dusty Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε ολους, έχω το lenovo s6000 και θέλω να ρωτησω, αν συνδεσω εξ σκληρό θα τον διαβάζει κανονικά; Πολλοί μου λένε οτι μονο USB stick διαβαζει. Ισχυει; Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2014 από dusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 λογικά δεν θα έχει πρόβλημα,θα τον διαβάσει! δοκίμασε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν ο δίσκος έχει δική του τροφοδοσία και εχει file format που αναγνωρίζει το λειτουργικό του tablet και ξέρεις οτι διαβάζει usb sticks, δεν βλέπω λόγο να μην διαβάζει εξωτερικό δίσκο. Αν δεν εχει δική του τροφοδοσία, εξαρτάται από το ρεύμα που τραβά ο δίσκος. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2014 από arc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dusty Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Οκ. Θα το κάνω και θα σας πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Nexus 10 , διαβαζε σκληρο μου χωρις εξωτερικη τροφοδοσια χωρις κανενα προβλημα, οποτε σιγουρα δεν ειναι απαραιτητη προυποθεση παντα. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2014 από Papakaliati Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα