Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτιμώ να μείνουμε στο γνήσια τεχνικό στοιχείο της απορίας μου, ακόμη κι αν υποθετικά δεν πραγματοποιηθεί.

φτιάξτε το δικό σας github ή μια παρόμοια web app που να τρέχει στο LAN

Δημοσ.

Βασικά εδώ και ένα χρόνο ισχύει το "ό,τι να 'ναι", ο καθένας γράφει όπου θέλει, ο πελάτης δεν "τροφοδοτεί", οπότε όσο δεν "τροφοδοτεί" τόσο μένει πίσω κλπ. Ας μην υπεισερχόμαστε παρακαλώ σε λεπτομέρειες και συνθήκες που θα μπορούσαν να είναι και εντελώς φανταστικές:X Εγώ προσωπικά πριν δυο, όχι ένα, χρόνια είχα δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου να διαβάσω τα Git red books που μου είχαν συστήσει εκεί στην Αγγλία που με στείλαν, αλλά... χμ...

Προτιμώ να μείνουμε στο γνήσια τεχνικό στοιχείο της απορίας μου, ακόμη κι αν υποθετικά δεν πραγματοποιηθεί. Όλα να βρίσκονται σε ένα LAN, δηλαδή, περισσότερο για λόγους αυτοτέλειας  :wacko: παρά για λόγους ασφαλείας.

1. Βάλτε κάτω ομαδικά το Pro Git.

2. Δοκιμάστε πρώτα στο bitbucket.

3. Αν καταφέρετε και μείνετε ευχαριστημένοι από τα παραπάνω στήστε το δικό σας GitLab.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για την ιστορία τελικά:

• η ομάδα έχει ψιλο-διαλυθεί, έχουν φύγει πολλά άτομα και μάλλον θα αργήσουμε να βρούμε καινούργια
  • εγώ μαθαίνω μόνος μου git, βλέπω τα βασικά τα μαθαίνει κανείς γρήγορα αλλά γεννώνται απορίες
  • κατέβασα το gitblit το οποίο δείχνει να ταιριάζει αρκετά καλά στις απαιτήσεις που είχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...