FLOOFLIS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα. Το setup μου έχει ως εξής : Gigabyte gtx 760 oc, τελευταίοι NVidia drivers και Msi afterburner. Να πώ απο τώρα οτι ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά με ένα overclock +50 core, + 400 μνήμη. Αυτό που παρατηρώ είναι το VDDOC στο gpu-z δείχνει max 1.1870V under load. Ήξερα οτι η κάρτα έχει δυνατότητα για 1.212V όμως δε το φτάνει ποτέ. Απο περιέργεια λοιπόν έβαλα το evga precision και όντως μπορώ να πάω manual το ρεύμα στο 1.212 και το βλέπω και στο gpu-z κανονικά. Θυμήθηκα οτι "παλιά" είχα την beta έκδοση του msi afterburner και μπορούσα να πειράξω τα volt. Επειδή όμως η beta κλειδώνει μετά απο λίγο καιρό το γύρισα στην 2.3.1 που είναι και η τελευταία official της msi. Έκδοση που δε σε αφήνει όμως να πειράξεις τα volt. Όπως το βλέπω εγώ είναι σα να έχω λίγο ακόμα "χώρο" για overclock. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει fix για την έκδοση afterburner που έχω αυτή τη στιγμή ? Την έχω βολευτεί είναι η αλήθεια.. αν όχι θα αναγκαστώ να κάνω δοκιμές με το evga precision. Περίεργο δεν είναι γενικά? Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος ? Και ένα τελευταίο.. λίγη βοήθεια για custom profile σε ανεμιστήρες μιας και δεν έχω ασχοληθεί πολύ.. πώς φτιάχνουμε ενα σωστό profil ή ένα link αν έχει κάποιος να δώ περίπου τι παίζει. Ευχαριστώ και ελπίζω να μη κούρασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Τη συγκεκριμένη κάρτα την έχω δουλέψει και είναι παραπάνω από γρήγορη και εξαιρετικά αθόρυβη. Δεν καταλαβαίνω γιατί την σκαλίζεις, τόσο κλοκάροντας την όσο πειράζοντας τα profile των ανεμιστήρων. Αν θέλεις να κάνεις κάτι, κοίταξε αν έχει βγει κάποιο νέο BIOS να της περάσεις. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι θέλουν να πειραματιστούν και να μάθουν, αλλά πραγματικά με τις κάρτες γραφικών και μάλιστα με τέτοιες, οι οποίες είναι έτσι και αλλιώς Overclocked edition, δεν υπάρχει κανένα νόημα. Μόνο ζημιά μπορείς να κάνεις και στην καλύτερη περίπτωση να προκαλέσεις αστάθεια στο σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLOOFLIS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Τη συγκεκριμένη κάρτα την έχω δουλέψει και είναι παραπάνω από γρήγορη και εξαιρετικά αθόρυβη. Δεν καταλαβαίνω γιατί την σκαλίζεις, τόσο κλοκάροντας την όσο πειράζοντας τα profile των ανεμιστήρων. Αν θέλεις να κάνεις κάτι, κοίταξε αν έχει βγει κάποιο νέο BIOS να της περάσεις. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι θέλουν να πειραματιστούν και να μάθουν, αλλά πραγματικά με τις κάρτες γραφικών και μάλιστα με τέτοιες, οι οποίες είναι έτσι και αλλιώς Overclocked edition, δεν υπάρχει κανένα νόημα. Μόνο ζημιά μπορείς να κάνεις και στην καλύτερη περίπτωση να προκαλέσεις αστάθεια στο σύστημα. Όπα ηρέμησε πάτερ φαμίλια του .. overclockισμού. Σόρυ αλλά δε μπορώ τα γκουρουδίστικα. Το ρεύμα στα 1.212V δεν είναι ρίσκο/ υπερβολή, το.. κλασσικό oc που κάνουνε όλοι είναι. On topic κανείς ? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα