σκουπιδα πολυ προσεκτικα με την ηλεκτρικη τον υπολογιστη και ξανα βιδοσ τα πραματα πίσω στη θέση του.ς στην αρχη ολα ηταν τελεια. αλλα ξαφνικα εκληνε απο μονος του. χραπ και τελος. μια, δυο τρείς, τέσσερις κατεβάζω ενα προγραμα, το core temp και βλεπω οτι η θερμοκρασια του ςυπολογιστη ειναι στα υψοι. αρα λεω φταει το ανεμηστιρακι. εντομεταξει παρατηρισα οτι δεν γυρνούσε κιολας !!! οποτε λεω αυτο φταει. ερχομε να σας ρωτισο πως μπορω να φτασω στο ανεμιστηρακι μονος μου και να το καθαρισω και κανει παφ βγανει ενα μικρο συνεφο σκονεις και αρχισε παλι να γυριζει το ανεμιστηρακι με αυτο τον περιεργο δυνατο θορυβω οπως πριν. δλδ σαν να δουλεβε πιο γρηγορα. δεν μπορω να σας εξηγίσω ίσως ακριβως. οποτε μετα απο ολη αυτη την ιστορια φτανω και στην αρχικη μου ερωτιση. ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΙΡΑΚΙ ?? ΞΕΡΕΤΕ?? ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ?? ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ?? ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΙΝΕΤΕ ?? Όλα αυτά θα με βοηθούσαν παρα πολύ μπας και τα καταφερω μονος μου και δεν σκασω το 250αρι που σιγουρα θα μου ζητισει ο καθες βλαξ για να μου το φτιαξει. Σας ευχαριστω !!!
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Για σας. μαλλον εβαλα το θεμα σε λαθος μερος αλλα δεν ηξερα που αλλου να το βάλω. κανενα δεν ταιριαζε. εχω σουπερ μεγάλο πρόβλημα. ο υπολογιστης μου ξαφνηκα αρχησε να βγενει ενας περιεργος θορυβος απο το ανεμιστηρακι του. το ανηξα αλλα παρολου που εβγαλα ολες τις βιδες δεν καταφερα να φτάσω στο ανεμιστιράκι. το σκουπιδα πολυ προσεκτικα με την ηλεκτρικη τον υπολογιστη και ξανα βιδοσ τα πραματα πίσω στη θέση του.ς στην αρχη ολα ηταν τελεια. αλλα ξαφνικα εκληνε απο μονος του. χραπ και τελος. μια, δυο τρείς, τέσσερις κατεβάζω ενα προγραμα, το core temp και βλεπω οτι η θερμοκρασια του ςυπολογιστη ειναι στα υψοι. αρα λεω φταει το ανεμηστιρακι. εντομεταξει παρατηρισα οτι δεν γυρνούσε κιολας !!! οποτε λεω αυτο φταει. ερχομε να σας ρωτισο πως μπορω να φτασω στο ανεμιστηρακι μονος μου και να το καθαρισω και κανει παφ βγανει ενα μικρο συνεφο σκονεις και αρχισε παλι να γυριζει το ανεμιστηρακι με αυτο τον περιεργο δυνατο θορυβω οπως πριν. δλδ σαν να δουλεβε πιο γρηγορα. δεν μπορω να σας εξηγίσω ίσως ακριβως. οποτε μετα απο ολη αυτη την ιστορια φτανω και στην αρχικη μου ερωτιση. ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΙΡΑΚΙ ?? ΞΕΡΕΤΕ?? ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ?? ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ?? ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΙΝΕΤΕ ?? Όλα αυτά θα με βοηθούσαν παρα πολύ μπας και τα καταφερω μονος μου και δεν σκασω το 250αρι που σιγουρα θα μου ζητισει ο καθες βλαξ για να μου το φτιαξει. Σας ευχαριστω !!!Εδω που γράφεις είναι το "εκει εξω που σιγουρα θα μου ζητισει ο καθες βλαξ" προφανώς λοιπόν μην περιμενεις να σε βοηθήσουν βλακες. Οταν γράφεις σε ενα δημόσιο χώρο καλό είναι να είσαι πιο σοβαρός και πιο ορθογράφος 2
gon1332 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δεν έχει άλλο Lineage από σήμερα. Πάντως για να αρχίσεις κιόλας να μαθαίνεις.... DIY! Δε θα χρειάζεται να πληρώνεις βλάκες! Πρώτον ό,τι ακούγεται πιο δυνατά δεν κινείται και πιο γρήγορα. Δεύτερον δεν κατάλαβα τι εννοείς με το "θέλω να φτάσω στο ανεμιστηράκι". Ρώτα κανένα DLL της περιοχής. Θα σου δείξει το δρόμο. Ξέρουν αυτα;
Ονειρολογίτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Όταν εννοώ βλάξ εννοώ κάποιους ανθρώπους που τους πήγα τον υπολογιστή και αφού πέρασαν 4 μέρες και μου ζήτησαν 300 και ευρώ έπειτα μου είπαν ότι δεν φτιάχνετε. Όσο για το ορθογραφικός έπρεπε να πάω στη δουλειά και δεν προλάβαινα να γράψω κανονικά ελπίζω να γίνομε κατανοητός στο φόρουμ. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα τον ευχαριστούσα πάρα πολύ !!!! ok gon. θα ψάξω κι άλλους μήπως βοηθήσουν. Ανεμιστήρα δεν ξέρω πως το λέτε εσείς δεν είμαι γνώστης το φουρφουρι που κρυώνει τον επεξεργαστή.
arc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Στους «βλάκες» είπες αν εχεις desktop ή laptop; Τους είπες το μοντέλο; Επισης είδαν το μηχάνημα και σου ειπαν οτι θέλουν 300 ευρω για να καθαρίσουν το ανεμιστηράκι; Αδύνατον. Μήπως υπάρχει άλλη βλαβη και δεν κατάλαβες τι σου είπαν; Αν τώρα θέλει να δοκιμάσεις μόνος σου, πες στους εδω μέσα «βλάκες» (βάζω και τον εαυτό μου) τι υπολογιστή εχεις και αν ειναι φορητός (που μαλλον είναι) ποιο μοντέλο ειναι. Αν κάποιος είναι αρκετά χοντρόπετσος με τη συμπεριφορά σου, ίσως σε βοηθήσει. Στο παρακάτω έδωσες ρεσιτάλ ... δεν καταλαβα τίποτα ...οποτε λεω αυτο φταει. ερχομε να σας ρωτισο πως μπορω να φτασω στο ανεμιστηρακι μονος μου και να το καθαρισω και κανει παφ βγανει ενα μικρο συνεφο σκονεις και αρχισε παλι να γυριζει το ανεμιστηρακι με αυτο τον περιεργο δυνατο θορυβω οπως πριν. δλδ σαν να δουλεβε πιο γρηγορα
masterpcc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Φίλε είναι λαπτοπ η σταθερός; Καταρχάς αν είναι λαπτοπ γράψε στο youtube το μοντέλο και δίπλα how to solve ¨η tear down κάτι τέτοιο και θα σου βγάλει αρκετά video για το πως να το ξεχαρβαλώσεις και να το ξαναφτιάξεις. (Αν είσαι άπειρος που μάλλον είσαι) σε κάθε βίδα που βγάζεις (υπερβολικό αλλά τεσπα) τραβάς μια φώτο με το κινητό σου και όταν είναι να το ξαναδέσεις ξεκκινάς από την τελευταία φώτο που τράβηξες μέχρι να φτάσεις στην αρχή. ΕΠίσης μην μπερδέψεις τις βίδες γιατί μετά το γ@μησες.
arc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 ts εχω αλλη μια απορία. Λες οτι έβγαλες ολες τις βίδες και τον καθαρισες. Απλά έβγαλες τις βίδες ή έβγαλες βίδες, το έλυσες και το καθαρισες;
bazinga13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 χραπ και τελος. παφ βγανει ενα μικρο συνεφο ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΙΡΑΚΙ ?? ΞΕΡΕΤΕ?? ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ?? χαχαχαχαχαχαχα ελεος μεσημεριατικα,μας πεθανες,τι φρουτο ειναι αυτο,το thread να γινει sticky και αυτος επιτιμο μελλος ισοβια,τελος,αυτο το ποστ θα το θυμαμαι για καιρο,μολις αποκαλεσες το μισο φορουμ βλακες?χαχαχαχαχα ετσι ξερα?και περιμενεις τωρα να σε βοηθησουν?και τσαμπα?Αλλα και να θελαν μ αυτην την θεικη επεξηγηση του προβληματος σου που παρεθεσες θα ηταν δυσκολο να δωθει απαντηση Αντε ρε παιδια βαλτε τα δυνατα σας,ολος και καποιος απο εμας θα ξερει καποιον που ξερει πως θα καταφερει ο φιλος μας να φτασει το ΑΝΕΜΙΣΤΙΡΑΚΙ
gon1332 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Αν έχεις Acer Aspire τότε το ανεμιστηράκι είναι το πιο απρόσιτο σημείο. Πρέπει στην κυριολεξία να κάνεις disassemble όλο το laptop για να το βγάλεις. Πάντως εκτός του ότι έγραφες λες και σε κυνηγούσαν απέθαντοι, δεν έδωσες κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για το μηχάνημα που έχεις. 1
geomagas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Πάντως εκτός του ότι έγραφες λες και σε κυνηγούσαν απέθαντοι... :-D
Ονειρολογίτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Αν έχεις Acer Aspire τότε το ανεμιστηράκι είναι το πιο απρόσιτο σημείο. Πρέπει στην κυριολεξία να κάνεις disassemble όλο το laptop για να το βγάλεις. Πάντως εκτός του ότι έγραφες λες και σε κυνηγούσαν απέθαντοι, δεν έδωσες κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για το μηχάνημα που έχεις Ναι έχω acer aspire 5742ZG. Όπως σας είπα είχα χρόνο να γράψω τη μάρκα. Άρα μόνο σε μάστορα πάει κατά τη γνώμη σου ?? .
gon1332 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Αν έχεις Acer Aspire τότε το ανεμιστηράκι είναι το πιο απρόσιτο σημείο. Πρέπει στην κυριολεξία να κάνεις disassemble όλο το laptop για να το βγάλεις. Πάντως εκτός του ότι έγραφες λες και σε κυνηγούσαν απέθαντοι, δεν έδωσες κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για το μηχάνημα που έχεις Ναι έχω acer aspire 5742ZG. Όπως σας είπα είχα χρόνο να γράψω τη μάρκα. Άρα μόνο σε μάστορα πάει κατά τη γνώμη σου ?? . Το έψαξες στο google; Κρίμα να το πας σε μάστορα. Προσπάθησε να το ανοίξεις μόνος σου. Και μη φοβηθείς να βάλεις δύναμη για να ξεβιδώσεις τις βίδες του. Ψάξε οδηγίες στο google. Βρίθει από walkthroughs.
Lanike71 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Βρίθει από walkthroughs. Μη μας μπερδεύεις πάνω που βγάζουμε άκρη... :-D
Ονειρολογίτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Το έψαξες στο google; Κρίμα να το πας σε μάστορα. Προσπάθησε να το ανοίξεις μόνος σου. Και μη φοβηθείς να βάλεις δύναμη για να ξεβιδώσεις τις βίδες του. Ψάξε οδηγίες στο google. Βρίθει από walkthroughs. Σε ευχαριστώ !! αν δεν καταλαβαίνω κάτι πειράζει να σε ρωτώ ? ευχαριστώ για την κατευθυντήρια γραμμή. Βοηθάει πολύ όταν είσαι χαμένος !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα